Penjelasan bagaimana Smokymizer Clearomiser CE3 yang beroperasi

Penjelasan bagaimana Smokymizer Clearomiser CE3 yang beroperasi

CE3 smokymizer clearomiser adalah nama lain bagi CE3 cartomizer dan produk yang baru diperkenalkan di pasaran. Diisi tidak seperti cartomizers yang terdahulu, seperti dua gegelung 510 atomisers ini boleh dapat semula sebagai pengabut dari sebahagian daripadanya. Ia adalah sedikit lebih sukar untuk isi dan dikendali, tetapi kelebihan lain akan pasti membuat untuk dan sebagai hasilnya, anda akan dapat menyelamatkan di hujung.

Jika anda faham bagaimana e-rokok dilengkapi bersama-sama sebelum ini, anda akan faham bagaimana jenis – smokymizer clearomiser – kerja-kerja. Ia terdiri daripada bahagian-bahagian seperti bahagian bateri (yang juga mempunyai lampu penunjuk pada hujung). Terdapat cartomizer tersebut dan pengabut dengan inhaler yang melekat padanya. Dengan versi baru ini, kedua-dua (cartomizer dan pengabut) telah dibuat ke dalam satu unit dan melekat pada yang pelekap mulut. Ada lagi sekeping logam di antara dan ia juga jelas.

Seksyen bateri ini apa panas smokymizer ini. Ini bermakna bahawa e-cecair dipanaskan dan bergerak ke dalam sistem wick baru. Ini kemudiannya bertukar menjadi Wap, yang disedut melalui yang pelekap mulut. Ini adalah sistem wick baru berbanding dengan versi pengisi poli yang lebih tua.

Gegelung, untuk Pemanasan, diletakkan di bahagian bawah dalam versi ini. Ini bersemarak e-cecair, yang mengalir di dalam sistem wick. Inilah yang membuatkan ia lebih baik kerana ia memberikan satu aliran yang stabil dan lebih konsisten. Cartomizer yang boleh diisi semula dan dalam hal ini sistem wick membolehkan cecair ke longkang yang baik dan pengeluaran wap yang lebih baik.

E-cecair dipanaskan, mewujudkan Wap, yang kemudian disedut. Ini adalah pilihan yang lebih baik untuk penyedutan Nikotin yang biasa. Ada rasa yang berbeza, dan kerana ia datang dalam keamatan yang berbeza anda boleh mengawal pengambilan Nikotin. Anda juga akan mewujudkan persekitaran yang lebih baik untuk orang lain kerana akan ada rokok tidak terpakai. Apabila anda menyedut wap itu, ada asap tidak dibenarkan untuk menghembus dengan rokok biasa.

Anda boleh cuba rasa yang berbeza untuk mencari satu yang anda akan menikmati paling. Anda mempunyai satu aliran wap dengan sistem wick baru yang lebih baik. Gegelung yang terletak di bahagian bawah anda itu mempunyai wap sejuk untuk menyedut dan ia menghalang Dewan dari retak disebabkan kepanasan.

Anda menambah cecair di bahagian lebih rendah cartomizer tersebut dan diberi makan melalui benang wicking, yang memberikan kadar aliran yang stabil dan konsisten. Wick ini oleh itu mencipta wap bersih dengan rasa yang besar dan tidak terbakar rasa, yang biasanya kes dengan jenis yang lain.

Clearomiser ini adalah jelas dan anda boleh oleh itu jelas melihat apabila anda perlu isi semula. Dalam erti kata lain, anda tidak perlu rasa apa-apa lagi untuk isi takungan anda. Takungan lebih besar daripada model sebelumnya, dan oleh itu, anda mempunyai masa yang lebih panjang untuk vape.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *