Penjejakan matlamat dan kemajuan – Watch pergelangan tangan sukan, Naib juara setiap mesti mempunyai

Penjejakan matlamat dan kemajuan – Watch pergelangan tangan sukan, Naib juara setiap mesti mempunyai

Adakah anda dalam sukan? Jam tangan pergelangan tangan sukan adalah penting untuk setiap atlet berdasarkan fakta bahawa ia bertujuan untuk memantau produktiviti mereka. Jika anda kini sedang mencari gear khas atau aksesori yang akan membantu anda dalam aktiviti kesihatan dan kecergasan anda, jam tangan sukan pergelangan tangan adalah pilihan terbaik anda. Jam tangan pergelangan tangan ini boleh juga diakses untuk kedua-dua lelaki dan wanita. Pelari yang berpengalaman percaya bahawa salah satu cara terbaik untuk mengamalkan dan memupuk kemahiran seseorang adalah dengan rapat dan berhati-hati memantau kelajuan, kadar dan fungsi tubuh seperti kadar jantung. Walau bagaimanapun, sesetengah pelari yang kasual dan berjoging boleh melakukan amalan melalui jam tangan sukan biasa, digital, tetapi menjalankan panjang km seminggu dengan kelajuan yang ditetapkan dalam minda perlu menyusun gembar-gembur dan lebih suka menggunakan sebuah jam tangan yang sedang berjalan untuk mengesan stride setiap rapat.

Pada masa ini, Terdapat pelbagai berjalan jam tangan yang boleh diperolehi bagi pelari. Hakikatnya, Terdapat pelbagai pilihan yang pelari boleh. Dengan itu berkata, ia adalah kadang-kadang sukar untuk memutuskan pada jam tangan yang terbaik untuk mereka berjalan latihan dan senaman. Individu yang dianggap sebagai pemula dalam berjalan juga menyedari bahawa mereka harus menggunakan jam tangan khusus direka untuk pelari tetapi mungkin tidak mempunyai pengetahuan secukupnya fungsi-fungsi yang di titik malah perlu pada sebuah jam tangan yang sedang berjalan. Selain itu, mereka boleh menjadi pemula dalam aksesori sukan atas sebab itu mereka tidak sedar akan pelbagai pilihan yang tersedia untuk mereka. Obtuseness mengenai pelbagai jenis jam tangan sukan terutama jam tangan membuat Naib yang juara predisposed untuk membeli sesuatu yang tidak cekap dan berhasil dalam memupuk kemahiran beliau semasa menjalani latihan.

Ia boleh menjadi beberapa untuk memilih model yang sesuai untuk menonton terutamanya bagi seseorang yang tidak biasa dengan jenis yang berbeza berjalan pergelangan tangan jam tangan, hari ini. Terdapat beberapa faktor yang penting untuk mengambil kira sebelum anda membeli jam tangan pergelangan tangan. Berikut adalah elemen-elemen yang anda harus mempertimbangkan membeli jam tangan sukan pergelangan tangan supaya anda boleh memaksimumkan fungsi dan kegunaan semasa latihan dan senaman anda:

Paparan

Paparan yang memudahkan untuk melihat pada siang atau malam adalah penting. Menonton anda mesti mempunyai paparan yang baik pada masa-masa yang anda memilih untuk menggunakannya Bilakah terutamanya Bilakah anda sedang berjalan. Paparan menyala digunakan atau paparan lighted belakang terdapat juga kerana sesetengah orang lebih suka amalan pada waktu malam atau awal pagi. Beberapa jam tangan mempunyai paparan Indigo. Ia adalah yang terbaik untuk bereksperimen dengan jam tangan dalam gelap dan pastikan ianya mudah dibaca.

Menjejakinya dan jam randik

Pemasa akan memberikan anda readout berdasarkan keseluruhan catatan masa dan jam randik akan undur masa berlalu. Mereka dianggap sebagai salah satu fungsi yang paling asas yang harus disediakan di mana-mana jam tangan yang sedang berjalan. Fungsi ini boleh semua yang diperlukan oleh pelari dan berjoging.

Kalori yang dibakar

Ia berfungsi untuk mengira biasanya anda berat, jarak dan kelajuan untuk memberi anda anggaran kalori yang telah dibakar. Kebanyakan jam tangan mempunyai satu barometer yang sentiasa dikemaskini.

Pengawal selia kadar jantung

Ciri-ciri ini akan membandingkan denyutan jantung anda dengan satu berdasarkan keseluruhan catatan masa untuk memberi anda kadar jantung yang sedia ada. Opsyen ini menjadi sangat popular di kalangan orang-orang yang berjalan. Beberapa jam tangan yang sedang berjalan akan membawa ke dalam bermain tali dada untuk menentukan denyutan jantung manakala yang lain akan memantau pulsation di pergelangan tangan seseorang.

Kedudukan global

Ia menyediakan sistem pemetaan jalan yang tepat yang akan membantu Naib-juara yang tahu lokasi sebenar beliau pada kursus yang diberikan.

Tahan air

Kebanyakan pelari amalan walaupun ada hari hujan. Memilih sebuah jam tangan yang akan berfungsi dalam cuaca hujan.

Keupayaan komputer

Fungsi ini adalah cekap menyusun latihan, rakaman sejarah senaman anda atau memuat naik latihan dari pelbagai laman web.

Amalan yang baik adalah sangat penting kerana hanya bersedia untuk sesuatu yang bermakna mesti ada beberapa sistem untuk mengukur perkembangan selepas beberapa tempoh yang ditetapkan. Untuk mencapai matlamat tertentu, alat-alat yang terbaik adalah perlu untuk menganalisis perkembangan seseorang. Naib juara setiap berhati-hati perlu menentukan jenis jam tangan yang terbaik untuk keperluan beliau dan jenis yang tidak bernilai pelaburan. Melalui sedikit tumpuan dan keutamaan, beliau boleh memutuskan sebuah jam tangan berjalan yang sesuai dengan keperluan bajet, gaya dan kecergasan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *