Penstabilan gula dalam darah anda, serat dan mengurangkan berat badan

Penstabilan gula dalam darah anda, serat dan mengurangkan berat badan

Ianya tidak begitu sukar untuk menurunkan berat badan, jika anda mengambil masa dan usaha untuk mematuhi undang-undang dan peraturan-peraturan mengenai perkara ini. Terdapat beberapa maklumat penting yang ada yang tahu jika mereka ingin benar-benar menurunkan berat badan.

Sedikit kesilapan masa dari satu hidangan yang lain mengekalkan tahap gula dalam darah anda dan Jangan biarkan mereka peluang yang mereka akan jatuh di bawah Tara. Anda akan lebih berupaya untuk menyimpan rasa lapar anda dalam semakan apabila anda dapat menstabilkan gula dalam darah anda, dan keputusan ini adalah bahawa anda juga mampu untuk menyimpan godaan dalam semakan apabila seterusnya anda makan.

Hanya ikut ini di bawah hujung dan ia akan pasti membantu anda apabila ia datang untuk cuba mengurangkan berat badan.

-Tidak makan kalori anda tetapi sebaliknya minum mereka.

Dengan bilangan kocak Kesihatan, protein brews, dan dengan minuman dan jus untuk mengurangkan berat badan di mana-mana yang anda pasang, orang yang mempunyai masalah dengan isu-isu seperti sepanjang masa ketika cuba untuk menurunkan berat badan. Dua faktor penting yang anda ingin ingat tentang penggantian hidangan ini jenis cecair.

Untuk satu hal, smoothies, kocak diet dan minuman protein biasanya mempunyai lebih banyak gula di dalamnya daripada badan anda mempunyai keperluan. Masalah ini adalah bahawa ia meningkatkan gula dalam darah anda tiba-tiba dan mendadak, supaya badan anda yang terpaksa mengeluarkan banyak insulin untuk mengawal meningkatkan, yang juga menyebabkan ia merudum.

Serius, anda tidak mahu badan/sistem anda melakukan ini see-saw darah hormon yang tidak menentu kerana ia asing program penurunan berat badan anda untuk satu, dan ia tidak benar-benar baik untuk kesihatan anda… untuk dua.

Juga, jika anda sedang mencari untuk serat, anda harus tidak boleh mencari untuk shake kehilangan berat badan. Anda tidak perlu terlalu banyak kawan-kawan apabila anda diet, tetapi serat pasti rakan anda. Apabila anda minum banyak gula dan insulin darah anda meningkat, serat blunt kesan daripada sistem anda, dan Selain itu ia membantu memberikan perasaan yang penuh. Smoothies yang diperbuat daripada buah-buahan tentu mempunyai beberapa serat di dalamnya, terutamanya apabila anda mempertimbangkan pulpa buah-buahan di dalamnya, tetapi anda tahu diri sendiri bahawa anda akan lebih baik dilayan dengan benar-benar makan buah-buahan tersebut.

Dan sebagai penutup, minuman protin dan smoothies anda pada amnya mempunyai kapasiti yang tinggi kandungan kalori daripada Bilakah anda mengambil jumlah sebenar makanan yang sama. Bermulut manis buah-buahan yang tidak akan membuat anda berasa yang penuh, manakala anda boleh mengambil sehingga 600 kalori dalam 16 oz. ia. Tetapi jika anda cuba untuk mengunyah melalui semua 600 kalori dalam buah-buahan, anda tahu anda tidak akan dapat masuk lalu ia cuba satu, Bilakah anda datang ke think sudah ia – maksud saya, yang benar-benar boleh duduk dan wolf turun berat sebanyak dua paun bernilai pisang.

Sudah tentu, jika anda cuba untuk menurunkan berat badan, ia pasti akan menjadi penting untuk anda bahawa kalori anda memberikan anda yang terbaik.Anda tidak mahu menjadi miskin untuk satu lagi “diet” minum jadi sejurus selepas anda mengisi dengan satu, sekarang, atau anda tidak berfikir begitu?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *