Pergigian pelancongan: Situasi menang-menang mutlak

Pergigian pelancongan: Situasi menang-menang mutlak

Malangnya, banyak Kesihatan insurans dan syarikat insurans gigi telah lambat untuk sedar banyak manfaat, pelancongan perubatan dan pergigian. Pada mulanya mengambil berat tentang kualiti penjagaan dan rawatan (selepas semua, bagaimana boleh perkhidmatan yang mencukupi mungkin boleh disediakan pada kos rendah tersebut?), banyak syarikat-syarikat insurans telah di bawah andaian salah bahawa rawatan yang diberikan akan substandard.

Penjagaan gigi di Hungary sememangnya salah satu contoh yang membuktikan syarikat-syarikat insurans yang salah. Penyedia penjagaan gigi di Hungary antara tertinggi di dunia, diperakui dan diiktiraf dan mempunyai pelanggan yang cemerlang maklum-balas berkenaan kepuasan. Peratusan yang tinggi daripada pembekal penjagaan gigi di Hungary telah latihan Barat, dan kebanyakan dari mereka bertutur Bahasa Inggeris dengan baik, menjadikan ia mudah untuk berkomunikasi dengan pesakit.

Industri penjagaan kesihatan global mengalami falsafah pertanian pindah randah. Sementara kebanyakan syarikat dan pembekal terus berusaha untuk memenuhi keperluan pesakit dan menawarkan teknologi termaju, cara-cara baru dan sistem menyediakan perkhidmatan (cth., pergigian pelancongan dan pelancongan kesihatan) akan membolehkan syarikat-syarikat insurans untuk menampung kos pesakit dan masih kekal dalam perniagaan. Dengan premium dan copays meningkat setiap hari, pelancongan perubatan dan pergigian boleh bermakna perbezaan hampir tidak mendapat penjagaan yang diperlukan dan mempunyai perkhidmatan-perkhidmatan cemerlang.

Sekarang syarikat-syarikat insurans mula mengenali manfaat daripada pelancongan perubatan dan pergigian, pesakit akan mempunyai lebih banyak pilihan apabila mengikuti rawatan mereka perlu dan elektif. Menggabungkan sumber global untuk memastikan bahawa setiap orang mendapat rawatan penjagaan kesihatan dan pergigian bahawa mereka perlu akan menjimatkan wang besar bagi kedua-dua pesakit dan syarikat insurans dan pastikan senyuman indah pada muka semua orang!

Eropah penjagaan gigi yang mengkhusus dalam menyediakan perkhidmatan pergigian pelancongan yang terbaik sekitar. Dengan kepuasan pelanggan dan penjagaan pesakit yang sangat tinggi, anda dijamin akan mendapat satu pengalaman yang sangat memuaskan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *