Pentingnya urutan kaki

Pentingnya urutan kaki

Refleksologi kaki adalah “terapi tekanan” dan melibatkan mengenakan tekanan tertumpu kepada mata refleks tertentu dikenali yang terletak di kaki untuk menyembuhkan atau mengelakkan penyakit. Refleksologi kaki adalah berdasarkan premis bahawa zon saraf atau mata refleks kami pergi dari bahagian bawah kaki kita ke atas kepala kami, merangkumi organ-organ yang penting semuanya dalam perjalanan.

Reflexologist yang terlatih boleh meletakkan tekanan pada meridiens yang berbeza atau garisan tenaga tunggal dan sebelah kaki untuk menentukan punca penyakit.

Mengurut kaki yang mempunyai lebih daripada sekadar kesan yang merehatkan badan. Ia juga boleh digunakan bersama-sama dengan refleksologi, mana titik pencetus pada badan akan dirangsang untuk memberi inspirasi kepada kesihatan secara keseluruhan. Refleksologi ini sering digunakan di dalam telinga dan tangan, tetapi lebih sering daripada tidak, ia adalah satu amalan yang biasanya dikhaskan untuk kaki. Pada dasarnya, kaki dikategorikan ke dalam zon-zon yang berbeza; Setiap zon sepadan dengan kawasan yang berbeza di dalam badan; merangsang zon yang tertentu akan memberi kesan yang positif pada sistem badan yang sama.

Terdapat beberapa faedah lain kaki. Ia adalah cara terbaik untuk beritahu yang tersayang keprihatinan anda. Jika anda terlibat dalam kerja tekanan tinggi atau kerja pada kaki anda bagi kebanyakan masa, maka anda memerlukan kaki. Ia akan berfungsi sebagai sebuah reliever ketegangan dan membuat kaki anda berasa lebih baik selepas seharian yang panjang yang meletihkan. Terapi ini mampu menenangkan fikiran dan jiwa anda. Urutan kaki di waktu pagi akan membuat hari anda dan terapi yang sama pada malam akan melegakan anda semua ketegangan yang anda telah menderita sepanjang hari.

Terdapat beberapa fakta-fakta saintifik yang dapat membuktikan tahap tertentu manfaat urutan kaki. Perkhidmatan Urutan masa apa-apa yang berlaku pada mana-mana bahagian badan kawasan ini menerima peredaran darah meningkat. Darah adalah lifeline setiap sel dalam badan kita. Ia membawa nutrien ke sel dan membawa toksin dan racun dari sel-sel. Ia hanya masuk akal bahawa jika aliran darah meningkat kepada keluasannya, maka kawasan ini akan berkadaran memberikan nafas baru dan dibersihkan. Ini adalah fakta. Oleh itu, hanya akal yang tiada manfaat urutan kaki.

Mesin Spa urut Aqua-Jet yang kaki menyediakan semua yang diperlukan untuk kaki yang lengkap dan santai. Pemanas ketepatan mengekalkan suhu air pada darjah 115 yang selesa. Hidro-jet dua mengawal aliran udara dan kelajuan. Dua nod mengurut urut titik tertentu dan gerbang-gerbang kaki. Alat kawalan jauh membolehkan anda untuk duduk, berehat, dan menikmati peribadi berinternet kaki yang hebat ini.

Menyediakan perkhidmatan urutan kaki Spa:

Pertama, menyediakan kawasan urut kaki:

•Place dapur sampah beg turun di kawasan yang anda akan dapat meletakkan mandi kecil. Plastik akan menghalang sebarang tumpahan mendapat atas lantai.

Beg •over sampah, tempat tuala untuk membantu menyerap sebarang lembapan yang berlebihan.

Kedua, menyediakan mandian kaki sendiri:

•Baca pakej Epson garam untuk melihat berapa banyak untuk dimasukkan ke dalam untuk saiz anda mandi.

•Place air suam di dalam tab mandi (menguji suhu dengan menggunakan siku anda – ini kurang sensitif daripada tangan anda dan akan memberikan anda satu idea yang lebih tepat tentang suhu air).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *