Penyangak tempur membina bakat – menjadi dihalang

Penyangak tempur membina bakat – menjadi dihalang

Sama seperti lain-lain kelas WoW, bakat penyangak yang utama yang membina akan pergi jauh ke dalam salah satu pokok tiga bakat: pembunuhan, pertempuran atau ketakketaraan. Panduan ini akan menumpukan pertempuran jalan dengan beberapa perkara yang bercampur-campur ke dalam pokok-pokok lain dua untuk menyokong bakat utama.

Pertempuran

Baik jahat mogok (2/2): mengurangkan kos tenaga jahat mogok

Dwi pengkhususan menggunaan (5/5): meningkatkan kerosakan daripada senjata begitu saja oleh 50%. Sejak penyangak telah dibenarkan untuk menggunakan axe, seorang penyangak Orc dengan dua paksi baik yang lengkap boleh menjadi amat berbahaya kerana pengajian Axe mereka.

Ketepatan (5/5): meningkatkan senjata dan peluang memukul racun sebanyak 5%.

Tutup Quarters Combat (5/5): apabila anda menggunakan senjata pisau atau penumbuk, anda akan dinaikkan sebanyak 5% kadar yang kritikal. Bakat ini akan memberikan satu lagi kelebihan untuk penyangak memerangi anda kerana ia boleh menggunakan senjata yang paling sesuai untuk keadaan pertempuran yang pelbagai.

Kilat refleks (3/3): meningkatkan kelajuan Dodge dan tempat yang penuh. Tergesa-gesa tempat yang penuh 10% akan meningkatkan potensi anda Hack dan Slash.

Pencerobohan (5/5): meningkatkan kerosakan mogok jahat, Backstab, dan Eviscerate sebanyak 5%.

Maka pisau (1/1): kelajuan pancutan serangan oleh 20% dan serangan menyerang pihak lawan lebih rapat. Lepas 15 minit.

Menggodam dan Slash (5/5): memberi 5% kebarangkalian untuk menambah tambahan serangan pihak lawan yang telah melanda dengan pedang atau axe. Dahulunya dikenali sebagai ‘Pedang pengkhususan’, ini adalah salah satu bakat yang besar dalam membina bakat penyangak ini. Menggunakan kapak itu paling cepat yang anda boleh mendapatkan untuk menggunakan sepenuhnya bakat ini.

Senjata kepakaran (2/2): meningkatkan kepakaran anda dengan 10.

Bilah memulas (2/2): Meningkatkan kerosakan oleh mogok jahat dan Backstab sebanyak 10%.

Kecergasan (3/3): meningkatkan pertumbuhan semula tenaga sebanyak 25%.

Adrenalin Rush (1/1): dalam tempoh 5 saat, anda akan mendapat tambahan tenaga Regenartion.

Membuang pengkhususan (2/2): meningkatkan julat membuang maut dan memberikan 100% peluang untuk mengganggu sasaran selama 3 saat.

Memerangi potensi (5/5): memberikan tempat yang penuh begitu saja berjaya menyerang anda 20% untuk menjana tenaga 15.

Serangan mengejut (1/1): langkah penamat anda tidak dapat dielakkan. Ia juga meningkatkan pelbagai kemasan pergerakan kerosakan sebanyak 10%.

Memerangi Savage (2/2): meningkatkan kekuatan serangan jumlah sebanyak 4% dan meningkatkan kerosakan kepada musuh-musuh racun.

Menjadi mangsa terakhir yang lemah (5/5): meningkatkan mogok kritikal kerosakan sebanyak 20% jika sasaran anda mempunyai Kesihatan kurang daripada anda.

Berfoya-foya membunuh (1/1): langkah melalui bayang-bayang daripada musuh kepada musuh dalam 10 meter, menyerang musuh setiap saat.5 yang menggunakan senjata kedua-dua sehingga lima serangan telah dilaksanakan; Semua kerosakan semasa kemahiran ini dinaikkan sebanyak 20%. Bakat dan kipas pisau ejaan ini adalah kemahiran AoE anda dan boleh digunakan untuk letakkan racun pada sasaran yang ramai.

Seluruh mata, saya mengesyorkan bahawa anda melabur dalam bakat ini:

Pembunuhan

Niat jahat (5/5): meningkatkan kebarangkalian untuk melakukan mogok kritikal.

Ruthlessness (3/3): menyediakan langkah-langkah menamatkan 60% kebarangkalian untuk meletakkan titik kombo pada sasaran anda.

Spatter darah (2/2): meningkatkan pecah dan Garrote kerosakan sebanyak 30%.

Ketakketaraan

Mogok berterusan (5/5): memberikan anda langkah-langkah menamatkan 20% kebarangkalian satu titik kombo untuk menambah tenaga 25.

Menggunakan membina bakat penyangak ini, anda boleh dengan mudah menyesuaikan dengan keadaan yang pelbagai dengan bertukar-tukar senjata; Ia juga dilengkapi dengan pengkhususan melontar bakat yang akan meningkatkan kadar ikhtiar hidup anda memerangi penyangak. Ia terbaik digunakan oleh penyangak Orc kerana dia boleh menggunakan pengkhususan Axe, Hack dan Slash dan refleks kilat, sebuah gabungan yang kuat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *