Penjejakan The lima paling hangat topik dalam Google Trends-hari 2

Penjejakan The lima paling hangat topik dalam Google Trends-hari 2

Topik-topik paling hangat yang lima di Google Trends pada 8 Julai 2010, 4:00 ptg akan ujian tegasan, Perisik swap, gempa bumi, tumpahan minyak di teluk Mexico, Alisa Maier. Sudah tentu orang ramai adalah sangat berubah-ubah jadi populariti sebarang topik tidak diberi jaminan selama lebih daripada lima minit. Apa pun yang berlaku, saya cuba untuk mengenal pasti dan menulis komen tentang orang-orang yang mempunyai impak ke atas kehidupan kita lebih meluas, beberapa jenis fenomena sosial yang nyata atau mempunyai nilai hiburan yang hebat. Dalam pemilihan hari ini kita mempunyai maklumat tentang pencegahan serangan jantung, komplot tentang Perisik Russia di Amerika Syarikat dan Amerika spies di Rusia, memecahkan berita gempa bumi, lebih banyak mengenai tumpahan minyak yang terburuk dalam sejarah, dan langkah berjaga-jaga ibu bapa terhadap kanak-kanak yang mata peragut.

Pertama, ia adalah hantar untuk melihat kepentingan awam adalah perking lagi tentang mencegah serangan jantung, pembunuh nombor satu di Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, istilah “ujian tekanan” juga terpakai kepada isu-isu ekonomi, khususnya ujian Kesolvenan antara Bank-Bank untuk meyakinkan seorang awam saraf bahawa sistem perbankan yang masih kukuh. Saya yang tidak tertentu yang dua aplikasi menjana semua kepentingan segera di Google, tetapi kedua-duanya telah memberi impak besar terhadap kualiti kehidupan kita. Lebih ke atas isu-isu dua dihubungkan sebagai orang mengerti lampiran emosi yang sangat besar untuk wang mereka. Ia seolah-olah bahawa Kesatuan Eropah yang kini kembali menjual untuk meningkatkan keyakinan pelabur dalam sistem perbankan mereka. Walau bagaimanapun, pada tahap peribadi ia seolah-olah permohonan itu yang lebih penting adalah ujian stres senaman untuk penyakit jantung. Ini adalah penting terutamanya jika anda adalah 40 ke 60 tahun sofa kentang yang ingin mencapai transformasi untuk keras badan bersenam fanatik. Pastikan untuk membuat peringkat mudah.

Kedua, berita swap Perisik adalah lambang kebodohan. Nampaknya web kompleks saintis dan perniagaan orang dipenjarakan pada kedua-dua pihak kini pawns dalam suatu Bursa Perisik. Kami tidak pernah melihat banyak kehidupan sebenar Perisik pengembaraan hiburan sejak Perang dingin berakhir dengan kejatuhan Kesatuan Soviet. Nampaknya, socialite photogenic, Anna Chapman dan 9 lain tidur Rusia spies, yang telah menghabiskan sepuluh tahun lepas kikuk dan fumbling sekitar Bandaraya New York dengan pusingan puncak semasa berada di bawah pengawasan elektronik FBI, hanya mengaku bersalah di Mahkamah Persekutuan untuk bayaran yang kecil sebagai sebahagian daripada perjanjian pertukaran. Kini mereka sedang dalam perjalanan mereka untuk JFK bagi penerbangan tanpa henti ke Moscow. Saya tertanya-tanya jika mereka ada bayaran tambahan untuk memeriksa Bagasi mereka. Apa pun yang berlaku, cerita ini mempunyai semua makings komedi yang hebat dan saya yakin bahawa semua ini buffoons Russia akan bergegas untuk membuat tawaran buku mereka.

Ketiga, gempa bumi akan sentiasa menarik kecuali kepada penduduk-penduduk di California. Saya pernah dalam sebuah gempa bumi pada tahun 1984 di Yonkers, New York. Ia adalah magnitud 4.8. Terdapat sebarang kerosakan, tetapi ia adalah satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan kerana ia tidak pernah berlaku di bahagian dunia. Saya berada di apartmen tingkat keenam saya dan ia berasa seperti lantai telah jatuh selama kira-kira 30 saat. Orang telah berjalan ke jalan-jalan pada 3:00 am Di California mereka tidak walaupun bangun di 4.8. Saya rasa ia adalah satu perkara yang peka. Jika anda melihat berita sekarang anda akan melihat bahawa terdapat gempa bumi yang berlaku di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, kita tidak tahu jika ini mewakili peningkatan dalam aktiviti atau hanya kemajuan dalam teknologi komunikasi yang membolehkan kita untuk mengesan semua gegaran yang utama di bahagian-bahagian dunia yang jauh. Apa pun yang berlaku gempa bumi adalah satu pemikiran yang menakutkan kerana potensi untuk kemusnahan dan kita tidak pernah tahu di mana letaknya kesalahan.

Keempat, kita akan gunakan tumpahan minyak di teluk Mexico kerana masih ada akhir tiada di sisi. Terdapat satu sinar harapan dengan minyak yang besar [email protected] kapal yang dikenali sebagai ikan “A Paus” yang dilaporkan mempunyai keupayaan untuk mencedok up 21 juta gelen tertumpah bahan mentah sehari dari lautan. Terdapat juga Kevin Costner V20 centrifuge direka untuk memisahkan mentah dari air laut pada 200,000 gelen sehari. Pada masa ini terdapat 500 berbeza peranti skimming scouring Teluk dan mereka secara kolektif telah membersihkan 25,000,000 gelen untuk tarikh yang meninggalkan gelen 62,000,000 lain yang lebih banyak untuk pergi dengan yang masih gusher yang spewing dari ratusan ribu gelen sehari. Oleh itu, sehingga BP topi dengan baik, mereka mungkin juga menggunakan sudu.

Akhirnya, dengan semua maklumat mengenai kanak-kanak mata peragut yang telah memukul yang muncul di gelombang dan internet bagi empat dekad yang lalu, yang memesongkan disabitkan diculik sedikit Alisa Maier berusia 4 tahun dari Taman Penyambut beliau. Mengucapkan terima kasih kepada G-d kanak-kanak ini kembali kepada ibu bapanya masih hidup dengan tiada kecederaan yang kasar. Pihak berkuasa mendapati dia di stesen minyak 70 km jauhnya. Pihak polis mendapati yang memesongkan itu diubah dan kerana mereka zeroed kepadanya beliau menembak dirinya sendiri di kepala dan meninggal dunia. Tiada kerugian yang besar di sana, tetapi cerita ini adalah hanya salah satu daripada berpuluh-puluh ribu kanak-kanak abducted kebanyakan daripada mereka yang masih hilang. Bilangan besar-besaran pemangsa kanak-kanak dalam masyarakat kita yang hebat adalah di luar pemahaman, tetapi ianya tidak sukar untuk melihat bahawa sistem keadilan jenayah kita banyak terlalu lembut dengan pesalah yang keji ini. Supaya hukuman untuk jenayah itu, perlu ada ukuran untuk mengukur hukuman. Ada ubatnya untuk pemangsa kanak-kanak kerana ia bukanlah satu penyakit. Ini adalah raksasa yang orang-orang aneh dalam alam semula jadi. Anda boleh cuba melatih ular untuk lebih baik, tetapi ia akan sentiasa menjadi ular yang akan mengambil apa yang ia mahu dengan Haiwan Berbisa yang menyumbang apa-apa. Kerana mangsa menghadapi hukuman kehidupan, keadilan akan disampaikan dengan memastikan kehidupan-hukuman untuk penculikan kanak-kanak.

Kesimpulannya, topik-topik yang paling hangat di Google Trends terus menjadi pelbagai maklumat untuk melihat apa yang ada pada minda kolektif beratus-ratus daripada berjuta-juta warga dari dunia maya. Inilah planet bumi dengan sempadan tiada. Mungkin terdapat beberapa ET melayari laman web sekarang; anda tidak pernah tahu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *