Penjagaan kesihatan zakar bukanlah hanya untuk lelaki-semua wanita perlu tahu

Penjagaan kesihatan zakar bukanlah hanya untuk lelaki-semua wanita perlu tahu

Selama enam tahun, saintis-saintis di Universiti Texas di Austin menjalankan penyelidikan untuk menentukan mengapa wanita memilih untuk melakukan hubungan seks. Daripada 237 ini sebab wanita yang disediakan, tidak ada seorang pun termasuk rujukan kepada penampilan zakar itu sendiri. Wanita menikmati apa yang zakar boleh lakukan, dan mereka sememangnya seolah-olah menikmati situasi di mana zakar memainkan peranan yang aktif, tetapi pemikiran mudah zakar seorang lelaki tidak menyebabkan mereka lari untuk Bilik Tidur dengan kegembiraan.

Wanita tidak mungkin makhluk visual yang berdiri dalam barisan panjang bagi sepintas lalu seorang lelaki luar kerja, tetapi seorang wanita yang menghabiskan masa bangun rapat dan peribadi dengan zakar mungkin mengalami lebih daripada sekadar terima kasih dari rakan beliau. Dengan meluangkan hanya sedikit masa isu penjagaan kesihatan zakar, wanita boleh mengalami faedah mereka sendiri.

Penghapusan bau
Lelaki boleh slather di cologne dan daub terakhir iaitu menyahbau, tetapi yang mungkin gagal menyembunyikan bau yang intim. Kebersihan selalunya untuk menyalahkan, sebagai kulit mati sel-sel bakteria boleh menggabungkan dan menghasilkan bau yang hanyir, tersendiri yang sukar untuk diketepikan. Syukurlah, sedikit sabun yang lembut boleh menghalang bau untuk selama-lamanya. Circumcised lelaki boleh mengendalikan isu mereka kering dengan leret dengan sabun dan bilas yang menyeluruh. Lelaki yang berukur perlu menarik balik kulup tersebut sebelum mereka bersih, tetapi rutin sabun dan air yang sama bekerja untuk mereka juga.

Apabila lelaki itu segar dan bersih, wanita boleh memperkenalkan crème Kesihatan zakar yang kecil sebagai ganjaran. Emollients yang boleh membantu kulit untuk Janakan semula pada kadar yang sihat, yang membolehkan sel-sel yang mati untuk slough dengan mudah. Sel-sel kulit yang terperangkap yang kurang bermakna bau kurang, kurang perasaan jijik dan detik-detik janggal sedikit semasa pertemuan intim.

Kulit lebih lembut, responsif
Zakar yang direka untuk bertindak balas kepada sentuhan yang softest, tetapi rawatan zakar kasar harian boleh mengakibatkan kulit yang sukar, sukar, yang lambat untuk bertindak balas. Lelaki boleh menyebabkan kerosakan yang disebabkan oleh:

• Memakai pakaian kasar
• Neglecting pelinciran semasa detik-detik intim
• Mengelakkan Olahraga penyokong
• Menggunakan sabun dan washcloths

Kulit yang kasar, unreactive boleh membuat seks kurang menyenangkan untuk semua orang yang terlibat, dan kes-kes yang teruk daripada kulit kering boleh membunuh satu pertemuan sebelum ia bermula. Kulit zakar yang kasar, kering dan peeling mungkin kelihatan tidak sihat, dan wanita mungkin takut keadaan itu berjangkit. Wanita juga mungkin bimbang bahawa menambah geseran boleh membuat yang buruk kulit kering. Apabila Kesihatan pertimbangan seperti ini memasukkan gambar, saat romantis dapat flutter betul-betul.

Crèmes Kesihatan zakar mengandungi bahan-bahan yang boleh melembutkan dan melegakan kulit, membolehkan sel-sel yang roughened untuk slough off. Sel-sel yang mati ini digantikan dengan kulit yang lebih sihat, baru yang lebih responsif dan lebih menarik. Wanita mungkin menikmati pengendalian kulit yang lembut dan lembut, dan lelaki mungkin merasa lebih selesa mempamerkan kulit mereka, mengetahui bahawa ceramah yang panjang mengenai penjagaan kesihatan tidak akan mengikuti satu pendedahan kulit secara tiba-tiba.

Mencari produk yang betul
Wanita mungkin akan terdorong untuk Berendam dalam bekalan kosmetik mereka sendiri dalam usaha untuk melegakan kulit zakar. Malangnya, produk penjagaan kesihatan wanita biasanya tebal dan banyak wangi, dan kedua-dua atribut boleh bermakna bencana untuk kulit sensitif zakar. Minyak wangi boleh pengeringan, dan tebal salap boleh mengunci bau. Lelaki juga mungkin tidak suka idea menggunakan produk wanita pada bahagian badan yang berkaitan dengan manliness dan kehebatan seksual.

Crème Kesihatan zakar yang sesuai untuk (pakar-pakar penjagaan kesihatan mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) mengandungi wangian tiada wanita yang boleh menyinggung perasaan lelaki. Malah, wangian mana-mana jenis adalah idea yang buruk, kerana ia boleh menyebabkan kerengsaan. Di samping itu, produk-produk yang dibuat untuk zakar harus cepat diserap, kelembapan kulit dengan cepat tanpa membenarkan sel-sel yang mati untuk berkumpul di bawah satu venir losyen. Wanita yang melabur dalam produk yang seperti ini boleh membantu lelaki mereka, dan mereka mungkin juga boleh membantu diri mereka sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *