Peralatan kecergasan yang diperbaharui: Konsep 2 Model D dalaman dayungnya Mesin penilaian

Peralatan kecergasan yang diperbaharui: Konsep 2 Model D dalaman dayungnya Mesin penilaian

Adakah anda mengambil langkah pertama untuk mendapatkan badan anda dalam bentuk atas Petua? Kemudian ia mungkin bahawa anda sedang memikirkan tentang mendapatkan keahlian di pusat kecergasan atau gimnasium. Tetapi jika anda harus menonton perbelanjaan anda dan kelab kecergasan akan terlalu memakan masa, ia mungkin pilihan yang bijak untuk mendapatkan peralatan kecergasan yang diperbaharui. Ini adalah beberapa butiran di dalam konsep 2 Model D dalaman dayungnya Mesin. Dalaman Mesin dayungnya, kini dirujuk sebagai ergometers adalah sejenis peralatan kecergasan yang boleh meniru kapal mendayung dan mesin kecergasan kardiovaskular besar terutama bagi orang-orang yang tidak selesa menggunakan peralatan senaman berimpak tinggi yang boleh menyebabkan kemerosotan beberapa kepada sendi lutut.
Penilaian keseluruhan:
8 daripada bintang-bintang 10 yang boleh didapati
Aspek-aspek utama:
? Ada yang memantau prestasi yang eksklusif
? Mempunyai kad Log mudah-alih untuk menyimpan maklumat kerja
? Companionable dengan penerima kutub (pilihan)
? Pemindahan data ke PC dibuat boleh didapati melalui antara muka USB
Harga jualan: Sekitar? 1,049.00 ke? 1,124.00
Penerangan produk:
Dayungnya dalaman Mesin konsep 2 Model D adalah peralatan kecergasan yang paling popular yang telah menemui jalan pulang ke gimnasium, mendayung kemudahan latihan walaupun Olimpik dan kelab-kelab di seluruh dunia. Ini adalah kerja-kerja pecah tanah kecergasan keluar peralatan yang kelihatan indah dan juga membolehkan anda untuk bersenam banyak kumpulan-kumpulan otot yang berlainan pada masa yang sama. Kabel ini adalah diperbuat daripada aluminium dan landasan yang diperbuat daripada keluli tahan karat yang lebih berkesan dan lancar pusingan pergerakan. Selain itu, ia telah mengendalikan ergonomik untuk meniru sensasi air mendayung. Di samping itu juga dilengkapi dengan bersandar kaki kelenturan yang menyesuaikan diri tanpa kesukaran untuk ketahanan tambahan dan keselesaan. Kerana ia adalah kipas Kejuruteraan, anda boleh menjadi tertentu bahawa tahap bunyi bising pada yang rendah membolehkan anda dapat fokus dan memberi inspirasi kepada. Penampan Lingkaran yang sebenarnya menyertai flywheel tersebut membolehkan anda mengawal faktor seret dengan yang paling mudah menjadi 1 (bot anggun, cepat) dan Tempahan mencabar 10 (bot perlahan, berat). Walaupun kebanyakan pengguna mencari 4-5, yang menyerupai air. Rangka kunci gaya membahagikan peralatan ke dalam 2 bahagian moveablility dan penyimpanan yang muktamad. Walaupun peralatan kecergasan yang diperbaharui, ia dapat masih memberikan kesan terbaik rendah, penuh mungkin senaman badan.
Maklumat produk dan khusus:
? Automatik berkuasa bateri LCD konsol di yang bermula tanpa menekan satu butang
? Memberikan maklumat yang betul untuk kelajuan, kadar purata, meter, kalori yang dibakar, jarak, berdasarkan keseluruhan catatan masa, latihan pratetap, dijangka selesai, watts dan split memori ingat fungsi
? Memaparkan lima daripada pilihan termasuk tentera curve, mendayung kelajuan bot, plot kuasa, Semua data dan cetakan besar – pilihan-pilihan ini juga memaparkan graf bagi semua angin ahmar
? Dikilangkan dengan extruded aluminium untuk kestabilan yang optimum
? Dihasilkan dengan caster roda untuk mengangkut lebih mudah
? Ia adalah 243 cm panjang lebar maksimum 60 cm dan ketinggian kerusi 50 sm
? Beratnya 30 kg
? Kedai pengukuran akan 68cm panjang x 120 cm lebar x 139 cm tinggi
? Berat maksima pengguna adalah 500 kg
Waranti maklumat:
12 bulan jaminan pada bahagian-bahagian, termasuk penghantaran percuma
Kesimpulan:
Dayungnya dalaman Mesin konsep 2 Model D adalah diskaun yang hebat untuk bajet anda. Peralatan kecergasan telah diubahsuai telah tidak kelihatan begitu hebat. Anda tidak boleh memberitahu perbezaan. Ia menawarkan jumlah sama senaman keseluruhan badan dengan harga yang lebih rendah. Jadi pergi keluar dan membeli salah satu hari!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *