Penjagaan kesihatan zakar – wanita perlu kawalan

Penjagaan kesihatan zakar – wanita perlu kawalan

Ada apa-apa yang lebih mengecewakan daripada berada dalam mood untuk berseronok dengan rakan anda dan kemudian menemui bahawa peralatan itu hanya tidak tersedia. Ianya tidak begitu banyak perkara yang dia tidak mampu untuk melakukan, tetapi lebih untuk isu beliau mempunyai kulit zakar yang kering, yang boleh menyebabkan kehilangan sensitiviti zakar. Sebagai tambahan kepada kulit yang kering seorang lelaki boleh membangunkan, akibat kerap melancap, zakar merah, jengkel kulit yang kelihatan hodoh dan boleh turn-off dalam, tetapi ia juga boleh mengurangkan libido lelaki yang bersamanya meninggalkan perasaan malu dan mungkin tidak mencukupi.

Oleh itu, ia boleh menjadi masa untuk wanita untuk mengawal dan membantu lelaki mereka dengan penjagaan zakar lelaki mereka supaya mereka lebih seronok dalam Bilik tidur dan menghapuskan apa-apa isu kesihatan, seperti kehilangan sensitiviti zakar. Ini boleh dilakukan dengan menggunakan crème Kesihatan zakar yang boleh mengembalikan kulit zakar yang rosak kepada keadaan sihat. Malah, sebarang crème yang mengandungi zakar khusus vitamin, mineral dan asid amino yang penting boleh membuat kulit zakar kering dan kulit merah, jengkel zakar lembut dan kedudukan apabila disentuh. Ini, seterusnya, kemudian meningkatkan sensitiviti dan membuat menyeronokkan di dalam Bilik tidur lebih menarik untuk lelaki dan gal…

Punca-punca kulit zakar kering dan kulit zakar merah, jengkel dan kehilangan sensitiviti zakar

Terdapat sebab-sebab yang banyak untuk kulit zakar merah, jengkel. Walau bagaimanapun, kebanyakan orang menganggap bahawa ini adalah berkaitan dengan STD atau lain-lain penyakit, dan bukannya aktiviti sehari-hari. Jadi, sementara STD menyebabkan isu-isu epidermal, majoriti keadaan kulit zakar masa adalah hasil daripada kekurangan penjagaan atau ketidakmampuan untuk melihat perubahan.

8 Paling ketara kering kulit zakar dan zakar merah, jengkel kulit sebab adalah seperti berikut:

1. Kegagalan untuk menggunakan pelincir yang semasa seks–persetubuhan dan melancap

2. Memakai seluar yang rubs atau chafes kulit

3. Reaksi alahan kepada sabun yang baru atau basuh serbuk

4. Keadaan kulit seperti psoriasis atau ekzema

5. Perubahan dalam tahap PH kulit

6. Penggunaan produk lateks seperti sarung tangan atau kondom yang

7. Jangkitan kulit seperti seriawan; dan

8. Penyakit keradangan seperti Balanitis

Penyelesaian yang untuk kulit zakar kering dan kulit zakar merah, jengkel dan kehilangan sensitiviti zakar

Cara terbaik untuk mengatasi masalah kulit kering, merah dan jengkel zakar adalah untuk mengetahui apa menyebabkan masalah. Ini bermakna bahawa proses penyingkiran mungkin perlu digunakan supaya merengsa itu boleh didapati.

Ikuti langkah-langkah ini tiga untuk mencari penyelesaian bagi kulit zakar kering:

Pertama, telah anda lelaki yang mengecualikan diri daripada aktiviti seksual dalam apa jua bentuk, termasuk Pelancapan. Ini akan membolehkan zakar kering kulit masa untuk sembuh secara semula jadi dan menghalang kerosakan kulit kekal daripada berlaku.

Kedua, mula menggunakan pelembap khusus zakar yang membolehkan untuk pembaharuan kulit. Produk ini perlu mengandungi zakar khusus vitamin dan mineral, bantuan yang rosak sel-sel kulit untuk membaiki diri dan meningkatkan keanjalan kulit zakar dan kepekaan. Bahan-bahan penting ini adalah seperti berikut:

1. Vitamin A – mengandungi antibakteria yang menghalang jangkitan;

2. Vitamin B5 – meningkatkan dan mengekalkan metabolisme sel;

3. Vitamin C – meningkatkan pengeluaran kolagen yang menambah keanjalan kulit;

4. Vitamin D – membolehkan fungsi sel dan melawan penyakit;

5. Vitamin E – mengurangkan kemerahan kulit dan kekeringan;

6. Acetyl L Carnitine – satu enzim yang mengurangkan kerosakan kapilari;

7. Alpha Lipoic asid – antioksidan yang kuat yang mengurangkan penuaan;

8. L–arginine – meningkatkan sensitiviti zakar; dan

9. Mentega Shea – meremajakan sel-sel kulit.

Kelebihan menggunakan crème zakar yang sememangnya penggunaan produk. Ini sesuai dilakukan selepas mandi-manda serta pengeringan zakar, dan boleh menjadi satu tugas yang menyeronokkan yang merupakan rakan kongsi yang menjalankan secara tetap.

Ketiga, fikirkan Apakah produk-produk baru telah digunakan atau Apakah aktiviti-aktiviti telah dijalankan sebelum kulit zakar kering yang disedari. Sebagai contoh, jika sabun yang baru digunakan kemudian berhenti menggunakan Sabun ini. Berfungsi melalui proses ini sehingga punca masalah yang ditemui.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *