Penjagaan kulit pra-perkahwinan

Penjagaan kulit pra-perkahwinan

Jika pernah ada masa dalam hidup anda apabila ia berbaloi melabur masa dan usaha ke dalam rutin penjagaan kulit anda, hari perkahwinan anda adalah sesungguhnya ia. Kulit yang berseri dan bercahaya boleh menjadi milik anda dengan komitmen anda kepada rutin harian. Dengan semua mata tertumpu pada anda, dan gambar-gambar yang akan hidup selama-lamanya, anda akan mahu untuk melakukan segala-galanya yang mungkin mempunyai cahaya yang bercahaya…

Terdapat lima bidang utama, di samping penjagaan kulit, yang akan membantu kulit anda plumbum pada hari yang besar.

Diet yang seimbang

Buah-buahan segar dan sayur-sayuran dan protein seperti ikan membantu badan anda kekal sihat dan kuat, keletihan berlawan dan menentang jangkitan.

Air

Untuk kesihatan optimum, kulit anda perlu diganti dari dalam untuk memerangi kesan dehidrasi daripada udara, alkohol atau senaman. Oleh minum lapan gelas air sehari, anda boleh flush sistem anda daripada toksin dan membiarkan kulit anda plump dan muda.

Gaya hidup sihat

Terlalu banyak alkohol, kafein dan rokok kejahatan kulit dari dalam – cadangkan meninggalkan mereka daripada anda luxurious rejim, atau sekurang-kurangnya menghadkan kepada perayaan seperti hari ayam anda!

Tidur

Badan anda memerlukan masa untuk menambah lagi sel kulit, meninggalkan kulit di sekitar mata anda bebas dari beg dan Lingkaran hitam, jadi awal untuk katil!

Perlindungan matahari.

Kulit anda memerlukan Vitamin D yang ditemui dalam cahaya matahari untuk kesihatan optimum, tetapi kerosakan dari sinar ultra violet akan usia kulit anda. Menutup muka anda dengan sebuah topi, dan menggunakan perlindungan untuk SPF 15.

Rejim penjagaan kulit khusus, bersama-sama dengan semua yang lain-lain faktor, yang akan membantu anda untuk memaksimumkan Kecantikan Pengantin. Untuk itu hari istimewa seperti hari perkahwinan anda, ia adalah berbaloi melabur dalam produk penjagaan kulit yang baik – krim untuk mata anda, topeng untuk hydrate kulit, atau yang balsem bibir khas untuk memastikan bahawa anda mempunyai kissably lancar bibir untuk suami anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *