Penyembuhan Kitab-kitab: Memperkasa iman anda

Penyembuhan Kitab-kitab: Memperkasa iman anda

Kitab-kitab penyembuhan adalah alat yang tidak ternilai untuk membantu anda jika anda menghadapi cabaran kesihatan. Tuhan mahu umat-Nya yang sihat dalam setiap hal. Alkitab jamin kita bahawa perkataan Allah tidak akan kembali kepada-Nya tidak sah, tetapi akan mencapai apa yang dikehendaki-Nya.

Berikut adalah tujuh Kitab penyembuhan yang akan meningkatkan keyakinan anda dalam keupayaan dan kesediaan untuk menyembuhkan anda Tuhan. Saya cadangkan anda baca mereka sekurang-kurangnya tiga kali sehari. Cara yang baik untuk mengingati untuk membacanya adalah untuk berbuat demikian selepas makan. Amalan ini secara konsisten dan anda akan melihat pembebasan Tuhan!

Exodus 15:26
Berkata, jika anda akan dengan bersungguh-sungguh hearken kepada suara Tuhan Allah anda akan melakukan perkara yang betul di sisi beliau dan akan mendengar dan taat kepada perintah-perintah-Nya dan memastikan semua undang-undang Nya, saya akan meletakkan tiada penyakit di atas anda yang saya dibawa ke atas orang-orang Mesir, dan akulah Tuhan yang menyembuhkan anda.

Mazmur 103:1-3
RAHMATI Tuhan, Wahai jiwa saya; dan segala yang ada dalam lingkungan saya, memberkati namanya Suci! Tuhan, Wahai jiwa saya, memberkati dan lupa bukan semua Nya faedah–yang mengampuni kesalahan-semua kesalahan anda, yang menyembuhkan semua penyakit anda

Peribahasa 3:7-8
Tidak bijak di mata anda sendiri; reverently takut dan menyembah Tuhan dan berpaling dari kejahatan. Ia hendaklah Kesihatan saraf dan menunjangi keutuhan, dan Sum-Sum dan moistening untuk tulang anda.

2 Chronicles 7:14
Jika orang-orang saya, yang dipanggil dengan nama saya, hendaklah merendah diri sendiri, berdoa, meminta, mengidam, dan memerlukan keperluan muka saya dan berpaling daripada mereka cara-cara yang zalim, maka akan saya dengar dari langit, mengampunkan dosa mereka dan tanah mereka sembuh.

Jeremiah 30:17
Saya akan memulihkan kesihatan anda, dan saya akan menyembuhkan luka anda, kata Tuhan, kerana mereka telah dipanggil untuk melarat, berkata, ini adalah Zion, yang tiada siapa berusaha selepas dan bagi sesiapa yang tiada siapa peduli!

Jeremiah 33:6
Tiba-tiba, saya akan meletakkan kepadanya kesihatan dan Penyembuhan, dan saya akan menyembuhkan mereka dan akan mendedahkan kepada mereka kaya dengan ketenangan dan kebenaran.

John 3 1:2
Tercinta, saya berdoa bahawa anda boleh berjaya dalam setiap cara dan boleh menyimpan dengan baik, bahkan kerana jiwa anda terus baik dan prospers.

Ketika anda membaca tesis penyembuhan Kitab-kitab yang kerap, melakukan perkara-perkara di dalam alam semulajadi untuk menyokong penyembuhan anda. Bersenam, Makan nutritiously, amalan teknik relaksasi, ampun kepada amalan, dan sering ketawa.

Perkara yang paling penting untuk kesihatan anda adalah untuk membuat masa untuk hubungan anda yang paling penting, iaitu hubungan anda dengan Tuhan. Berjalan kaki dalam ketaatan melalui Memperkasa Roh Kudus. Anda akan mengalami keamanan yang lebih besar dan mempunyai keyakinan bahawa penyembuhan anda akan datang dengan pantas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *