Penyakit-penyakit biasa yang anda boleh gunakan untuk anda ambil perhatian doktor palsu

Penyakit-penyakit biasa yang anda boleh gunakan untuk anda ambil perhatian doktor palsu

Jadi, anda tidak melaporkan untuk kerja-kerja dan anda memerlukan Nota doktor untuk membentangkan apabila anda kembali. Malangnya, anda tidak mempunyai atau tidak dapat menyediakan Nota doktor sah. Anda mungkin tidak mempunyai masa untuk melawat pejabat doktor atau tidak mempunyai insurans kesihatan untuk menampung perbelanjaan perubatan anda. Ia adalah satu perkara yang baik bahawa anda sentiasa boleh mendapatkan Nota doktor palsu dalam talian dengan bayaran yang kecil. Hanya memuat turun template dan mengisi maklumat yang diperlukan dan anda semua set. Tetapi anda mungkin pemikiran Apakah jenis penyakit yang anda akan meletakkan dalam Nota doktor palsu. Berikut adalah senarai penyakit yang biasa yang anda boleh gunakan untuk Nota doktor palsu. Ambil perhatian bahawa ini hanya contoh kecil. Hakikatnya, Terdapat banyak jenis penyakit yang boleh anda gunakan untuk Nota alasan doktor. Cuba untuk menggunakan penyakit yang berbeza setiap kali anda menggunakan satu Nota alasan.

Pedih ulu hati

Hati merupakan sensasi yang menyakitkan dan pembakaran di bawah breastbone itu. Rasanya seperti anda mengalami serangan jantung tetapi anda tidak. Punca ini makan berlebihan atau meminum minuman beralkohol.

Migrain

Migrain yang merupakan sakit yang kuat yang biasanya menjejaskan bahagian kepala. Ia kadang-kadang melibatkan loya, muntah-muntah, blurry visi dan kesakitan yang melampau. Anda boleh merasa kesakitan di belakang kuil-kuil atau di belakang mata atau telinga. Migrain boleh berlaku bila-bila masa tetapi biasanya bermula pada waktu pagi dan boleh bertahan dari jam ke hari.

Selsema

Selesema biasa berkembang secara beransur-ansur. Ia biasanya bermula dengan gatal-gatal tekak, bersin dan sniffles yang membawa kepada hidung tersumbat. Ia juga akan diiringi dengan demam ringan. Anda juga boleh mengalami batuk dan percubaan kerana kesesakan.

Selsema

Flu atau Influenza adalah jangkitan saluran pernafasan yang boleh menjejaskan ramai orang. Influenza yang merebak dari seorang ke seorang yang lain melalui bersin dan juga batuk daripada orang yang dijangkiti. Ini adalah satu virus udara supaya anda boleh menangkap mereka di mana sahaja jadi ia adalah penting untuk mempunyai sebuah selsema suntikan untuk mengelakkan dijangkiti.

Nota: Jangan gunakan sebab ini Nota doktor palsu Jika syarikat anda tahu bahawa anda mempunyai selesema yang ditembak. Mungkin mereka dapati ia mencurigakan.

Dysmenorrhea

Ini adalah ketidakselesaan yang berkaitan dengan kesakitan haid. Ia diperoleh kekejangan abdomen yang lebih rendah, kerap kencing, cirit-birit, berpeluh, kembung, loya dan muntah-muntah. Ia juga menyebabkan perubahan mood, sakit kepala dan belakang.

Nota: Alasan ini sememangnya untuk digunakan oleh wanita sahaja, dan pastikan bahawa anda menggunakan ini pada Nota doktor palsu anda apabila anda telah anda haid.

Kerana terdapat banyak penyakit yang boleh digunakan pada Nota seorang doktor, Terdapat tiada sebab sebenar untuk terus menggunakan alasan yang sama lagi dan lagi. Ini akan memberikan anda peluang untuk mendapatkan rehat yang mencukupi. Apabila anda merasakan bahawa anda juga akan berehat, anda boleh terus meneruskan kerja-kerja anda dengan semangat yang baru.

Akhir sekali, pastikan bahawa anda tidak tersilap menggunakan penyakit yang tidak bertujuan untuk jantina anda: cth Dysmenorrhea. Berbuat demikian boleh membawa kepada rasa malu besar atau kesan-kesan yang tidak diingini walaupun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *