Perbezaan di antara lampin pakai buang dewasa dan maklumat kain dewasa

Perbezaan di antara lampin pakai buang dewasa dan maklumat kain dewasa

Lampin orang dewasa, yang serupa untuk Awek yang mudah didapati dalam dua gaya, boleh diguna semula atau boleh guna. Sebagai nama menandakan, semikonduktor adalah palsu dipakai sekali kemudian dilambung keluar manakala jenis kain yang cantik untuk dimasukkan, laundered dan dikeringkan kemudian dipakai lagi – prosedur yang diulangi lebih kurang 100 – 150 kali setiap lampin dewasa. Perubahan yang dibeli adalah benar-benar pengguna produk-produk ini – tetapi salah satu daripada mereka menawarkan penyelesaian yang sama.

Lampin bayi pakai buang terdiri daripada bahan super menyerap fesyen dengan beberapa lapisan untuk membantu lebih berkesan menawarkan perlindungan kepada kulit dan kulit kering. Lampin pakai buang beberapa mengurung kencing yang badan tidak boleh meletakkan kunci dalam gel atau lain-lain jenis ‘teras’ – yang menarik lembapan dari badan dan menyimpan pakaian, katil rumah dan perabot keping kering.

Lampin kain boleh diguna semula akan dibuat dari gentian seperti kapas atau fleece dan sebagainya adalah kurang penyerap. Juga, kerana lampin kain ini tidak memegang air kencing dalam jel atau bahan lain, kain rutin diapers bocor dan memakai lebih perlindungan adalah penting apabila memakai lampin kain boleh diguna semula.

Tidak kira sama ada mereka yang boleh diguna semula atau pakai buang, lampin orang dewasa adalah satu penyelesaian yang jelas dan mudah untuk berjuta-juta manusia yang bertarung dengan isu-isu perubatan atau lain-lain yang membuat
menggunakan atau mengakses bilik serbuk satu tugas yang mustahil atau sukar. Katil yang terikat atau mereka dengan hal-hal perubatan yang menjejaskan kewajipan di pundi kencing, lampin adalah alternatif yang mudah dan tidak merumitkan. Garis bawah adalah nominal dan terdapat ubat-ubatan yang tidak diperbadankan.

Lampin pakai buang untuk orang dewasa adalah lebih crowd-pleasing daripada dua alternatif apabila memutuskan antara boleh guna atau kain. Hampir 90% orang dewasa yang menggunakan lampin orang dewasa bergantung pada maklumat yang boleh guna. Rasional Tempahan disebut populariti lampin bayi pakai buang adalah kemudahan. Dengan guna lampin dewasa, tidak menyerap diperlukan, anda hanya menggunakan dan kemudian membuang. Perk ditambah daripada lampin pakai buang orang dewasa adalah kesihatan kulit. Jika anda menggunakan lampin dewasa yang baik, mereka menarik lembapan daripada kulit anda dan keputusan yang di kulit yang sihat – kurang irritabilities kulit
(lampin jangkitan ruam, bakteria dan yis).

Bagi sesetengah pengguna, lampin pakai buang orang dewasa adalah mustahil untuk pergi bersama. Pembeli ini mungkin mengalami reaksi alahan terhadap thematerials daripada lampin pakai buang orang dewasa akan dihasilkan. Episod ruam dan kerengsaan kulit adalah penyakit yang standard untuk ini kecil bilangan rakyat. Mujurlah, Terdapat pilihan menggunakan lampin kain. Ini menawarkan perlindungan yang setanding apabila digunakan bersama-sama dengan gear lain shielding seperti Seluar plastik dan empuk sisipan. Walau bagaimanapun, bagi orang-orang ini, ia adalah penting bahawa mereka melaksanakan kebersihan peribadi yang sengit. Dengan lampin kain, di moister tidak mendapat jahat dari kulit – dan kulit kerap terdedah kepada kelantangan Quality ammonia, bakteria dan organisma lain (sudah pasti jika individu juga usus incontinent). Malangnya, ramai orang yang memakai lampin kain mempunyai isu-isu yang jauh lebih banyak dengan syarat-syarat ruam, bakteria dan yis lampin.

Dalam budaya hari ini – kita semua lebih diberitahu mengenai bagaimana apa yang kita makan kesan ekosistem kami. Terdapat pertengkaran tentang sama ada atau tidak kemudaratan kepada persekitaran yang lebih besar dengan lampin pakai buang orang dewasa, atau lebih meluas dengan kain lampin orang dewasa. Hujah adalah lampin orang dewasa yang pakai buang mengambil masa tahun untuk biodegrade. Walau bagaimanapun, terdapat orang-orang yang menyiarkan bahawa semua proses yang masuk ke dalam membuat tekstil bagi lampin kain dewasa (dengan klorin untuk pelunturan cottons, dan lain-lain, pemprosesan), plus sabun ini, phosphates dan softeners fabrik, serta elektrik gosok dan cucian di kain lampin orang dewasa adalah lebih merosakkan alam sekitar.

Cara sama ada – anda mempunyai alternatif – membuat memilih yang paling sesuai dengan kualiti hidup anda. Boleh guna atau kain?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *