Percuma pesakit bibir dan lelangit pembedahan Barbados perubatan Global

Percuma pesakit bibir dan lelangit pembedahan Barbados perubatan Global

Barbados perubatan global, menyediakan perkhidmatan perubatan antarabangsa yang menjimatkan pelanggan sehingga 75% pembedahan elektif menawarkan pembedahan rekonstruktif yang percuma untuk kanak-kanak Amerika Syarikat, Britain dan Kanada serta orang-orang yang tinggal di Caribbean dengan bibir sumbing dan pesakit, pelet dan hidung tanya.

Rawatan pembedahan boleh didapati melalui dalam kebajikan asas daripada Global perubatan Barbados. Kata Encik Grafton Marshall, Pengerusi Kumpulan perubatan yang Global, “kami menawarkan pakar dalam pembedahan kraniofasial dan gembira agar kanak-kanak dari Amerika Syarikat, Kanada dan Britain percuma rekonstruktif pembedahan bibir sumbing dan pesakit, pelet dan hidung tanya. Kami menyedari bahawa kanak-kanak memerlukan banyak menderita kerana kekurangan dana atau perlindungan insurans dan menawarkan program ini di bawah Yayasan amal organisasi untuk menampung kos pembedahan, penginapan dan makanan untuk kanak-kanak dan ibu bapa, serta Penyaman perjalanan dalam jet peribadi.”

Perkhidmatan utama Barbados perubatan Global menawarkan Pembedahan ortopedik, kosmetik dan plastik, penjagaan jantung, pembedahan pergigian, dan Kesihatan dan Kesihatan, anti penuaan dan rawatan spa. Barbados perubatan global Tempahan bekerjasama dengan PlacidWay, sebuah portal pelancongan perubatan semakin meningkat yang berpangkalan di Colorado.

“Kami sangat senang untuk mengumumkan hubungan yang semakin meningkat dan perkongsian dengan Barbados perubatan Global kami dan mengalu-alukan mereka ke dalam rangkaian pembekal kesihatan kami,” kata Pramod Goel, CEO PlacidWay. “Dedikasi kepada kesihatan dan keperluan kanak-kanak adalah terutamanya selamat datang, kerana dunia perubatan Barbados Kumpulan 24 jam Kesihatan pelan perubatan, pengangkutan yang memudahkan dan menjemput dari terminal Lapangan Terbang yang berdedikasi berhampiran mana-mana Lapangan Terbang utama di jet peribadi. Menawarkan, mengakses dan mengambil kesempatan daripada penjagaan kesihatan dengan harga yang berpatutan bagi individu di serata dunia tidak pernah mudah.”

Pembedahan bibir sumbing dan pesakit, tanpa sebarang kos
Seorang pesakit bibir, lelangit atau hidung adalah suatu kecacatan kelahiran kongenital yang berlaku apabila bibir atas dan tisu-tisu yang membentuk bumbung mulut yang tidak membangun atau ditutup dengan betul. Sesetengah kanak-kanak dilahirkan dengan satu alur kecil di bibir atas manakala lain-lain pengalaman yang pembukaan yang ternganga di bibir itu, bumbung juga rongga hidung dan mulut. Ramai kanak-kanak yang dilahirkan dengan kecacatan itu pengalaman makan atau bercakap kesukaran, disertai dengan rasa malu dan Muhasabah diri yang menyebabkan jenis kecacatan dalam penampilan. Barbados perubatan global menjadikan maklumat tambahan mengenai percuma pesakit bibir, lelangit dan hidung pembedahan rekonstruktif dan perkhidmatan disediakan atas permintaan.

Kumpulan Perubatan Global yang terletak di Barbados adalah tempat bagi khidmat perubatan antarabangsa. Sama ada mencari untuk Lif payudara, pembedahan lutut atau pembedahan jantung di Barbados, doktor dan kakitangan perubatan Global Kumpulan telah disediakan untuk memenuhi keperluan tersebut.

Kumpulan Perubatan global menawarkan perkhidmatan dan faedah yang tidak dapat ditandingi oleh lain-lain kemudahan perubatan di rantau ini termasuk:

• Jet peribadi dan berdedikasi terminal pengangkutan sehingga dari mana-mana berhampiran dengan Lapangan Terbang yang utama di Amerika Syarikat, Kanada dan Britain
• Sekurang-kurangnya 3.5 ke 4 – bintang hotel penginapan, Menu yang disediakan termasuk
• Satu tahun rundingan akses percuma ke doktor anda
• Tawaran ‘Teman lalat percuma’ yang

Harga yang berpatutan yang ditawarkan oleh Kumpulan Perubatan Global termasuk jet peribadi Perkhidmatan penginapan dan makanan serta rundingan awal, prosedur dan kos pembedahan, pre-op, post-op dan susulan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *