Penjagaan kulit untuk wanita dalam 30 mereka

Penjagaan kulit untuk wanita dalam 30 mereka

30 Yang berada di tahun baru! Jadi mereka menuntut… Tetapi hakikatnya anda tidak mampu untuk menjadi seperti cuai dengan kulit anda apabila anda masukkan 30 anda seperti yang anda mungkin telah apabila anda berada dalam tahun anda.

Semakin kita berusia, kulit kita tua dan perubahan dalam kualiti dan tekstur. Selain itu, ia menjadi semakin mudah terdedah kepada kerosakan kulit. Ini memerlukan kepentingan mengikuti regimen penjagaan kulit yang memahami keperluan penuaan kulit dan pampers ia sewajarnya.

Berikut adalah beberapa tips untuk menjaga kulit anda pada 30 anda

Elakkan pendedahan cahaya matahari yang tidak dilindungi
Jika anda telah terdedah kulit kepada cahaya matahari yang tidak dilindungi dalam usia yang muda, kemungkinan akan kerosakan telah pun berlaku. Selain itu, pendedahan cahaya matahari yang tidak dilindungi hanya boleh memburukkan kerosakan dan meningkatkan penampilan kedutan dan garis-garis halus. Selain itu, kulit cenderung menjadi kering dan tidak bermaya.

Jangan sekali-kali keluar meneroka dalam matahari tanpa menggunakan pelindung matahari. Menggunakan pelindung matahari spektrum yang luas yang menawarkan perlindungan terhadap UVA tersebut serta sinaran UVB matahari. Memohon pelindung matahari sekurang-kurangnya 15-20 minit sebelum anda pergi keluar dan terus reapplying selepas setiap 3-4 jam, terutamanya jika anda melibatkan diri dalam aktiviti-aktiviti yang membuat anda berpeluh.

Cuba adalah pelindung matahari rawatan SPF klinikal. Ia menyediakan broad-spectrum UVA/UVB perlindungan dan pembaikan kerosakan matahari dan mengurangkan kemerahan kulit dan inflammations yang menyakitkan. Ia juga menyembuhkan kulit dengan Rosacea dan sesuai untuk hampir semua jenis kulit termasuk berminyak dan kulit Jerawat terdedah.

Anda juga boleh mencuba pelindung inovatif penjagaan kulit SPF 20 serbuk matahari. Ia merupakan yang pertama dengan pelindung matahari jenis serbuk yang mengandungi fizikal UV penghalang terdiri daripada 25% titanium dioksida dan 20% zink oksida. Formulasi Khas Nanoteknologi ini menyediakan perlindungan matahari terhadap spektrum yang luas bagi cahaya matahari.

Mulakan dengan satu Regimen penjagaan kulit anti-penuaan
Jika regimen penjagaan kulit anda di tahun anda terdiri dari pembersih, toner dan pelembab, Inilah masanya anda menaik taraf kepada produk penjagaan kulit anti-penuaan pada tahun tiga puluhan anda. Formulasi anti-penuaan boleh termasuk krim kedutan, krim mata dan lain-lain yang membantu meningkatkan kualiti kulit.

Produk penjagaan kulit anti-penuaan mengandungi bahan-bahan aktif seperti Retinol, Alpha Hydroxy asid, Vitamin C, Vitamin K dan Kojic asid yang meningkatkan tahap kolagen dan elastin gentian dalam kulit dan hydrate sumbangannya tidak konsisten. Hasilnya, mereka meningkatkan tekstur kulit, mengurangkan penampilan kedutan dan garis-garis halus dan Kurangkan puffiness dan Lingkaran hitam di bawah mata.

Adalah Kompleks Belia klinikal formulasi anti-kedut yang hebat yang menyediakan jangka terdekat, pendek dan faedah jangka panjang kepada penuaan kulit. Atas permohonan, ia dengan serta-merta mengisi kedutan dan garis-garis halus pada muka anda. Ia adalah rawatan tempat yang hebat untuk kedut yang degil. Dengan penggunaan yang berterusan, ia mempercepatkan penghasilan serat kolagen dan elastin dan meningkatkan kualiti kulit kering dan kendur.

Krim Obagi ELASTIderm malam mata adalah malam yang sangat cekap krim mata yang memperbaiki kulit di sekitar mata anda dan membuat mata anda kelihatan cerah dan berkilau. Ia meningkatkan keanjalan kulit dan menjadikan ia lebih kukuh. Yang terbaik masa digunakan ianya jelas pada waktu malam kerana itu adalah apabila badan terletak dan pembaikan secara semula jadi. Krim mengurangkan penampilan kedutan, garis-garis halus dan kaki gagak dan diisi, hilang elastin dan kolagen gentian pada badan.

Obagi ELASTIderm hari Eye Gel lagi adalah krim mata lain untuk digunakan pada waktu siang. Ia mengandungi sebuah kompleks bi-mineral yang unik yang diisi dan cross-links serat elastin dan merangsang pengeluaran kolagen untuk mempertingkatkan tahap keanjalan kulit.

Melembapkan kulit juga
Kerana tahap serat kolagen dan elastin yang semakin berkurangan, kulit mula hilang keanjalan dan menjadi semakin kering dalam 30 ini. Oleh itu, anda perlu mendapatkan hydrate kulit anda dengan baik dan mengekalkan tahap kelembapan. Guna yang kering pelembab serum yang menembusi jauh ke dalam kulit dan menyediakan penghidratan yang perlu untuk kulit yang kusam dan menjadikan ia lebih berseri.

Anda boleh cuba menggunakan NeoCutis Hyalis. Ia adalah yang ringan, minyak percuma formulasi yang bertindak seperti minum air dengan serta-merta hydrates kulit. Ia mengandungi kepekatan tertinggi sebanyak Hyaluronic yang kini boleh didapati di pasaran.
.
Adalah klinikal Hydra sejuk Serum ialah serum yang hydrating yang juga mengawal jerawat. Ia mengandungi bio-nutrien tumbuhan dan adalah benar-benar hebat untuk kulit dibakar matahari dan bertindak sebagai besar selepas shave tonik.

Adalah Serum Vitamin Poli klinikal adalah serum yang menakjubkan yang meningkatkan peredaran mikro kulit untuk melawan radikal bebas dan membekalkan nutrien kepada kulit yang rosak. Ia mengandungi ramuan berkuasa seperti tebu, Bilberi, hyaluronic acid dan teh hijau yang hydrate Janakan semula kulit anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *