Peralatan kecergasan: Nordictrack Elite 9500 Pro W/tv Treadmill kajian

Peralatan kecergasan: Nordictrack Elite 9500 Pro W/tv Treadmill kajian

Kita yang boleh semua mengakui bahawa jika anda boleh menggabungkan treadmill untuk cuba untuk menjaga tubuh kita sihat dan yang sihat adalah kecenderungan yang masa kini dan juga gelombang masa hadapan. Treadmill yang menawarkan sejumlah besar keputusan yang baik dalam mengekalkan kecergasan tubuh dan Kesihatan kerana barang-barang peralatan kecergasan membolehkan orang, tidak kira jika amatur atau berpengalaman ke tetap kesihatan dan kecergasan regimen, peralihan dari satu titik kepada satu pada rentak mereka sendiri. Mari kita lihat beberapa maklumat yang berkaitan dengan sebuah treadmill kecergasan yang produktif yang kita fikir boleh jelas patut dihukum wang anda, NordicTrack Elite 9500 Pro w/TV.

Penilaian keseluruhan: 4.7 daripada 5.0

Ciri-ciri yang utama:

24 prestasi kerja program yang terdiri daripada empat jarak jauh jarak rutin, senaman kardiovaskular kadar yang 4 dan 4 rutin cipta & simpan yang direka untuk pelbagai jenis senaman sistem pelbagai darjah.

Mempunyai DuraStride boleh laras berpad untuk mengurangkan impak pada pergelangan kaki, lutut, dan tulang belakang.

Termasuk EKG cengkaman Pulse pengesan yang dibina ke dalam hendal.

Mudah untuk membaca Solaris ™ LED memaparkan menghasilkan paparan yang jelas dan canggih. Panel Kawalan Solaris dilengkapi dengan pengaturcaraan yang “bijak”, memperkemaskan navigasi dan kawalan dalam kedudukan ergonomik.

SpaceSaver ® dengan AirLight ™ mengangkat membantu kejutan membenarkan Mesin treadmill runtuh naik dan turun untuk ruangan simpanan.

CoolAire kontemporari ™ senaman kipas diikat ke dalam peralatan

iFit ® bersenam teknologi Kad dengan setiap Kad yang menyemak dengan pelatih peribadi yang bertauliah.

Harga: kira-kira $1,699

Penerangan produk:

Kami berfikir bahawa w/TV NordicTrack Elite 9500 Pro tanpa ragu-ragu untuk membeli yang luar biasa melihat pelbagai fungsi berbeza ia menyediakan. Ia mengandungi TV dalaman oleh itu anda tidak perlu menekankan ke atas tidak melihat atur cara televisyen yang indah itu. Ia mungkin mempunyai Motor terbaik di dalam industri – 4.0 CHP motor. Paparan LED Solaris khusus boleh melakukan dengan pantas dan berkesan memerhatikan angka senaman anda membenarkan anda untuk menumpukan pada garisan penamat dan yang banyak membantu untuk exercisers apa jua peringkat latihan. Menggunakan berpad laras DuraStride, anda boleh individualize anda berpad hasrat anda. IFit ciri-ciri unit ® teknologi Kad senaman, satu Port muzik yang serasi untuk iPod ®, serta akustik Intermix ™ 5.5 dibina dengan seorang penceramah top-of-the-line dan sub woofer komponen. Denyut cengkaman EK mengesan denyutan jantung anda untuk memastikan anda sentiasa dalam zon sasaran anda dan ianya sebenarnya juga set up dengan 2.5 spin seimbang penggelek dan treadbelt lebar 20 “x 60”. Anda sebenarnya tidak ingin untuk lebih dalam sebuah treadmill yang unggul.

Spesifikasi produk:

Model NTL01909
Motor: Kuat 4.0 CHP gred komersial
Treadbelt: 20 “x 60” tenang Treadbelt
Incline: 0.5% 1 sentuhan Incline
Kapasiti berat: 350 kg
Penggelek: 2.5 Spin penggelek yang seimbang
Kelajuan: kelajuan 0.12 mph sentuh 1
Waranti: Waranti Premier NordicTrack
Jejak: 78 “-L X 37”-W X 56.5 “-H

Ciri-ciri produk:

NordicTrack Elite 9500 Pro adalah dibina di gimnasium, namun sebaik-baiknya direka untuk rumah anda. Produk ini menawarkan simpanan memudahkan kerana ia ditarik masuk secara menegak. Dalam mesin DuraStride boleh laras berpad dilengkapi dengan isolator untuk laras yang akan membenarkan anda untuk mengubah suai sokongan anda dari jalan seperti senaman yang lasak untuk lebih mudah mudah pada sendi yang bersenam dengan banyak pengubahsuaian di antara.

Dalam kerja-kerja 24 keluar atur cara

24 Prestasi senaman rutin
Bersedia untuk penguasaan terbesar dalam prestasi latihan. Rutin senaman ini telah diukur dengan bersungguh-sungguh oleh Credentialed pelatih peribadi dan membolehkan anda untuk berjalan dengan cepat dan penginapan berhawa panjang masa apabila benar-benar diikuti.

Latihan jarak empat
Out kerja-kerja jarak direka untuk membantu seseorang mendapatkan dalam bentuk untuk perlumbaan atau acara tertentu. Anda boleh pilih dari 4 latihan berbeza sembuh dan akan menuju ke arah yang betul ke arah mencapai matlamat udara anda.

Empat kadar nadi latihan
Kadar nadi latihan akan membantu anda untuk kekal dalam zon kadar jantung cadangan anda — meningkatkan kedua-dua anda kadar incline bila-bila masa yang anda ingin meningkatkan kadar jantung anda sambil mengurangkan kadar dan incline dalam kes-kes di mana kadar jantung anda perlu diturunkan.

Empat mencipta & ™ Simpan latihan
Anda akan dapat menyesuaikan senaman peribadi dengan senaman ™ cipta & Simpan ini mudah. Pilih matlamat jangka masa, cerun, anda, dan kadar untuk mencapai senaman yang sesuai, peribadi.

Waranti maklumat: Jangka hayat dan Motor, 2 tahun pada bahagian-bahagian dan 1 tahun rumah pekerja.

Kesimpulan:

Kami menyimpulkan w/TV NordicTrack Elite 9500 Pro berfungsi sebagai sekeping serba peralatan kecergasan untuk pemula dan profesional juga menawarkan satu variasi hebat program-program latihan di samping ciri-ciri inovatif untuk senaman yang muktamad dan kegiatan anda. Produk ini berharga sewajarnya mengambil kira tahap keadaan ia membenarkan pengguna untuk mencapai. Ia akan menjadi satu idea yang baik untuk mempertimbangkan treadmill yang luar biasa ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *