Peralatan senaman di rumah telah berubah

Peralatan senaman di rumah telah berubah

Cuaca buruk akan downer yang ramai apabila ia datang kepada memerlukan motivasi untuk memukul di gimnasium.  Sama ada anda bekerja di pejabat atau anda kerja di rumah, kelabu dan hujan tidak jenis hari yang menjerit pembunuh senaman.  Semalam adalah jenis hari di mana anda ingin tinggal di atas katil atau di sofa dan menonton satu musim penuh marathon daripada rancangan tv kegemaran anda. Langit kelabu, hujan adalah pada masa-masa sukar.  Beberapa thunderclaps berteriak paling keras yang saya pernah mendengar dalam seketika. Cuba keras tidak Langkau di gimnasium, tetapi jika anda, bersedia untuk senaman di rumah.

(Bekerja dari sebuah pejabat rumah mempunyai kebaikan dan keburukan.  Tanpa mendapat senarai semua kebaikan dan keburukan, mari kita hanya bersetuju bahawa dapat bersenam gerak hati adalah kelebihan.  Walaupun anda mungkin tidak mempunyai rakan-rakan kerja untuk memberi motivasi kepada anda pada waktu makan tengahari, anda mempunyai peluang indah untuk menentukan bagaimana dan bila untuk bersenam. Anda tidak pernah tahu apabila anda perlu membelanjakan beberapa tenaga saraf atau melepaskan tekanan beberapa.  Situasi ini mengingatkan saya tentang dalam “Beberapa orang baik lelaki”, di mana Tom Cruise, Demi Moore dan Kevin Pollack akan membincangkan kes dan Tom Cruise tiba-tiba memutuskan beliau perlu pergi dan mendapatkan Kelawar itu.  “Saya fikir lebih baik dengan Kelawar saya,” katanya.  Bagi kebanyakan orang, senaman adalah kelawar dan apabila anda perlu melakukannya, anda perlu melakukannya.  Ia mungkin akan tidak kelihatan terlalu baik untuk melihat seseorang melakukan jumping bicu bersebelahan dengan petak mereka.  Rakan-rakan akan menaikkan eyebrow satu atau dua.  Tetapi jika anda perlu untuk melakukan tolak beberapa ups atau bicu jumping dan anda berada di sebuah pejabat rumah, ini adalah kelakuan yang lebih diterima.((

Pilihan senaman untuk rumah telah berubah dengan ketara sepanjang dekad ini.  Anda tidak keping besar peralatan berat yang melakukan beberapa senaman. Atau Adakah anda perlu membina sebuah bilik dan pakaian dengan mesin yang pelbagai. Dengan letupan latihan peribadi, pelatih peribadi yang banyak di Bronx yang menjadi lebih daripada sekadar jurulatih kecergasan.  Mereka adalah pencipta dan usahawan.  Terdapat jenis sentiasa baru band tentangan, Pancaragam sepanjang, berat air yang diisi, berat berisi pasir, berat boleh laras dan tikar yang memasuki pasaran.  Seolah-olah tweak setiap pemegang atau bahan untuk menambah tahap kecergasan Diraha yang baru.

Tidak lagi anda terhad untuk pergi ke gimnasium atau rumah latihan yang terdiri daripada push up, sit up, dan satu bicu jumping. Orang-orang pilihan yang besar, tetapi kini terdapat banyak baru cahaya berat, kecil cebisan peralatan senaman yang anda boleh menggabungkan yang tidak mengambil banyak ruang di rumah.  Banyak perkara-perkara yang disenaraikan di atas boleh slid di bawah sofa atau disimpan di dalam almari anda sehingga tiba masanya untuk mendapatkan kadar jantung anda.   Fisio bola boleh membantu memberikan anda beberapa luas bahagian atas badan dan teras pengukuhan latihan. Dan yang utamanya yang kukuh adalah penting bagi mengekalkan kembali sihat. Banyak produk-produk akan mempunyai sastera yang banyak, latihan yang boleh dilakukan dengan produk menggariskan. Profesional kecergasan yang dapat menunjukkan kepada anda lebih banyak lagi.

Jangan lupa rujuk kepada doktor untuk pemeriksaan yang lengkap sebelum memulakan sebarang kecergasan fizikal atau program latihan berat badan. Fizikal Tahunan yang lengkap harus menjadi sebahagian daripada pelan kesihatan semua orang. Lawatan ini mudah untuk doktor anda boleh membantu mencegah masalah kesihatan kronik atau serius dari pembangunan. Ini adalah penting terutamanya jika anda akan bekerja apabila anda bersendirian. Jika anda berisiko untuk sebarang masalah kesihatan, anda akan ingin tahu sebelum anda bermula. Plus, ini akan memberi anda gambar besar tahap kesihatan semasa anda supaya anda boleh melakukan dengan tepat sebelum dan selepas perbandingan. Nikmati senaman anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *