Pentingnya memberitahu jurulatih peribadi anda mengenai kecederaan anda

Pentingnya memberitahu jurulatih peribadi anda mengenai kecederaan anda

Jurulatih kecergasan anda merupakan pusat di roda anda untuk anda untuk mencapai matlamat kesihatan dan kesejahteraan anda. Sebelum anda menyewa salah satu, pastikan bahawa mereka disahkan dan Diinsuranskan, terlebih dahulu. Kemudian mendapatkan sekurang-kurangnya tiga rujukan yang baik. Selepas anda telah mengupah seorang jurulatih yang anda percayai, anda mesti memberitahu mereka bila anda tercedera bagi kedua-dua anda dan melindungi mereka. Mereka akan menyimpannya sulit kerana mereka dikehendaki berbuat demikian. Privasi dan Keselamatan anda adalah keutamaan.

Anda akan menandatangani borang sejarah dan liabiliti perubatan dengan jurulatih anda. Borang-borang ini adalah untuk kedua-dua anda akan dilindungi di sisi undang-undang dan hubungan Ikatan yang profesional. Pelatih peribadi anda bukan seorang doktor perubatan dan tidak membuat sebarang diagnosis untuk anda. Mereka berada di sana untuk membantu anda dengan matlamat kesihatan dan kecergasan anda. Anda mahu mereka di sudut anda. Oleh itu, anda harus mendedahkan Bilakah anda tercedera.

Jurulatih kecergasan peribadi dilatih untuk mematuhi mekanik badan. Apabila mereka melihat bahawa sesuatu dalam pergerakan anda keluar daripada segerak atau anda berkomunikasi bahawa anda mengalami kesakitan, mereka perlu bekerjasama dengan anda. Jika mereka melihat kecederaan, mereka mempunyai hak untuk meminta anda untuk Nota doktor ditandatangani bagi anda untuk meneruskan latihan dengan mereka. Seorang jurulatih yang baik akan melakukan ini.

Untuk sesetengah kecederaan, anda melakukan senaman tidak, tempoh. Berterusan boleh membuat anda lebih teruk badan. Jika anda melihat seorang doktor, pastikan untuk memberitahu jurulatih anda. Pelatih peribadi NYC disahkan untuk bekerjasama dengan anda dan melatih anda dengan cara yang betul. Anda boleh bersenam dengan kecederaan tertentu oleh latihan sekeliling mereka atau latihan untuk menguatkan. Dengan bantuan dari anda pelatih peribadi NYC, yang mungkin perlu untuk berkomunikasi dengan doktor anda, anda harus mempunyai banyak bimbingan.

Jurulatih anda perlu tahu apa kecederaan anda supaya mereka boleh bekerja dengan pasukan perubatan anda, untuk menyusun program yang terbaik untuk penyembuhan anda. Jika anda mengoyakkan otot cuff alat pemutar, dan lusuh itu adalah bersih dari tulang, ini memerlukan pembedahan yang akan meletakkan anda daripada latihan rintangan bulan, sehingga anda boleh kembali. Dalam kes ini, anda perlu bahu yang diasingkan dengan sebagai pergerakan yang sedikit yang mungkin. Pastikan anda Queens pelatih peribadi yang dimaklumkan. Mereka terus terlibat dengan menetapkan rancangan pemakanan anda, urusan kalori anda sementara anda penyembuhan. Mereka akan tahu apa senaman, wakil dan set untuk memberikan anda selepas anda akan sembuh kerana kawasan ini adalah lemah apabila anda kembali ke latihan. Anda diutamakan, sentiasa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *