Perak Koloidal benar-benar berfungsi?

Perak Koloidal benar-benar berfungsi?

Perak Koloidal membunuh bakteria pada hubungan dengan menarik satu elektron daripada atom yang terdiri daripada membran sel bakteria, sekali gus pecah sel bakteria.

Selagi Perak kekal dalam hubungan dengan bakteria, Yis, kulat atau virus untuk sekurang-kurangnya 6 minit maka bakteria akan mati. Laporan 2006 “Semasa Sains” menunjukkan bahawa Perak mempamerkan sama atau spektrum aktiviti yang lebih luas daripada apa-apa antibiotik yang satu.

Perak Koloidal boleh digunakan sebagai disinfektan untuk dalaman dan luaran kerana ia Pas melalui badan yang tidak berubah, yang bermakna ia tidak memalsukan mana-mana metabolites berbahaya dan 99 peratus dikosongkan oleh pada hari berikutnya.

Antibiotik yang kuat boleh smother fungsi imun dan menjejas mesra flora yang membawa kepada overgrowth untuk yis atau patogen lain. Ujian ke atas Colloidal Silver menunjukkan bahawa ia tidak menghasilkan kesan-kesan sampingan yang sama.
Amerika Syarikat Paten 7,135,195

Jadi mengapa saya tidak pernah mendengar tentang hal itu sebelum?

Ia adalah agak murah, dan Syarikat-syarikat farmaseutikal tidak akan membuat banyak pendapatan daripada menyediakan ini!
Tanda sehingga pada antibiotik adalah jauh lebih besar dan walaupun Perak boleh dihasilkan dengan harga yang agak murah tidak boleh anda benar-benar mengenakan banyak untuknya. Ia adalah sesuatu yang telah disediakan oleh alam semula jadi dan kita sekarang telah belajar tentang dan difahami lebih mengenainya.

Colloidal Silver telah disediakan untuk beberapa waktu tetapi generasi baru teknologi Aquasol Perak (Silver Sol/Perak perisai Gel) telah terbukti untuk membantu menentang secara literal puluhan patogen tanpa bimbang keracunan.

Kimia… bagaimana ia berfungsi

Setiap unsur nano Perak membunuh bakteria dengan menarik dalam satu elektron-elektron pada membran sel bakteria, yang seterusnya membantu dalam membran yang pecah dan menyebabkan mati sel bakteria.

Teknologi Aquasol baru Perak (Silver Sol) kerja-kerja dengan dengan bayaran elektromagnet. Perak membuat virus taklik dan tidak mampu menghasilkan.

Melalui imbasan magnetik Sol Perak memusnahkan bakteria dan virus. Perak Tempahan bergema di antara tetrahertz 890-910 yang kekerapan tepat yang kebanyakan makmal digunakan untuk mempertahankan dari serangan virus dan bakteria yang berpotensi.

Jadi sejauh manakah selamatnya adalah Perak?

Sangat! Ia bebas toksik kepada orang dan telah melalui ujian yang komprehensif untuk mendapatkan ianya US Patent.
Ia mengalir melalui badan unmetabolized… Ini bermakna ia tidak memalsukan metabolites toksik yang boleh dimainkan dalam keadaan kesihatan yang innumerous bahagian.
Sehingga 99% daripada termakan Perak Sol produk yang dijual oleh badan keesokan harinya.

Kemudahan

Adakah produk-produk ini bukan sahaja sangat selamat dan agak berpatutan, mereka akan mudah untuk membawa sekitar dengan anda harus mengambil kesempatan untuk tempat yang anda mahu mereka dengan segera.
Menunggu dalam amalan doktor, tiada caj ubat! Ia mempunyai jangka hayat yang panjang dan telah ditunjukkan untuk menyucikan air dalam 4 minit sekiranya keperluan yang pernah timbul.
Terdapat tiada kesan sampingan yang berbahaya seperti yang dihadapi dengan banyak ubat-ubatan preskripsi.
Colloidal Silver boleh digunakan di mana sahaja pada badan anda, topically dan dalaman. Apabila cecair Perak datang dalam hubungan dengan bakteria/virus itu akan memusnahkan mereka dalam enam minit!!!

Dengan membunuh bakteria, Yis, kulat dan virus dalam masa 6 minit ia membolehkan sistem imun untuk menumpukan perhatian sepenuhnya pada bangunan, penyembuhan dan melindungi seluruh badan. Dengan cara patogen kemudian penyembuhan boleh cepat berlaku.

Perjuangan menentang penyakit dan rasa tidak puas hati yang ia membawa bukanlah sia-sia.
Menjaga diri kita dengan sewajarnya dan mengambil Colloidal Silver apabila diperlukan kita boleh berjaya dalam perang terhadap jisim ketara penyakit berjangkit dan menjaga diri kita dengan baik, sihat dan gembira.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *