Perbincangan mengenai Lumosity dan permainan otak akan menyeronokkan!

Perbincangan mengenai Lumosity dan permainan otak akan menyeronokkan!

Makmal Lumos adalah diiktiraf kognitif penyelidikan dan pembangunan syarikat yang membina alat-alat perisian untuk memperbaiki prestasi dan Kesihatan otak. Lumosity adalah program kecergasan otak umum pertama dari makmal Lumos. Ia mengkhusus dalam mencipta inovatif aplikasi perkembangan terkini dalam bidang Sains otak untuk membantu orang-orang yang menjalani kehidupan yang lebih baik. Lumosity adalah permainan otak yang agak murah yang menawarkan percubaan percuma. Ia adalah dalam talian dan banyak gaya popular/biasa otak permainan bersama-sama dengan beberapa inovasi. Lumosity otak permainan adalah salah satu bilangan pelbagai program latihan otak keluar. Saya telah mencuba beberapa orang yang lain, dan oleh itu jenis menganggap diri saya dlm mengajikan karya seni program latihan otak. gurau saja. Tetapi, tiada, benar-benar… Saya telah menggunakan beberapa dan mempunyai beberapa titik rujukan daripada apa yang dijangkakan. Saya mendapati beberapa perkara yang unggul mengenai Lumosity berbanding dengan yang lain yang saya ingin memberitahu anda tentang.

Tetapi sebelum saya bermula saya hanya ingin menyebut sesuatu jenis tidak dijangka untuk melihat dalam kajian semula permainan Lumosity: saya jenis suka blog mereka, yang seolah-olah mengumpul beberapa perkara yang menarik tentang hal-hal otak. Lumosity mempunyai beberapa permainan kognitif yang benar-benar asas yang sama antara kebanyakan latihan kognitif permainan pakej seperti angka n balik rentang, stroop dan lain-lain. Mereka mendakwa benar-benar mempunyai beberapa penyelidikan asas sandaran faedah permainan mereka terlalu–saiz sampel adalah kecil sedikit, Walau bagaimanapun. Sebelum ini, satu lagi otak latihan web saya adalah ahli, saya perasan bahawa mereka seolah-olah mempunyai sokongan yang terhad. Mereka turut sedikit lebih mahal juga… Itulah sebabnya saya berakhir dengan memberi mereka.

Tetapi kemudian… Saya membaca bahawa Lumosity mempunyai percubaan percuma. Saya terpaksa memberi pukulan. Aku tiada apa-apa yang ditinggalkan untuk kehilangan. Mereka telah diberikan sedikit penyelidikan (Kumpulan kawalan adalah kecil walaupun – saya ingin melihat lebih banyak), dan mereka mempunyai beberapa permainan yang benar-benar asas kognitif yang berdasarkan ujian kognitif yang sah, seperti ujian stroop. Salah satu aspek lain yang saya dinikmati kira-kira suite perisian mereka adalah di BPI atau lebih dikenali sebagai “Otak prestasi Indeks,” yang pada dasarnya membolehkan anda untuk membandingkan skor anda untuk beberapa 7,200,000 lain menjalankan permainan sama oleh orang lain. Ini mungkin dimeterai perjanjian mendapatkan saya untuk mencuba permainan out – mari saya lihat Bagaimana saya berbanding dengan orang lain. Saya seorang lelaki – saya telah berpeluang untuk mendapatkan sepakan saya dengan mengadakan pertandingan pissing kognitif.

Sukan pasti seolah-olah melakukan sesuatu untuk otak saya. Saya berasa lebih bertenaga dan kepala saya terasa bengkak selepas atau dua jam yang baik yang dijalankan. Lumosity adalah cara yang cepat, menyeronokkan dan berkesan untuk menjaga otak anda. Ia meningkatkan

• Otak saintifik latihan Permainan
• Meningkatkan ingatan dan perhatian
• Maklumbalas dan mengesan
• Senaman yang penuh dalam masa 10 minit sahaja
Lumosity pengguna telah mengalami:
• Pemikiran yang lebih jelas dan lebih cepat
• Memperbaiki ingatan untuk nama, nombor, arah, dan sebagainya.
• Peningkatan kecergasan dan kesedaran
Mood bertingkat •
• Tumpuan lebih baik di tempat kerja atau ketika memandu

Latihan otak dengan Lumosity membuat yang menyeronokkan dan hadiah yang bernas, sesuai bagi sesiapa sahaja dalam keluarga anda. Hadiah anda mempunyai akses tanpa had ke semua Lumosity Permainan, ciri-ciri dan program latihan otak.

Otak laju adalah permainan Lumosity pertama disediakan untuk pengguna iPhone. Direka untuk meningkatkan pemprosesan kelajuan dan masa tindak balas, anda kini boleh bersenang-senang dan Tajamkan minda anda di mana sahaja anda berada. Ia berharap anda berfikir bahawa kelajuan otak yang sihat selain iPhone anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *