Penurunan berat badan yang mudah: 7 Tips yang positif untuk menewaskan lemak cepat!

Penurunan berat badan yang mudah: 7 Tips yang positif untuk menewaskan lemak cepat!

Yang anda dibawa di sekitar tambahan berat badan? Adakah anda lelah mengelakkan cermin? Adakah anda bersedia untuk mendapatkan betul ke titik tentang bagaimana anda boleh berasa lebih baik dan lebih kawalan terhadap lemak anda ambil?

Baiklah, anda diminta untuk…
Inilah perjanjian itu; kehilangan berat badan adalah terutamanya berdasarkan faktor berikut:

* Jumlah kalori yang anda mengambil
Ayat-ayat.
* Jumlah kalori yang anda membakar

Dengan itu berkata teras formula untuk mengurangkan berat badan adalah seperti berikut:

** Berat badan = kalori terbakar (latihan) – kalori yang digunakan
(Senaman juga membina metabolisma yang berterusan untuk membantu membakar lemak lebih cepat.)

Anda boleh cuba untuk menipu formula ini dengan fad Diet; Walau bagaimanapun skim itu hampir tidak berpeluang bekerja secara jangka panjang. Inilah mungkin mengapa anda membaca hak ini sekarang.

Apa formula di atas menunjukkan bahawa untuk menurunkan berat badan anda akan perlu meningkatkan jumlah kalori yang anda membakar dan mengurangkan jumlah kalori yang anda makan.

Contohnya: apabila anda membakar kalori 3,500 lebih daripada anda mengambil, anda kehilangan satu paun lemak tulen. Ini adalah cukup banyak barangan akal setakat ini. Walau bagaimanapun, kebanyakan orang tidak mempunyai masalah yang mengetahui apa yang perlu dilakukan apabila ia datang untuk menewaskan lemak, mereka mempunyai masalah yang melakukan apa yang mereka tahu.

Sekarang Harap diingat bahawa badan kita memerlukan bilangan kalori (biasanya kira-kira 2,000 sehari) untuk mengekalkan dirinya dan kekal sihat. Ini bermakna bahawa anda tidak boleh menulis lebih daripada itu jumlah kalori dalam sehari yang diberikan. Ini mengukuhkan hakikat bahawa bagi mencapai matlamat kehilangan berat badan yang sihat dan dijamin, anda perlu mempunyai baki antara memakan dan membakar kalori.

Berikut adalah 7 tip yang positif dan terbukti untuk anda mula memenangi pertempuran menentang lemak anda lembap sekarang. Tips ini akan membantu anda untuk mengurangkan jumlah kalori yang anda mengambil, tanpa akan lapar atau menjadi lemah. Tips ini juga akan meningkatkan jumlah kalori yang anda tulis semasa latihan anda tanpa membuat anda letih atau sangat sakit. Dengan menggunakan tips 7 positif dan terbukti dalam kombinasi dengan senaman mudah, anda akan mengaktifkan diri anda melakukan dua perkara:

1. Anda akan berhenti berat badan.
2. Anda kemudian akan mula kehilangan berat badan.

** Tip # 1 – penurunan berat badan yang mudah – boleh SODA ke!

Jika anda kerap minum soda, anda mesti memulakan sangat menyedari yang betul-betul berapa banyak adanya anda minum. Adakah anda tahu jika anda mengurangkan satu soda boleh (12 aunsnya soda) setiap hari dari diet anda, anda boleh kurangkan atau tidak perlu berurusan dengan, pound 14.6 untuk tambahan sepanjang tahun? Adanya semua (biasa, tidak diet) yang sarat dengan gula. Setiap soda (12 oz.) mempunyai kira-kira 140 kalori.
Dalam setahun, adanya 365 = 365 x 140 = 51,100 kalori
Menukar ke pound yang diperolehi:
51,100 / 3,500 = 14.6 pound… dengan hanya satu 12 oz. soda.

Jangan lupa bahawa pound 14.6 kita berhadapan dengan di sini sahaja kebimbangan 12 auns hidangan soda, yang dianggap satu “kecil” dengan adanya super-sized hari ini 16, 24, 32, dan 44 auns! Anda pasti akan mengurangkan lemak degil anda jika anda mengurangkan pengambilan biasa soda dan gantikan dengan jus buah-buahan, air atau seltzer seboleh mungkin.

** Tip # 2 – kehilangan berat badan yang mudah-air, air, air!

Minum air setiap hari adalah penting untuk penurunan berat badan yang berkesan. Walau bagaimanapun, air minuman adalah strategi yang paling diabaikan dalam Perang kehilangan berat badan. Tidak kira berapa banyak yang anda lakukan dalam usaha untuk menurunkan berat badan, jika anda tidak akan minum air yang cukup anda tidak kehilangan berat sebanyak yang anda boleh.

Dalam senario kes terbaik, anda perlu minum 8 gelas air sehari. Walau bagaimanapun, saya faham bahawa ini adalah sangat sukar untuk dilakukan. Itulah sebabnya mengapa saya mengesyorkan bahawa anda sekurang-kurangnya mula minum air dengan semua makanan anda. Anda akan terkejut berapa banyak anda tidak akan terlepas minuman manis anda biasa pilihan semasa anda makan. Kemudian masa Pas dan anda menjadi lebih selesa air minum yang anda akan lebih cenderung untuk memilih air dalam situasi seharian hidangan ringan makanan

Manfaat sebenar air minuman kerana ia adalah berkaitan untuk menurunkan berat badan adalah bahawa ia adalah sesuai untuk mengepam lemak/kalori terbakar daripada badan anda. Tanpa minum jumlah air banyak lemak yang anda tulis akan kekal dalam tubuh anda dan seterusnya akan menyebabkan anda tidak kehilangan berat sebanyak yang anda boleh. Air minuman perlu diambil serius kerana ia adalah salah satu yang tips yang kehilangan lemak yang berkuasa di dunia. Hanya minum sebagai tambahan kepada apa-apa sahaja yang anda lakukan untuk menurunkan berat badan secara mendadak mempengaruhi anda kesihatan dan kehilangan berat badan dengan cara yang positif.

Anda mungkin bertanya, “Bagaimana saya boleh Kurangkan berat air yang saya mempunyai jika saya minum banyak air?” Well, jawapan itu adalah mudah. Apabila anda minum air yang kurang, badan anda mula menyimpan air yang anda minum untuk tujuan kecemasan; sama seperti unta boleh lakukan apabila mereka berkeliaran di padang pasir dan tidak mempunyai akses kepada air banyak hari pada satu-satu masa. Sebaliknya, apabila anda mula minum lebih banyak air pada asas tetap badan anda mendapat daripada mod “kecemasan” dan mengeluarkan lebihan air. Keluaran air lebihan ini boleh mengakibatkan kerugian sehingga 5 paun!

** Petua # 3 – kehilangan berat badan yang mudah – sayur-SAYURAN akan rakan-rakan anda!

Walaupun makan sayur-sayuran dengan setiap kali makan adalah lebih baik, saya faham difficultly dalam berbuat demikian dan mengesyorkan bahawa anda membuat dua membersihkan perdagangan seberapa kerap yang mungkin. Mereka adalah:

A) perdagangan kentang goreng Perancis atau mana-mana lain goreng hidangan sampingan pada membersihkan bagi apa-apa sayur-sayuran yang dimasak dengan sedikit mentega atau garam.

B) berniaga Kerepek Ubi atau mana-mana Snek makan tengahari masin lain bagi sayur-sayuran mentah dengan jumlah yang sangat sedikit rendah lemak berenang atau berpakaian.
Selain menambah sayur-sayuran untuk makanan anda, anda juga harus makan salad yang kecil dengan berpakaian yang sangat sedikit sebelum makan malam utama. Dengan berbuat demikian akan mengurangkan selera makan anda dan anda tidak akan makan berlebihan semasa kursus utama anda. Lebih-lebih lagi, sayur-sayuran adalah sangat rendah kalori dan juga sumber baik vitamin, mineral dan serat, yang akan membantu memastikan anda sihat bersama-sama dengan membantu anda menurunkan berat badan.

** Tip # 4 – kehilangan berat badan yang mudah-tidak tinggal LAPAR dan tidak pernah KEBULURAN diri sendiri!

Tinggal lapar dan kebuluran diri sendiri hanya akan menjadikan anda makan yang lebih apabila anda duduk di bagi makan akhirnya. Cara terbaik untuk pergi ialah makan kerap (setiap empat jam) di bahagian-bahagian kecil.

Banyak orang fikir Menu ponteng adalah cara yang baik untuk mengurangkan berat badan. Walau bagaimanapun, itu adalah salah faham yang besar. Menu ponteng memberi kesan kepada metabolisma anda dan akan benar-benar melambatkan penurunan berat badan anda! Saya cadangkan anda Mulakan hari anda dengan Sarapan Pagi anda makanan yang terbesar dan yang sihat hari. Kemudian Teruskan dengan Makan Makan Tengahari yang kecil dengan makan malam yang sedikit lebih besar. Akhirnya, saya menggalakkan semua orang untuk menggunakan shake pengganti makanan waktu tengahari atau petang secara giliran dengan sayur-sayuran dan salad.

** Petua # 5 – penurunan berat badan yang mudah – makanan segera = lemak anda! ”

Makanan segera adalah satu realiti yang mudah, lazat dan kos efektif; tetapi ia membuatkan anda lemak setiap kali! Sekarang saya bertanya bagaimana mudah, lazat atau murah lugging sekitar lemak tambahan nilai kepada anda?
Sekarang bahawa kita telah memberi tenaga kepada hakikat bahawa makanan segera adalah satu realiti yang membuatkan lemak, kita boleh meletakkan beberapa garis panduan untuk mengurangkan kesan bencana makanan segera berlemak pada badan anda apabila anda mendapati diri anda pada pemacu thru pada kesempatan yang sangat jarang berlaku. Apabila anda membuat pesanan di sebuah restoran makanan segera berlemak, berikut adalah beberapa ungkapan yang akan membantu anda untuk mengurangkan pengambilan lemak. “Tiada Mayo,” “Tiada keju,” “Tiada Soda,” “kentang Tiada goreng,” “Tiada Desert.”

Anda mungkin bertanya berapa banyak perbezaan frasa ini benar-benar membuat. Baik, sebagai contoh, apabila anda mengatakan “No Mayo” untuk sandwic ayam anda, anda simpan kira-kira 30 gram lemak atau kira-kira 270 kalori setiap sandwic. Sekarang jika anda seorang pemakan sandwic ayam biasa, mengatakan “No Mayo” bagi sandwich setiap pesanan anda selama setahun boleh diterjemahkan kepada kira-kira 20 paun kurang anda perlu berurusan dengan dan membakar. Pada dasarnya, jika anda tidak dapat mengelak daripada makan makanan segera berlemak kadang-kadang anda boleh mengelakkan semua lemak cepat kemudahan yang dibuang di dalam menu.

** Tip # 6 – kehilangan berat badan yang mudah-Ya, minuman keras yang MEMBUATKAN anda GEMUK daripada apa yang anda fikirkan!

-Seseorang boleh 12 oz. bir mempunyai kira-kira 140 kalori *
-Salah satu 4 oz. segelas wain telah antara 80 dan 200 kalori *
-Satu tembakan 1 oz whiskey mempunyai antara 65 hingga 85 kalori *

Ponteng hanya satu auns 12 boleh bir purata harian boleh menjimatkan lebih 14 pound tambahan berat setahun (sama seperti memberi satu 12 oz. boleh bagi soda sehari). Alkohol amat tertumpu kalori dengan hampir tiada nilai pemakanan. Jadi ia adalah sangat mudah… Jika anda ingin menurunkan berat badan, minum alkohol kurang. Terdapat no cara sekitar.

** Tip # 7 – penurunan berat badan yang mudah-tiada cara yang mudah untuk MENGALAHKAN lemak!

Dengan semua itu Diet fad sana, ia mungkin kelihatan seperti tiada yang mudah dan pengorbanan tanpa cara untuk mengalahkan lemak. Malangnya, kehilangan berat badan akan sentiasa semudah membakar lebih banyak kalori berbanding anda mengambil. Diet shakes, pil dan program berbahaya untuk kesihatan anda dan mereka biasanya hanya layak untuk memenangi satu pertempuran yang sekali-sekala dalam Perang untuk menurunkan berat badan. Tidak disedut dengan gembar-gembur dan masalah mudah langsing anda. Hanya ianya tidak menjadi kenyataan.

Sekarang bahawa anda tahu 7 Tips positif untuk Slimming anda ceroboh pantat; Inilah masanya bagi anda untuk memulakan pembakaran kalori. Melawat gimnasium tempatan, Pusat Kecergasan, Pejabat Kesihatan atau doktor anda supaya mereka boleh mengesyorkan untuk mudah, mempunyai impak rendah dan peralatan percuma (jika perlu) program senaman yang sesuai untuk anda untuk lemak THE MENGALAHKAN.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *