Penjagaan kulit semulajadi bahan-bahan krim yang bekerja – COQ10 TK Xtend, Wakame,

Penjagaan kulit semulajadi bahan-bahan krim yang bekerja – COQ10 TK Xtend, Wakame,

Krim penjagaan kulit semula jadi yang terbaik adalah dirumus dengan minyak tumbuhan, protein dan vitamin – bahan-bahan yang penting untuk kesihatan kulit anda. Anda tidak akan menemui krim kulit yang sangat terbaik di kedai-kedai Jabatan atau diiklankan di televisyen. Anda akan perlu mencari hanya sedikit untuk mencari apa-apa yang mengandungi semua sebatian ini, namun ianya pasti berbaloi.
· Tanda-tanda penuaan diperlahankan bagaimana?

Krim penjagaan kulit organik semulajadi Tempahan berfaedah sepatutnya membantu lambat amaran tanda-tanda penuaan dan menakluk kekeringan, dengan keluar terlalu berminyak atau berminyak. Lapisan kulit terdiri daripada rantaian asid amino protein. Keperluan protein badan banyak isu-isu pembinaan semula sel kulit dan gentian adalah salah seorang daripada mereka.

· Keratin

Kajian telah menunjukkan bahawa jika protein yang setanding mencukupi untuk apa yang biasanya didapati dalam kulit, ia akan digunakan untuk membangunkan sel-sel baru. Item-item yang banyak mengandungi keratin, 1 daripada asid amino tersebut. Tetapi, krim kulit yang sangat terbaik mengandungi kadar kompaun baru yang dikenali sebagai Keratin.

Ia dihasilkan melalui prosedur yang dipatenkan yang membenarkan ia mudah digunakan untuk membangunkan sel-sel yang lebih banyak. Ia mungkin krim penjagaan kulit semula jadi yang terbaik yang pernah dibuat. Ramuan berfungsi berasal dari bulu kambing biri-biri Australia, jadi ia tidak akan ditemui pada rak pasar raya, tetapi anda boleh menempah melalui laman web.

Penyelidik telah hairan apabila mereka melihat kesan yang COQ10 pada sel-sel kulit. Koenzim dalam adalah sejenis antioksidan yang ditemui seluruh tubuh manusia. Tetapi, sehingga baru-baru ini, kita telah menyedari bahawa Kedai-kedai kulit akan habis apabila terdedah kepada matahari.

· COQ10

Krim kulit yang sangat terbaik mengandungi banyak berbeza antioksidan yang akan menembusi pasaran melalui pelbagai dari lapisan kulit, menggantikan apa yang hilang kerana matahari dan membaiki kerosakan awal yang dijalankan oleh matahari. Apabila ia datang kepada keindahan wajah kita, cahaya matahari mungkin kami musuh terburuk, tetapi penggunaan skrin-matahari menjadi lebih banyak dan lebih banyak kontroversi.

Krim penjagaan kulit semula jadi yang terbaik juga mengandungi vitamin B-5 yang akan membantu membaiki tisu kulit dan bertindak sebagai pelembap. Tetapi, ia juga menyediakan perlindungan daripada terbakar matahari. Ia melegakan sunburns sedia ada dan meningkatkan Menyamak. Tan cahaya melindungi setinggi dari lapisan kulit dari sinaran UV yang berbahaya.

Losyen skrin matahari hanya menawarkan perlindungan daripada sunburns dan tidak melindungi lapisan lebih rendah daripada kerosakan UV. Sebenarnya beberapa yang sinar Ultra violet menembusi lebih mendalam Bilakah skrin yang akan digunakan. Krim kulit yang paling selamat dan paling tidak mengandungi elemen saringan yang atau perkadaran SPF yang.

Asid hyaluronic masih belum lagi protein asid amino yang diperlukan untuk menghasilkan kulit-gentian. Tetapi, setakat ini, saintis telah mendapati berlaku secara semulajadi protein yang serasi. Mereka bagaimanapun telah menemui sejenis kelp yang akan digunakan untuk mengurangkan cuti turun daripada protein.

· Apakah Wakame?

Ia dikenali sebagai wakame dan ia hanya ditemui dalam krim penjagaan kulit semula jadi yang terhebat. Cabutan kelp yang menghalang untuk prosedur enzim yang merosakkan protein. Jadi, kajian telah menunjukkan bahawa dengan penggunaan yang berterusan, tahap protein semulajadi meningkat. Jadi, mencari wakame, sekiranya anda benar-benar mahukan yang terbaik.

· Untuk maklumat lanjut mengenai apa yang perlu digunakan, bahan-bahan yang berfungsi dan bagaimana dan bila untuk menggunakan bahan-bahan ini, lihat kotak sumber di bawah.

· Panduan penjagaan kulit percuma terdapat yang memberi bantuan sebenar dalam mewujudkan rutin penjagaan kulit lagi berkesan mudah. Anda boleh mendapatkan salinan panduan penjagaan kulit dan surat berita dengan mengklik pautan panduan penjagaan kulit percuma dalam kotak sumber di bawah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *