Penutup pasar lambak Skyview bersejarah dan Drive-In kerugian besar bagi Santa Cruz, California

Penutup pasar lambak Skyview bersejarah dan Drive-In kerugian besar bagi Santa Cruz, California

Salah satu tarikh drive-ins operasi lain-lain di California tidak lama lagi akan menjadi sebuah Klinik Kesihatan hujung atas. Sejarah pasar lambak Skyview dan Drive-In di Santa Cruz, California akan ditutup selepas 51 tahun menjalankan. Segala-galanya mempunyai harga dan jelas harga bagi penjagaan kesihatan telah terus meningkat. Lagipun, apakah margin drive-in dan pasar lambak dan mengapa harus sesiapa peduli?

Jelas sekali tidak Sutter perubatan yang membeli hartanah tersebut. Empat belas ekar yang dipersoalkan adalah harta peribadi, Sutter membeli dan habis cerita. Juga, tidak cukup di akhir cerita. Masyarakat lambak mungkin akan dibubarkan tetapi rakyat masih akan diteruskan. Ini adalah peniaga kecil-kecilan, pengumpul, farmworkers, recyclers, sarap manusia, Keluarga, hobi, kesepian hati dan mental garis sempadan yang ingin atau memerlukan sesuatu yang selain daripada permainan bola dan politik gosip TV pada hujung minggu. Orang-orang yang menjadikan dunia berputar sebahagian rencana ini.

Orang-orang seperti Lupe, seorang ibu farmworker yang berusia 41 tahun yang menjual untuk membuat Motosuwa namun sentiasa ingin memberi barangan percuma. Dan Sam, seorang pesara berusia 62 tahun yang tidak suka isterinya supaya beliau menghabiskan hari pasar lambak yang flirting dengan sesiapa sahaja yang akan beri dia perhatian. Dan Marvin, yang berusia 44 tahun mental Upaya manusia yang melawat pasaran untuk bersosial memandangkan hampir semua masa yang dihabiskan oleh dirinya sendiri di bilik beliau.

Dan Carl, seorang peniaga barangan antik yang selama 20 tahun telah membeli lambak untuk barangan antik dan koleksi untuk kedai beliau. Sara, seorang peniaga barangan antik yang mula liquidating inventori beliau sejak pasaran barangan antik dan koleksi mula slip. Nguyen, pelajar di San Jose negeri yang menjual barang-barang yang murah daripada sebuah van Peti untuk membayar cara beliau melalui Kolej.

Josefina, seorang ibu Salinas dua, menjual buah-buahan dan sayur-sayuran untuk menambah pendapatan keluarganya dari medan dan mengajar anak-anaknya etika kerja yang teguh. Jacobo kerja-kerja sebagai ‘ custodian ‘ bagi lambak di dalam musim ini apabila tiada kerja lapangan. Jake bekerja sebagai seorang Pengawal Keselamatan pasaran untuk menyokong isteri dan tiga kanak-kanak. Cindy berfungsi dalam pendirian konsesi untuk membayar perjalanan melalui Cabrillo Maktab rendah.

John, seorang wakil hasil laughing dan koleksi, pemacu setiap hari Ahad dari Fremont. Bartolo, pembeli persalinan dari Castroville yang telah berurusan remeh selama lebih 30 tahun, akan perlu mencari barisan baru kerja. ARN, orang yang melawat beliau bekas-pelajar-pelajar dan berhenti berbicara seni dengan orang-orang yang dia bertemu, tidak akan lagi dapat kerap melihat begitu ramai di antara rakan-rakan lama. Rang undang-undang, seorang artis dan pembuat perabot yang membeli lama dan perabot yang rosak, membaiki dan menjual untuk menambah keselamatan sosial beliau, jelas perlu mencari sumber baru.

Intelek Pat, salah satu daripada peniaga-peniaga barangan antik yang Maha Mengetahui seluruh telah telah mengajar beliau ‘pelajar’ di pasar lambak selama beberapa dekad. Tiada mas. Bob dan Julie memandu dari Turlock untuk menjual badam dari kebun mereka. Linda wanita hat tiba dalam beliau Arnab Gunung dengan topi disusun untuk bumbung. Amanda menjual murah LA gudang lebihan supaya dia dan suaminya boleh pergi ke Reno dan berjudi.

David, yang menjual Seluar berjenama dan baju pada kira-kira harga yang terbaik sekitar, drive dari Milpitas dan mempunyai seorang isteri dan dua anak-anak. Rang undang-undang dari Westside yang telah telah menjual peralatan, muzik dan apa sahaja lagi di lambak yang selama lebih 25 tahun. Elvy, hanya kira-kira wanita manis yang anda akan pernah bertemu, membeli barangan jualan garaj pada hari Sabtu yang dia resells pada hari Ahad untuk membantu membayar untuk pakaian dan perbelanjaan untuk anak-anak sekolah-golongan tua yang tiga itu.

Jack, witticisms dan seni BS yang sering dibuat hari saya, yang akan perlu mengambil beliau ceramah kecil di tempat lain. Abdullah, seorang peniaga barangan antik yang akan berjuang lepas peso dan kemudian beberapa, tidak mendapat apa-apa tawaran yang baik. Dekan, untuk buddy lelongan almari lama yang mengajar saya banyak tentang sampah, orang dan bagaimana untuk membuat yang terbaik dari situasi buruk ini, akan dapat bertahan. Seperti kebanyakan orang lambak, Dekan adalah satu yang masih hidup.

Begitu juga Maria, sumber sokongan yang tunggal adalah lambak itu, yang kini mempunyai memandu untuk Hollister atau San Jose dengan van Peti beliau sekantong barang. Dan Joe, kemahiran demeanor dan orang akan mudah yang membantunya menjual truckload selepas truckload sampah, akan perlu mencari cara lain untuk membiayai pelajaran muzik kanak-kanak beliau.

Dan terdapat Frank, yang ketidakstabilan mental, penindasan baran kompleks dan pendek, tempahan dibuat dia hanya seorang penjual sambilan imbasan dan rasa kenyataan beliau telah mula untuk bergabung dalam tahun-tahun kanan beliau. Tidak syak lagi dia akan muncul satu hari Ahad dan tidak menyedari atau ingat lambak yang telah ditutup. Saya rasa mungkin Sutter perubatan perlu berurusan dengan beliau.

Anna Pengurus dan Carlos akan mempunyai untuk mencari pekerjaan baru. Mike, daguerreotype foto Pemungut dan elektronik tinkerer, perlu pergi ke tempat lain untuk membeli bahagian-bahagian bagi projek-projek yang dia membina dengan anaknya. Kanak-kanak yang menjual di lambak itu apabila tidak bekerja mencuci kereta itu, menjual CD dengan Aurora untuk menyokong ketiga-tiga anak mereka di sekolah. Tom, yang menjadikan hidup beliau menjual barangan lambak di EBay, perlu pergi di tempat lain. Juan, seorang chef tempatan yang membawa perempuannya Daniela lambak sebagai hiburan Keluarga, membolehkan dia tinggal bersama kita apabila dia mendapat letih. Kita telah menyaksikan Dia membesar.

Dan sudah tentu anda ingin mencari tempat untuk menjual barangan anda, membuat beberapa dolar, menambah koleksi anda, bertemu kawan-kawan lama, bertemu kawan-kawan baru dan mencari kekayaan, kini akan mempunyai untuk memandu ke county lain. Begitu juga dengan kami.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *