Penyelesaian penjagaan kesihatan assurant nama pasukan agensi insurans kesihatan Amerika #1

Penyelesaian penjagaan kesihatan assurant nama pasukan agensi insurans kesihatan Amerika #1

Lombard, Ill. — pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan telah dinamakan Amerika #1 agensi insurans kesihatan untuk tahun kedua terus oleh Assurant kesihatan.

Anugerah ini diberikan kepada Lombard, berasaskan Illinois agensi insurans berdasarkan jualan tahunan Syarikat dengan kesihatan Assurant. Keseluruhan tahun 2012, pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan mempunyai jumlah jualan tahunan sebanyak lebih daripada $83 juta, iaitu kenaikan hampir 20% berbanding tahun sebelumnya.

“Bekerja dengan rakan-rakan yang penting seperti Assurant Kesihatan membuatkan pertumbuhan peluang yang realistik untuk syarikat kami,” geran tersebut dilahirkan, utama pada pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan. “Matlamat kita sentiasa mencari perlindungan insurans kesihatan yang terbaik untuk keluarga, individu dan Kumpulan semasa tinggal di dalam belanjawan mereka. Dengan perubahan dalam pembaharuan penjagaan kesihatan, pelbagai rancangan untuk memilih dari telah mengambil kepentingan yang lebih besar.”

“Ia adalah mudah untuk berjaya apabila diberi alat-alat yang sesuai,” kata Joe Eichman, ibu pada pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan. “Ejen-ejen kami benar-benar boleh Cari ‘pelan untuk semua orang’.”

Beliau menambah bahawa pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan terus mendengar kepada pengeluar, mencari cara untuk membantu mereka meningkatkan prestasi mereka. Sistem LeadMaster Syarikat ini merupakan satu inovasi yang mendorong keputusan.

“LeadMaster pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan utama yang paling canggih dan sistem pengurusan pelanggan industri telah pernah melihat,” kata Born. “Dengan mendail auto bersepadu, pukal fungsi menghantar mesej dan e-mel, ia tidak pernah menjadi lebih mudah untuk mengurus dan mengendalikan pelanggan dan prospek sambil memastikan mereka dimaklumkan.”

Eichman bersetuju: “kami telah menambah kepada teknologi sudah dinamik, yang membolehkan agen-agen penjagaan kesihatan Solutions pasukan untuk keluar hasil mana-mana ejen lain dalam industri.

“Hidup apabila mereka cemerlang, syarikat tersebut subur,” dia meneruskan. “Kita memupuk semua ejen-ejen kami supaya mereka menjadi benar rakan-rakan dan penyokong-penyokong kami dalam membawa pengguna rancangan kesihatan yang terbaik, paling berpatutan disediakan.”

Born geran dan Joe Eichman mewujudkan pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan pada tahun 2007 dan sejak maka syarikat itu telah berkembang menjadi salah satu Kesihatan terulung negara dan agensi-agensi insurans pergigian. Berpangkalan di Lombard, Ill., pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan mempunyai ejen di seluruh negara yang menyediakan penyelesaian peribadi dan dioptimumkan pelan untuk memenuhi bajet dan keperluan setiap individu. Matlamat syarikat adalah untuk membuat penjagaan kesihatan dengan harga yang berpatutan yang boleh diakses untuk semua orang.

Kesihatan assurant, sebahagian daripada Assurant (AIZ), sebuah syarikat Fortune 500 dan ahli S & P 500, adalah jenama bagi produk-produk insurans kesihatan yang tertumpu pada menyediakan pelbagai pilihan pelan dengan harga yang berpatutan kepada pengguna. Portfolio syarikat produk-produk penjagaan kesihatan termasuk perubatan utama, pelan-pelan tambahan dan manfaat tetap untuk individu, keluarga dan majikan kecil.

Sebagai tambahan kepada yang dinamakan agensi insurans kesihatan Amerika #1 oleh Assurant Kesihatan selama dua tahun berturut-turut, pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan telah disenaraikan pada 2012 “Inc. 500|5000” dan telah dinamakan Amerika #1 Kerjaya Kesihatan agensi insurans dan Broker kekunci atas oleh UnitedHealthOne, serta.

Untuk maklumat lanjut mengenai pasukan penyelesaian penjagaan kesihatan — termasuk peluang kerjaya — hubungi Jackie pada (630) 261-3000 atau atau lawati laman web Syarikat di www.HealthcareSolutionsTeam.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *