Peralatan kecergasan: 21 Epic El 2980 Elliptical Trainer penilaian

Peralatan kecergasan: 21 Epic El 2980 Elliptical Trainer penilaian

Kecergasan keseluruhan badan telah ditempohi sebagai penting dalam masyarakat sedar diri hari ini. Mencari rumah anda bukan sahaja mempunyai pengaruh ke atas cara yang orang lain fikir anda, ia juga membantu untuk membangunkan imej-diri anda. Terdapat tiada kaedah yang lebih baik untuk dapatkan tona berbanding dengan bahagian yang lebih halus daripada peralatan kecergasan. Jurulatih elliptical adalah satu pilihan yang diterima baik bagi individu-individu yang baru sahaja bermula usaha kecergasan mereka atau bagi orang-orang baik ke feat mereka. Menyediakan bahawa kesihatan dan kecergasan adalah faktor penting dalam cara hidup anda, maka kami benar-benar ingin memperkenalkan anda kepada yang belum, Mesin senaman yang cekap yang boleh membentuk fizikal anda ke tepat anda kehendaki supaya — The 21 Epic EL 2980 Elliptical Trainer.

Penilaian keseluruhan: 4.3 daripada 5.0

Bahagian-bahagian utama:

Menyediakan 20 program latihan latihan jurulatih peribadi melibatkan aerobik, prestasi, dan penurunan berat badan dan program kadar jantung 4 bonus untuk pelbagai latihan daripada membuat keputusan yang besar.

Termasuk Monitor kadar jantung BodyPulse untuk mendapatkan ganjaran kardiovaskular yang Ketua

Termasuk iFit ® kecergasan jurnal

Mempunyai sistem bunyi terbina untuk menggembirakan anda mendengar dengan Port muzik yang serasi untuk iPod ®

Dilengkapi dengan paparan Backlit ™ Delaware, yang beribu sudut yang luas untuk memudahkan bacaan. Ia mempunyai masa, kelajuan, ketahanan, jarak, RPM, nadi, kalori yang digunakan dan karbohidrat dibakar

Menawarkan CoolAire ™ senaman kipas untuk menggembirakan, menyegarkan angin lembut supaya anda tidak akan terlalu panas semasa anda bersenam

Tag harga: kira-kira $1,999 (kos Internet

Penerangan produk:

Gaya yang lancar, kecekapan yang canggih, program-program latihan yang berharga–Epic EL 2980 memberi perjanjian keseluruhan. Ini elliptical dibuat dengan yang luas 20 stride panjang yang menawarkan individu yang gaya berjalan yang dilanjutkan; Namun, ianya masih lagi menjimatkan ruang. Ia juga dilengkapi dengan trek glide aluminium yang melegakan keamatan geseran seterusnya menyediakan prestasi yang sangat lancar. 21 Epic EL 2980 adalah yang unbelievably tahan elliptical yang mempunyai keupayaan untuk menampung kapasiti 350 lb orang. CoolAire satu | Peminat senaman yang diintegrasikan dalam konsol permit yang jauh lebih luas dan jauh lebih menenangkan sesi latihan. Mesin ini telah besar, self-levelling menyebut pedal untuk memastikan bahawa kaki anda terus menjadi cecair. Ini mengurangkan pergerakan berputar buku lali. Biasanya, peringkat ini pengetahuan didapati semata-mata kepada barangan perindustrian yang banyak yang lebih mahal.

Spesifikasi produk:

Model: Epic EL 2980 Elliptical (EPEL69908)
Kapasiti maksimum pengguna: 350 kg
Jaminan: 1 tahun bahagian dan buruh

Ciri-ciri produk:

Inilah Epic atas siri elliptical, melibatkan ciri-ciri yang lebih banyak daripada mana-mana lain elliptical mengandungi lb 350 atas pengguna selaku dan membimbing rel dengan ketara seperti bahagian atas ellipticals talian yang anda inginkan untuk melihat dalam menjalankan Pusat atau pusat kecergasan. Di samping itu, ini elliptical adalah tugas berat dan diperbuat daripada keluli. Kuasa magnetically dikeluarkan untuk flywheel yang menyediakan anda dengan menaiki frictionless, bersih. Tahap rendah adalah sesuai untuk pendatang baru atau tunggangan tempoh masa yang lama manakala tahap maksimum membentangkan berani yang keras untuk tempoh yang singkat, cepat otot yang mengukuhkan sesi sesi senaman. Program sesi senaman merangkumi 20 pelatih peribadi menjalankan sesi program yang berbeza ditambah 4 sembuh kadar jantung yang dibangunkan untuk mengekalkan kadar jantung yang pantas dengan betul pada masa yang sama seperti anda secara beransur-ansur maju hak melalui rutin senaman anda.

Tentang sembuh senaman

Epic EL 2980 dilengkapi dengan menakjubkan pelbagai sesi latihan untuk aspirasi kecergasan yang berbeza. Mereka sedang dipisahkan aerobik, penurunan berat badan dan prestasi setiap disasarkan ke arah regimen khusus yang anda pilih. Ini memberikan kepelbagaian latihan yang luar biasa.

Kadar jantung rutin yang 4 diambil bekerja dengan pengesan kadar jantung diperbadankan di setiap hendal. Paras rintangan mengubah untuk mengoptimumkan kadar jantung anda dan membantu anda kekal dalam anda di kawasan matlamat anda. Ia juga meningkatkan apabila ia adalah perlu untuk meningkatkan tahap jantung anda dan berkurangan apabila ia adalah wajib untuk mengurangkan ia. Sebelum ini hanya atlet menggunakan pendekatan ini; Namun ia menjadi kegemaran di pusat-pusat kecergasan dan rumah kecergasan juga. Ia adalah satu strategi yang amat maju.

Waranti Data: bahagian-bahagian 1 tahun dan buruh jaminan

Kata-kata terakhir:

Dalam pertimbangan kami, jurulatih Elliptical Epic EL 2890 21 adalah pembelian bijak untuk kebaikan yang terlatih dan pemula. Skop luas sesi senaman dan peringkat perlawanan boleh di disebabkan bekalan masa yang sama ada seorang biasa menjalankan rutin untuk semua orang pada peringkat permulaan sebuah atau senaman yang jauh lebih serius untuk semua bentuk untuk hal-ehwal kecergasan tertentu yang atau mencapai tahap kecergasan yang lebih unggul. Ciri-ciri tambahan, sebagai contoh, sistem audio yang disertakan, pedal kaki besar, termasuk senaman CoolAire kipas, akan menambah tambahan sedikit pemujukan untuk memilih item ini ditentukan peralatan kecergasan. Lazimnya bercakap, jurulatih elliptical ini melebihi banyak para pencabar utama dan boleh dibeli pada harga yang berpatutan.

Kotak sumber: Robert McKay telah bekerja dalam bidang kecergasan lebih daripada 20 tahun sekarang. Menyelenggara peralatan yang berterusan adalah sangat penting untuk kewujudan peralatan kecergasan anda panjang. Sekiranya anda berada di UK, saya cadangkan dunia kecergasan sebagai salah satu peralatan kecergasan yang terbesar perkhidmatan perniagaan anda boleh bergantung untuk melanjutkan penyelenggaraan kualiti anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *