Perangilah Jerawat dengan jus Nopalea

Perangilah Jerawat dengan jus Nopalea

Setiap hari, para penyelidik telah menemui lebih banyak aches dan menyakitkan dan walaupun keadaan yang serius yang boleh dikaitkan dengan keradangan. Terdapat juga sambungan antara wabak jerawat-radang benar-benar sebagai pertahanan badan untuk melindungi kulit daripada bakteria – dan ubat dengan minum jus Nopalea.

Walaupun jerawat tidak lagi hanya untuk remaja, ia seolah-olah seperti orang-orang muda lebih rosak emosi dan psikologi oleh wabak keadaan yang menyakitkan ini. Remaja cenderung untuk lebih bimbang apa yang orang lain fikir dan belum lagi ditubuhkan berjiwa yakin yang kukuh. Sebahagian daripada ini adalah kerana hormon mereka akan gila, yang seterusnya boleh juga mencetuskan sebuah pelarian. Sementara orang dewasa boleh berus dari wabak jerawat dan sedar ia adalah satu keadaan yang sementara, remaja yang hidup masa ke masa dan merasakan bahawa segala-galanya adalah situasi membuat atau memecahkan.

Ibu lelaki atau wanita yang muda boleh membelanja banyak mencuba produk yang berbeza yang mungkin stomp keluar jerawat, walaupun bertukar kepada ubat-ubatan preskripsi, tetapi terlalu banyak produk akhirnya menjadi tidak berkesan dan sesetengah ubat-ubatan preskripsi mempunyai kesan sampingan yang super menakutkan yang ibu bapa tidak mahu mendedahkan kanak-kanak untuk.

Sebaliknya, ibu bapa harus mempertimbangkan cuba untuk remedi semulajadi dengan remaja mereka yang minum jus Nopalea. Jus ini dibuat dari cactus prickly PIR dan semulajadi. Ia cuba minum air dengan madu Agave dan mengandungi pelbagai ekstrak buah-buahan dan pekatan. Bahan utama (di luar air) Walau bagaimanapun, adalah cactus PIR prickly.

Tumbuhan ini, berasal dari Padang Pasir Sonoran, adalah seorang pejuang keradangan semulajadi.
Malah, penyelidik telah memuji keupayaan tumbuh-tumbuhan untuk melawan keradangan bukan sahaja, tetapi bertindak sebagai anti-oxidant yang semulajadi.

Dengan pengetahuan itu, ia adalah sempurna logik bahawa minum Nopalea boleh membantu dengan wabak jerawat. Ini adalah kerana keradangan adalah tindak balas pertama badan terhadap penceroboh bakteria. Apabila bakteria menyerang kulit, badan bergegas untuk melawan penceroboh dengan sel-sel darah putih dan keradangan.

Manakala keradangan adalah salah satu alat paling berkuasa dalam badan, ia boleh kadang-kadang pergi haywire dan tidak pergi atau mematikan apabila kerja dilakukan. Apabila itu berlaku, keradangan dianggap satu keadaan kronik. Ini adalah titik di mana saintis bimbang bahawa keradangan yang boleh membawa kepada keadaan yang lebih serius.

Kira-kira sedekad yang lalu, kisah perlindungan dalam masa membuat sambungan antara keradangan kronik, penyakit dan penyakit seperti arthritis dan bahkan kanser kolon.

Minum jus Nopalea mungkin salah satu cara untuk menghalang keradangan di trek yang. Sekurang-kurangnya seorang remaja yang telah menulis kepada syarikat induk di Nopalea, Trivita, untuk memuji jus dan berkongsi pengalaman beliau akhirnya mengetepikan tubuhnya jerawat. Beliau menyifatkan kejayaan beliau dengan minum jus Nopalea.

Budak itu berkata bahawa beliau mula memecahkan keluar sebagai satu 13 tahun dan dalam tempoh dua tahun telah cuba hanya kira-kira setiap disyorkan jerawat-pertempuran regimen sana.

Dia melakukan segala-galanya yang dia sepatutnya dan malah cuba ubat-ubat preskripsi, tidak berjaya. Sesuka hati, dia cuba minum jus dan dalam masa seminggu, mukanya mula kehilangan beberapa kemerahan. Dalam tempoh satu bulan, dia melihat perbezaan dramatik.

Beliau mendakwa bahawa jus telah mengubah hidupnya lebih baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *