Penjagaan zakar dan pemakanan – bagaimana pemakanan memberi kesan kesihatan zakar

Penjagaan zakar dan pemakanan – bagaimana pemakanan memberi kesan kesihatan zakar

Lampu ditolak rendah, lilin yang menyala dan lembut muzik sedang dimainkan di latar belakang. Ringkasnya, seorang lelaki yang melakukan segala-galanya yang dia perlu bagi memastikan bahawa malam mengambil giliran Romantik yang dia telah berharap untuk. Tetapi jika dia tidak memberikan perhatian yang cukup kepada keperluan pemakanan beliau, interlude manis yang boleh dengan cepat berubah masam. Vitamin, mineral dan nutrien lain yang memainkan peranan penting dalam Kesihatan zakar, ia kelihatan sihat dan melakukan aktiviti cara yang bertujuan membantu. Manakala badan mengeluarkan beberapa vitamin yang diperlukan untuk kesihatan yang baik, dan pelbagai khasiat boleh diperolehi melalui diet yang sihat, tidak semua daripada yang sedia ada untuk memenuhi keperluan zakar. Hasilnya, regimen penjagaan zakar sesuai yang diperlukan untuk menggalakkan fungsi yang sihat.

Tiga langkah-langkah logik yang lelaki boleh dilakukan untuk meningkatkan kesihatan secara keseluruhan zakar mereka adalah seperti yang dinyatakan di sini.

Diet yang berubah-ubah
Tisu-tisu zakar memerlukan aliran darah yang mencukupi untuk melakukan kerja mereka, tetapi dengan masa, seorang lelaki darah kapal boleh menjadi tersumbat dan keras, mengurangkan jumlah darah yang disediakan untuk oxygenate dan menjana sel-sel saraf dan kulit. Asid amino L-arginine telah dijumpai untuk meningkatkan aliran darah, membolehkan tisu-tisu halus untuk berfungsi dengan betul. Nutrien ini biasanya didapati dalam kacang tanah, kacang soya dan coklat; menambah makanan ini ke dalam diet boleh menjadi cara terbaik untuk menggalakkan fungsi zakar sihat.

Begitu juga, asid lemak omega-3 yang besar untuk kesihatan jantung, membolehkan sistem kardiovaskular berfungsi dengan berkesan dan menyampaikan darah di mana ia diperlukan, dan ini juga boleh memperbaiki fungsi zakar. Liar salmon, tuna dan kerapu semua dimuatkan dengan asid ini, dan mereka membuat tambahan yang sangat baik untuk diet yang mesra-zakar, berisi vitamin.

Menambah tambahan
Beberapa perubahan pemakanan adalah terlalu sukar bagi lelaki untuk menangani, manakala yang lain adalah terlalu mahal untuk lelaki purata untuk bekerja ke dalam bajet bulanan. Suplemen vitamin boleh membantu, kerana mereka sudah sering murah dan mereka tidak biasanya mudah untuk mengambil. Makanan tambahan yang baik untuk mencari termasuk:
• Minyak ikan. SUPPLEMEN ini termasuk sama nutrien terdapat dalam ikan, dan boleh membantu untuk menyokong Kesihatan kardiovaskular.
• Vitamin C. Nutrien ini membantu sel-sel badan dalam melawan proses penuaan, serta membantu dalam pembentukan kulit yang sihat dan tisu penghubung.
• Vitamin D. Nutrien ini boleh membantu untuk mengembungkan saluran darah dan meningkatkan aliran darah.
• Vitamin E. Vitamin ini adalah juga penting untuk kesihatan kardiovaskular, serta melindungi terhadap kanser dan menghalang kulit well-hydrated, lembut dan berdaya tahan.

Kebanyakan nutrien ini boleh didapati dalam persediaan multivitamin yang lelaki boleh ambil dengan swig pagi mereka kopi. Ada kalanya, Walau bagaimanapun, Bilakah satu dos tambahan dengan makan tengahari mungkin dalam perintah. Vitamin C, contohnya, cenderung merosot dalam tubuh manusia agak cepat, supaya dos yang kedua di tengah-tengah hari mungkin diperlukan. Lelaki harus membaca label untuk memastikan bahawa mereka sedang mengambil dos yang betul pada masa yang betul.

Menggunakan krim Kesihatan zakar yang
Mengambil vitamin melalui makanan atau pil mungkin sentiasa tidak cekap apabila ia datang untuk kesihatan zakar. Nutrien ini mesti bekerja melalui keseluruhan sistem penghadaman sebelum sampai ke zakar, dan pada bila-bila, badan mungkin memutuskan untuk menggunakan nutrien tersebut dengan cara yang berbeza dan membantu sebahagian badan yang berbeza. Menggunakan vitamin cremes memberikan lelaki yang lebih banyak kawalan, membenarkan beliau untuk meletakkan hak nutrien di mana beliau mahu mereka pergi.

Zakar crèmes vitamin (kebanyakan pakar mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) termasuk bahan-bahan yang penting untuk kesihatan zakar, termasuk vitamin C, E dan D. Apabila mereka sedang digunakan pada kulit, Walau bagaimanapun, mereka mungkin berfungsi dengan cara yang sedikit berbeza yang mereka apabila mereka sedang diambil secara lisan. Apabila vitamin E ditelan, sebagai contoh, ia boleh membantu jantung untuk berfungsi dengan betul. Apabila ia digunakan pada kulit, Walau bagaimanapun, ia boleh membantu sel-sel yang koyak dan chafed untuk merajut kembali bersama-sama dan penginapan yang lembut dan lembut. Vitamin sama, digunakan dua cara yang berbeza, boleh memberikan dua manfaat yang berasingan bagi zakar. Menggunakan krim Kesihatan zakar yang boleh menjadi satu cara yang berharga untuk memastikan bahawa seorang lelaki mendapat vitamin yang dia memerlukan pada kulit, serta vitamin yang beliau perlu dalam tubuh-Nya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *