Perancis bercakap pekerjaan meningkat di Eropah terima kasih AS

Perancis bercakap pekerjaan meningkat di Eropah terima kasih AS

Di China timur tengah adalah marah yang AS ‘ pemiutang utama. Dengan kemelesetan ekonomi di seluruh dunia lain di awangan, di mana akan kita dengan pekerjaan, terutama Perancis bercakap pekerjaan di UK, Europe dan di luar negara.

Menurut sumber-sumber pasaran pekerjaan Perancis telah dilanjutkan kerugian lebih awal daripada data pekerjaan yang Tempahan telah diterbitkan.

Angka pekerjaan AS telah dikeluarkan pada bulan Ogos dan dengan tindak balas di seluruh dunia, pasaran pekerjaan Perancis adalah lebih baik daripada jangkaan.

Dengan pekerjaan yang diwujudkan di Amerika Syarikat dan terutamanya di sektor swasta, kerja-kerja berbahasa Perancis telah mengalami kurang daripada yang dijangkakan.

Dengan dramatik penurunan pasaran saham di seluruh dunia dalam beberapa hari yang lepas sebagai reaksi terhadap penarafan kredit Amerika Syarikat yang sedang dikurangkan, pasaran pekerjaan di seluruh dunia dijangka akan membawa kerugian.

Peristiwa-peristiwa di London juga akan menjejaskan peluang pekerjaan. Orang di seluruh dunia akan melihat rusuhan kaum dan mempunyai pemikiran kedua mengenai sama ada untuk membawa perniagaan ke UK dan London terutamanya. Ia akan menjadi bermasalah masa di awangan untuk sebuah ekonomi yang sedang menderita. Ia adalah salah satu kes-kes di mana perkara-perkara yang akan berlaku semua sekali gus, dan terdapat terlalu banyak perkara-perkara yang ditakdirkan untuk mempengaruhi pasaran pekerjaan yang global.

Global kerana mungkin terdapat lebih banyak kekosongan di seluruh dunia dalam pelbagai industri yang berbeza. Penjagaan kesihatan dan industri automotif telah melihat peningkatan berbanding suku juta pekerjaan. Pekerjaan boleh bertutur Bahasa untuk pencari kerja Bahasa Perancis telah dibangkitkan oleh peratusan kecil seperti yang dijangka kerana industri khusus yang ini memegang.

Kami berharap untuk melihat pasaran yang meningkat ke atas bulan-bulan akan datang, tetapi dengan lebih banyak dan lebih banyak masalah timbul ia adalah sukar untuk memberitahu berapa lama ia akan mengambil masa untuk pulih. Merentasi kolam ada positif yang datang dari Amerika Syarikat berkaitan dengan pekerjaan baru yang diwujudkan. Bagi UK dan Eropah kami sedang dijalankan bagi mewujudkan lebih banyak peluang pekerjaan dan memuaskan pekerjaan bagi pekerjaan bahasa yang profesional dan profesional pekerjaan berbahasa Perancis.

Pekerjaan berbahasa Perancis Mudah-mudahan akan memenuhi seluruh Eropah seperti Perancis dan Eropah ekonomi terus meningkat. Kita hanya boleh berharap bahawa peristiwa-peristiwa di Amerika Syarikat dan London terutamanya pada bulan Ogos akan tidak melaksanakan pasaran pekerjaan terlalu banyak untuk menghalang Bahasa mereka yang profesional.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *