Penyembuhan semulajadi untuk kanser payudara dengan Coffee Enemas

Penyembuhan semulajadi untuk kanser payudara dengan Coffee Enemas

Saya belajar tentang coffee enemas apabila mencari rawatan semulajadi untuk kanser payudara. Selepas pertimbangan yang berhati-hati semua pilihan saya, termasuk kemoterapi dan radiasi, saya memilih terapi Gerson, rawatan semulajadi untuk kanser dan penyakit-penyakit degeneratif yang lain.

Pada mulanya saya ragu-ragu tentang penggunaan enemas kopi sebagai sebahagian daripada terapi, tetapi berhadapan dengan penyakit yang mengancam nyawa yang saya telah bersedia untuk mencuba prosedur bunyi aneh ini. Banyak yang saya terkejut saya mendapati ia menjadi rawatan yang mudah dan menyegarkan yang saya benar-benar menikmati. Saya dengan serta-merta rasa ringan, lebih ceria dan lebih lemah gemalai.

Kopi organik adalah ejen yang kuat untuk detoksifikasi. Apabila diambil sebagai enema untuk ia membersihkan hati dan emosi negatif yang disimpan, seperti bimbang, kemarahan dan ketakutan. Ia memberikan kelegaan untuk kedua-dua badan dan minda ketika melawan kanser.

Menurut terapi Gerson, pengambilan kafein dalam kopi yang ditadbir sebagai enema untuk menyahtoksin dalam hati. Enema kopi dikekalkan selama kira-kira 10 minit. Semua badan darah Pas melalui hati setiap tiga minit. Kerana cecair ini penting Pas melalui hati caffeinated, serum darah detoxified.

Coffee enemas flush toksik hempedu daripada hati yang selanjutnya mempengaruhi badan pemangkin enzim, dikenali sebagai glutathion S-transferase (GST). GST adalah meningkat dalam kuantiti sebanyak 700 peratus enema kopi yang — kesan fisiologi yang sangat baik, kerana enzim GST memusnahkan radikal bebas.

Ditemui oleh Dr Max Gerson ketika berkhidmat sebagai satu medic dalam Perang Dunia I, enema kopi dijumpai untuk melegakan kesakitan dan mempercepatkan penyembuhan dalam tentera yang cedera. Kemudian, ia menjadi sebahagian daripada The Gerson terapi, rejim yang semulajadi bagi penyembuhan kanser.

Coffee enema, digabungkan dengan diet Gerson terapi organik jus segar, makanan vegetarian dan makanan tambahan, telah terbukti menjadi satu kaedah yang berkesan untuk combatting kanser payudara. Banjir badan dengan pemakanan semasa menghapuskan toksin meningkatkan keupayaan tempur kanser badan dan membenarkan ia untuk sembuh secara semula jadi. Dalam tempoh hanya beberapa bulan, ujian saya mengesahkan bahawa kanser tersebut telah di PEREMITAN. Bukan sahaja saya pula mengelakkan kesan-kesan sampingan yang dahsyat daripada kemoterapi dan radiasi, tetapi saya belajar untuk mengawal kesihatan saya dan membina semula badan saya menjadi kuat dan berdaya tahan. Ianya tidak mudah untuk melangkah keluar dari kotak rawatan tradisional kanser dan cuba untuk terapi alternatif. Ia memerlukan kekuatan yang hebat, keyakinan dan kepercayaan kuasa penyembuhan semula jadi tubuh.

Sejak menjalani terapi Gerson lima tahun yang lalu, saya telah menikmati kesihatan yang berseri dan kekuatan. Aku masih melakukan coffee enemas beberapa kali sebulan sebagai langkah pencegahan dan untuk menjaga hati saya kuat dan sihat.

Kawan-kawan sering bertanya kepada saya jika mereka boleh lakukan coffee enemas bagi aduan-aduan kesihatan yang pelbagai, dan jawapannya ialah Ya! Ia membersih yang hebat yang akan membantu memperbaiki penghadaman, kulit, alahan, kekebalan, artritis dan penyakit-penyakit degeneratif yang banyak. Saya telah menulis sesuatu keluar resipi untuk orang banyak kali terakhir di belakang napkin atau sampul surat. Sekarang saya akhirnya telah mencipta blog untuk berkongsi dan membincangkan prosedur, resipi dan manfaat.

Saya juga cadangkan jika anda sakit teruk, hubungi Institut Gerson dan menjalani rawatan penuh penyakit anda — sama ada sebagai alternatif kepada perubatan konvensional, atau sebagai tambahan untuk membantu membersihkan sistem selepas kemoterapi.

Sebagai selamat kanser payudara, saya menggalakkan sesiapa sahaja yang berhadapan dengan penyakit ini untuk penyelidikan mereka alternatif untuk rawatan yang semula jadi dan tidak menghadap ke keajaiban penyembuhan badan — dan coffee enemas!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *