Penyelesaian Holosync. Ia juga berfungsi?

Penyelesaian Holosync. Ia juga berfungsi?

Faedah-faedah amalan meditasi yang mendalam adalah sangat besar. Selain dari mengurangkan tekanan dan kebimbangan ia boleh menghasilkan kesan yang menakjubkan di dalam badan dan menghapuskan negatif dari minda. Walau bagaimanapun, ia biasanya mengambil masa seumur hidup untuk sempurna melalui jam harian pratise.

Bagaimana jika anda boleh mendapatkan akses kepada teknologi baru yang akan meletakkan anda dalam keadaan yang sedemikian mendalam menuntut ilmu kebatinan dalam masa beberapa minit, anda akan berminat?

Saya kira-kira untuk memperkenalkan anda kepada teknologi baru yang menggunakan Binaural berdegup. Teknologi ini tidak canggih dan boleh membawa faedah-faedah yang sebaliknya akan mengambil anda 30 tahun untuk memperolehi! Saya bercakap tentang atur cara meditasi oleh Institut Penyelidikan Centerpointe yang dipanggil Holosync. Anda akan mengetahui asal-usul dan kerja teknologi ini serta sebagai manfaat dan perangkap ia menawarkan.

Tidak seperti lain-lain rakaman binaural rentak Holosync adalah kursus dan tidak satu rakaman. Ia adalah mungkin untuk membeli binaural rakaman mengalahkan yang direka untuk tujuan yang satu. Mereka datang dalam bentuk CD dan setiap satu direka untuk menghasilkan hanya satu keadaan tertentu. Walau bagaimanapun Holosync adalah sangat berbeza. Menjejaskan utama yang Holosync berjanji untuk menghasilkan adalah penghapusan lepas programing negatif seperti trauma, isu-isu emosi kuat dan sedikit, kenangan yang negatif dan kepercayaan negatif semua jenis.

Ia berfungsi?

Untuk mendapatkan jawapan yang komprehensif untuk soalan ini kami dikehendaki menyelidiki sedikit lebih mendalam ke dalam teknologi itu sendiri dan lihat pada asas yang Holosync dibina. Teknologi di sebalik ini adalah Binuaral berdegup rakaman audio.

Ia adalah pada 1839 yang berdegup Binaural pertama dijumpai oleh seorang lelaki yang bernama Heinrich Wilhelm Dove. Walau bagaimanapun, ia adalah lebih kemudian, pada tahun 1973, Bilakah Gerald Oster dikeluarkan kertas yang dipanggil “Auditori berdegup di dalam otak”, penggunaannya dalam penyelidikan kognitif dan neurologi telah ditemui. Rentak ini sebenarnya adalah frekuensi-frekuensi tertentu yang berbeza memberi pada telinga kiri dan kanan. Dihasilkan dengan menggunakan rentak binaural audio boleh menghantar sesiapa sahaja ke dalam keadaan dalam menuntut ilmu kebatinan dalam hanya beberapa minit pendek. Negeri-negeri tersebut adalah Alpha (cahaya berkhayal), Theta (berkhayal dalam) dan Delta (tidur dreamless).

Binaural rentak dicipta oleh audio untuk mencampurkan teknik yang menghantar nada frekuensi yang berbeza untuk setiap telinga secara berasingan. Mereka direka untuk mengubah aktiviti gelombang otak pendengar dan mereka melakukan ini sangat berkesan. Anda semata-mata meletakkan beberapa fon stereo, duduk atau berada dalam kedudukan yang selesa, menutup mata dan membenarkan Bunyi untuk melakukan kerja mereka. Anda tidak perlu memaksa diri anda untuk berehat.

Para saintis telah lama diketahui bahawa apabila perubahan itu ilham corak mereka mempengaruhi badan. Tindak balas kimia berlaku sebagai kesan langsung daripada corak-corak itu ilham chnaging ini. Reaksi tersebut dalam kimia badan biasanya mengakibatkan perubahan positif seluruh sistem keseluruhan fizikal. Pada dasarnya rentak binaural muncul untuk mempunyai kesan yang sama dan manfaat meditasi yang sangat mendalam. Ia telah terbukti bahawa teknologi ini menghasilkan tepat itu ilham pola yang sama seperti orang-orang yang mengamalkan meditasi yang mendalam. Ini adalah berita yang hebat kerana tanpa bantuan teknologi audio ini ia biasanya mengambil masa seumur hidup untuk sempurna transcendental meditasi. Malah memasuki negeri-negeri yang lebih ringan daripada berkhayal boleh tahun untuk belajar dan sempurna.

Besar manfaat meditasi transcendental telah didokumentasikan oleh para saintis di seluruh dunia. Ia boleh merangsang pembentukan hormon-hormon tertentu yang diperlukan oleh badan dan mengurangkan perkara-perkara seperti tekanan darah dan ia juga dikatakan untuk memperlahankan dan menterbalikkan kesan-kesan daripada proses penuaan. Jadi faedah yang memasuki sebuah negeri yang mendalam menuntut ilmu kebatinan adalah jelas kerana faedah menggunakan teknologi mengalahkan binaural untuk melakukannya.

Setakat Holosync pergi lain-lain faedah utama, seolah-olah kita diperlukan satu lagi, ialah bahawa keadaan yang dihasilkan oleh rakaman Centerpointe membolehkan anda untuk terus mengakses minda bawah sedar.

Beacuse ini anda boleh menggunakan penyelesaian Holosync Centerpointe yang bersama-sama dengan mana-mana alat pembaikan diri yang lain. Resordings subliminal yang lama atau tidak hypnosis CD anda boleh mempunyai impak yang lebih besar berbanding sebelum. Anda juga boleh menggunakan teknologi yang kukuh untuk meningkatkan kemahiran visualisasi anda. Menggunakan jenis teknologi abad ke-21 ini bermakna anda boleh oleh itu mengubah kepercayaan negatif atau penghad, menyembuhkan isu-isu emosi atau mewujudkan tingkah laku positif yang baru dalam pecahan masa yang ia akan mengambil masa anda menggunakan cara konvensional dan banyak kejayaan kadar yang lebih tinggi.

Berikut adalah beberapa manfaat meditasi transcendental:

1. Mewujudkan semestinya rasa seluruh badan yang kekal dengan anda untuk waktu selepas itu.

2. Meningkatkan kreativiti anda.

3. Melambatkan penuaan.

4. Menghilangkan blok emosi, trauma yang lama dan mencipta perubahan emosi yang mendalam pada tahap yang sangat mendalam.

5. Menghilangkan tekanan & kebimbangan.

Kini dengan semua manfaat meditasi transcendental itu membawa, dan hakikat bahawa Holosync menghasilkan negeri-negeri dalaman yang sama sebagai meditasi ini, ia akan menjadi sangat berhati-hati untuk mencubanya. Kuasa sebenar rentak binaural di sebalik rakaman Holosync adalah bahawa mereka boleh digunakan untuk mendorong negara menuntut ilmu kebatinan dan dengan itu mewujudkan perubahan-perubahan ini dengan tiada apa-apa usaha. Semua yang anda perlu lakukan adalah memakai fon kepala stereo, duduk atau baring dalam keadaan santai, Tutup mata anda dan membenarkan audio untuk melakukan semua kerja. Anda hanya perlu disiplin untuk mendengar rakaman setiap hari!

Pasaran mengalahkan Binaural mengisi dengan pengeluar yang menawarkan beberapa tajuk besar. Ianya juga mungkin untuk membuat sendiri dengan perisian betul. Walau bagaimanapun, ini adalah di mana letaknya bahaya! Anda memerlukan pengetahuan mendalam corak itu ilham dan kesannya pada badan dan minda untuk mencipta frekuensi-frekuensi yang betul. Terdapat beberapa catatan forum yang menyebabkan penggunaan tidak wajar binaural mengalahkan teknologi telah mencipta negatif dan bahkan merosakkan Negeri pada sesetengah orang. Ini adalah mengapa ia adalah penting untuk mencari profesional yang tahu apa yang mereka lakukan dan dengan betul layak.

Institut Penyelidikan CEnterpointe, dan penyelesaian Holosync yang ia menghasilkan, adalah cetusan idea daripada Harris Rang undang-undang. Beliau mencipta Holosync pada tahun 1989, dilatih hypnosis dan dan sebagai seorang jurulatih berkelayakan NLP (Neuro Linguistik pengaturcaraan). Dia telah belajar psikologi kontemporari, fizik kuantum mekanik, evolusi sistem non-linear dan kesan pelbagai neuro-teknologi ke atas perubahan tingkah laku manusia, evolusi dan penyembuhan. Terdapat banyak pembangunan peribadi dan peningkatan diri jurulatih yang menyokong dan menggunakan penyelesaian Holosync sendiri. Anda boleh mengenali dua daripada mereka – James Ray dari filem rahsia dan Jack Canfield, pengarang sup ayam untuk jiwa.

Kelemahan dalam teknologi yang Holosync adalah bahawa anda perlu mendengar setiap hari untuk mendapatkan faedah yang maksimum dan ia juga datang secara berperingkat-peringkat sebagai satu kursus. Walau bagaimanapun, Rang undang-undang Harris menegaskan bahawa anda tidak perlu untuk terus menggunakannya dan boleh berhenti selepas setiap peringkat kursus selesai kekal mengekalkan semua perubahan yang telah dibuat. Ianya boleh didapati, dan dinasihatkan untuk terus melalui semua peringkat kursus untuk sampai ke tempat imperturbabilty. Penyelesaian Holosync, oleh Centerpointe, mencipta Syarikat yang mendalam serupa meditasi dan ia keluarkan emosi trauma yang tersembunyi jauh dalam minda bawah sedar. Sebenarnya tidak betul-betul apa yang dikatakan ia akan lakukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *