Penjagaan pra-perkahwinan untuk Pengantin rambut: Tujuh langkah penyediaan

Penjagaan pra-perkahwinan untuk Pengantin rambut: Tujuh langkah penyediaan

Yang canggih, rumit braided “sehingga melakukan” mungkin sempurna loghat pakaian encrusted-resepi Edwardian era yang anda mempunyai customised, tetapi jika kunci anda akan lebih lank daripada unsur; anda warna pudar untuk dua warna lebih ringan daripada ia bermakna, dan berakhir anda dibahagikan kepada titik frizz serius – anda akan perlu melakukan beberapa persediaan yang serius sebelum hari besar. Dua minggu yang tinggal sehingga hari perkahwinan anda? Jangan risau ia. Kami tujuh langkah-langkah penyediaan rambut Pengantin masih boleh membantu merubah tresses anda dari kusam dan tidak terkawal, untuk bersinar Salun Kecantikan.

1. Tiga bulan untuk pergi-Diet dan detoksifikasi:

Adakah anda salah satu jenis serius dianjurkan, yang melekat resolusi dan sentiasa menyediakan terlebih dahulu? Maka anda mungkin sudah memulakan pendekatan diet dan detox combi untuk mengurangkan berat badan dan memperbaiki kulit, rambut dan kuku dalam persediaan untuk hari perkahwinan anda anda. Jika tidak, ia adalah masa untuk downgrade pengambilan kafein, saham pada sayur-sayuran anda dan memperkenalkan beberapa omega 3 untuk diet anda – semua penting untuk peningkatan dan tekstur rambut. Oh, dan mendapatkan orang-orang penting semua enam hingga lapan gelas air ke bawah leher anda untuk menambah lagi kelembapan.

2. 8 Minggu untuk pergi – mula udara yang mendalam

Udara yang mendalam, atau rawatan minyak panas yang mungkin rawatan-kurangnya mahal dan berkesan yang boleh digunakan untuk anda rejim penjagaan rambut Pengantin pra. Melabur dalam rawatan udara 10 minit berkualiti atau topeng rambut. Selain itu, cuba remedi rumah yang menggunakan minyak pati yang bercampur dengan dingin biasa anda, kemudian Balut rambut anda dengan tuala selama 30 minit sebelum dibilas. Ulangi proses sekali setiap minggu hingga minggu perkahwinan anda, dan meraih keputusan dengan kunci yang berkilat, unsur yang boleh dimanipulasi ke dalam mana-mana gaya anda memilih.

3. 6 Minggu untuk pergi – pilih satu warna

Memiliki anda mungkin juga ada gelebung sama tinggi / rendah-lampu untuk yang baik bertahun-tahun, selamat dalam pengetahuan mereka memuji anda nuptials ton kulit, tetapi bakal mempengaruhi keinginan yang kuat untuk perubahan. Tanda enam minggu adalah masa yang sesuai untuk bereksperimen dengan warna. Banyak masa untuk itu semakin pudar sebelum perkahwinan, tetapi peluang untuk bermain dengan sesuatu yang baru. Akhirnya, anda akan mempunyai masa yang cukup untuk membetulkan sebelum perlantikan Pengantin rambut anda, jika anda tidak dapat berdiri di bawah naungan!

4. 4 Minggu untuk pergi – mendapatkan di Trim, membincangkan nafsu syahwat anda

Gunting profesional bersumpah oleh wajib 6-8 minggu cantas untuk menjaga tresses anda di kuatkan. Ini rule of thumb ialah juga penting dalam proses penyediaan rambut Pengantin. Apa sahaja yang anda lakukan, jangan cuba kerja D.I.Y, atau mendapatkan bantuan daripada seorang kawan. Potong terlalu banyak dan ada yang tiada kembali! Bergantung kepada pendandan rambut yang anda telah pilih, sekarang adalah masa untuk memulakan membincangkan pilihan gaya rambut anda, jika anda tidak dilindungi sudah. Jangan lupa untuk menghadiri temujanji dengan beberapa imej atau potong-out majalah untuk memberi penekanan beberapa idea-idea anda.

5. 2 Minggu untuk pergi-warna dan penjagaan yang penting

Penanda aras dua minggu adalah yang terkini yang dapat anda warna yang disusun sebelum larian percubaan gaya rambut Pengantin. Masih belum memutuskan apa akan sesuai dengan anda? Kadang-kadang, hanya sedikit halus rendah-lampu boleh mengangkat rambut dan menyerlahkan kulit anda – ini sesuai jika anda takut kepada sesuatu yang terlalu drastik. Jika anda belum bermula sudah, sekarang adalah masa untuk menerima pakai syampu yang neutral dan dingin yang akan melindungi, dan mengekalkan kelembapan kunci anda. Mencari produk yang pH yang seimbang, atau memiliki sifat-sifat herba.

6. 1 Minggu untuk pergi-dingin dalam longkang

Udara dalam memainkan peranan yang penting dalam meningkatkan tahap kesihatan dan kilauan rambut anda, Walau bagaimanapun, jika anda telah memilih untuk berstruktur atau di bahagian “up-melakukannya”, rambut anda akan perlu mempunyai fleksibiliti dan fleksibiliti untuk tinggal di tempat. Jika ia terlalu lembut dan Sutera dari yang jauh di udara rawatan, jangan rambut Pengantin impian anda akan runtuh cukup cepat pada hari yang besar.

* Petua. Mula dibilas dengan air sejuk selepas membasuh setiap, untuk mengunci Kasut.

7. Hari sebelum – mencuci, tetapi jangan besi.

Untuk rambut untuk mengekalkan fleksibiliti untuk penggayaan, dan untuk mengurangkan kemungkinan lalat dari rambut; basuh tresses anda waktu pagi sebelum hari perkahwinan anda, dan mengelakkan daripada seterika panas dan alat-alat penggayaan. Stylists juga mengesyorkan menggunakan satu pembersihan atau frizz semburan kabus untuk menjinakkan rambut anda seterusnya, menjadikan ia lebih terurus apabila ia datang untuk mencipta yang menakjubkan rambut Pengantin lakukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *