Peralatan senaman bagi Tutorial rumah cepat peralatan kardiovaskular terbaik untuk rumah

Peralatan senaman bagi Tutorial rumah cepat peralatan kardiovaskular terbaik untuk rumah

Gaya hidup yang sibuk yang kita semua boleh membuat ia sukar jika tidak mustahil untuk membuat ia ke gimnasium mahal beberapa kali dalam seminggu. Walau bagaimanapun dengan fokus berterusan media terhadap obesiti wabak yang semakin meningkat setiap hari ia tidak pernah lebih penting untuk membuat rutin kecergasan kardiovaskular merupakan sebahagian daripada kehidupan seharian anda. Pergi ke depan dan membatalkan keahlian gimnasium dan Lihatlah beberapa peralatan senaman kardio yang paling berkesan untuk rumah untuk menjimatkan masa, wang dan inci dari garisan pinggang anda.

Treadmill treadmill-The telah gimnasium rumah kegemaran selama bertahun-tahun sekarang. Treadmill membolehkan anda untuk berjalan, berlari atau berjalan tidak kira masa siang ia atau bagaimana inclimate cuaca mungkin. Treadmill kualiti yang akan berlangsung lama baik semasa akan kos anda hampir $1,000, tetapi harga yang biasanya termasuk paparan penuh digital anda kelajuan, jarak dilalui, jantung memantau dan incline pilihan untuk menukar anda bersenam.

Kerana anda akan menyokong berat badan sendiri sebagai rintangan treadmill membantu membina tulang ketumpatan terutamanya di kaki. Walau bagaimanapun berdebar-debar berterusan kaki anda pada bunga yang boleh membawa kepada sakit jika anda mempunyai masalah dengan lutut atau kekejangan di sendi. Dalam kes ini cuba sebuah mesin elliptical untuk senaman yang sama yang lebih Pengampun dan impak yang rendah.

Setakat saiz mereka cenderung untuk menjadi cebisan berperingkat peralatan senaman di rumah, tetapi juga berbaloi jika anda boleh mampu satu dan mempunyai ruang yang mencukupi. Jika anda lakukan sebarang serius menjalankan anda pasti mahu sebuah treadmill kerana ia paling simulates pergerakan berjalan.

Mesin elliptical Cross jurulatih – Elliptical menawarkan kesan rendah bersenam itu adalah serupa dengan sebuah treadmill. Daripada berdebar-debar kaki anda berulang kali atas treadmill yang kaki anda tidak pernah membuat hubungan dengan tanah, tetapi sebaliknya beroperasi yang bujur gliding gerakan pada pedal kaki. Terdapat kesan sifar pada sendi anda dan mereka akan lebih padat daripada treadmill.

Tempahan elliptical jurulatih termasuk bar pemegang swiveling untuk bersenam badan penuh. Salib latihan membantu anda mendapatkan pekerjaan kardiovaskular aerobik yang sama keluar bahawa anda menginap dengan sebuah treadmill dalam masa yang lebih dengan menggabungkan anda atas badan juga.

Seperti yang saya sebutkan lebih awal jika anda melakukan apa-apa kayu berjalan Olahraga yang serius dengan sebuah treadmill kerana usul jarak berjalan lebih sama berbanding dengan pergerakan gliding untuk elliptical.

Senaman Basikal-sebuah lagi sekeping peralatan senaman di rumah yang rendah kesan untuk sendi anda. Basikal pegun menjadi alternatif yang popular kecergasan kerana seperti elliptical, mereka memberikan lebih Pengampun bersenam jika anda mempunyai buruk lutut.

Kerja basikal senaman kaki, jantung dan paru-paru serta memberikan anda lebih baik bekerja daripada untuk menaiki basikal yang sebenar. Terdapat tiada “coasting” dengan basikal pegun itu menaiki basikal jarak anda perjalanan Baca digital keluar langkah anda jarak sebenar yang pedaled dan tidak semua masa yang di mana anda berhenti Mengayuh untuk membiarkan momentum semata-mata.

Senaman Basikal kerja baik, tetapi anda perlu menghabiskan lebih banyak masa dengan basikal untuk mendapatkan keputusan kardiovaskular yang sama sebagai sebuah treadmill atau jurulatih untuk elliptical. Dengan basikal anda duduk yang mengambil tekanan daripada sendi anda, tetapi juga menghadkan anda ketat kepada sebuah badan yang lebih rendah yang mengayuh gerakan.

Hakikat bahawa kebanyakan basikal latihan lebih nipis daripada ellipticals dan treadmill benar-benar memainkan memihak kepada mereka. Jika anda mempunyai lutut buruk dan ruang yang terhad atau anda hanya menikmati motosikal Menunggang kemudian basikal senaman akan berkhidmat kepada anda baik. Jika anda mempunyai sumber dan ruang, anda akan melihat hasil kesihatan yang lebih baik dengan sebuah treadmill atau jurulatih untuk elliptical sebagai peralatan senaman anda untuk rumah.

Anda pasti mempunyai pilihan untuk mendapatkan senaman yang baik dari keselesaan rumah anda sendiri. Cabaran pertama yang anda hadapi adalah kesediaan untuk mendapatkan mesin dan dimasukkan ke dalam kerja yang baik, walaupun selepas hari yang panjang pada bekerja.

Ini mungkin kelihatan jelas, tetapi jika anda mendapatkan peralatan senaman yang anda akan menikmati menggunakan anda akan mendapat lebih daripada itu. Sebagai contoh, jika anda mendapatkan sebuah treadmill dan mencari yang bersesuaian adalah terlalu banyak untuk anda atau anda berubah daripada tidak suka anda akan mengelakkan ia seperti wabak. Jika anda menikmati usul gliding untuk elliptical atau seperti mengayuh Basikal tidak bergerak kerana anda fanatik Basikal keras mati yang anda akan menggunakan lebih banyak dan mendapat manfaat kesihatan yang lebih baik. Anda boleh mendapatkan manfaat kardiovaskular sama dari mana-mana mesin ini selagi anda menggunakan mereka jujur dan menolak diri anda sedikit.

Tidak kira di mana anda tinggal Tempahan rumah persendirian tidak mempunyai bilik untuk accomadate gimnasium sebenar yang penuh dengan peralatan, jadi anda perlu memilih dengan berhati-hati untuk dimuatkan pada peralatan yang sesuai untuk rutin senaman anda. Peralatan senaman yang terbaik untuk rumah adalah sesuatu yang anda boleh melakukan untuk menggunakan secara jangka panjang. Menilai matlamat kecergasan anda dan pilihan peribadi untuk memilih hak menjalankan peralatan untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *