Penjagaan kesihatan luar negara, Trend terkini untuk menundukkan penyelewengan perubatan

Penjagaan kesihatan luar negara, Trend terkini untuk menundukkan penyelewengan perubatan

Orang yang memegang Ketua pakej-pakej penjagaan kesihatan yang khusus mula untuk melihat pilihan yang baru dari segi di mana mereka pergi untuk penjagaan kesihatan. Trend hari ini telah menyaksikan keupayaan untuk pergi kapal untuk penjagaan kesihatan, yang dilindungi di bawah pakej-pakej penjagaan kesihatan yang sedia ada. Sejumlah kecil pengamal penjagaan kesihatan akan membolehkan pesakit-pesakit mereka untuk mendapatkan rawatan aboard untuk mengurangkan kos perubatan. Sebelum ini, pesakit telah meminta penjagaan kesihatan antarabangsa untuk menerima rawatan atau pembedahan yang mereka dapat tidak akan diluluskan untuk di Amerika Syarikat, untuk menerima bius, biasanya diamalkan bagi yang tidak diinsuranskan. Walau bagaimanapun, memandangkan beberapa syarikat insurans Amerika Syarikat telah menyedari kelebihan membolehkan klien mereka untuk menerima perhatian perubatan secara antarabangsa, kedua-dua pihak akan melihat penjimatan kos. Pengurangan yang besar dalam kos merupakan salah satu sebab utama Kenapa Amerika Syarikat insurans akan membolehkan pesakit-pesakit mereka untuk menerima rawatan perubatan di negara-negara seperti Jerman, Singapura, dan Australia. Sudah tentu terdapat kelemahan yang ketara seperti tahap rawatan yang mengakibatkan risiko penyelewengan perubatan yang lebih tinggi. Penyelewengan perubatan akan menjadi salah satu sebab mengapa kebanyakan syarikat insurans tidak akan membenarkan pesakit-pesakit mereka untuk mendapatkan rawatan antarabangsa bagi ketakutan yang bertanggungjawab kepada doktor-doktor di negara asing.

Apa banyak mungkin tidak menyedari adalah bahawa banyak doktor-doktor yang mengamalkan di pasaran luar negara AS doktor. Sama ada mereka akan melakukan kajian di negara itu atau telah memutuskan untuk meninggalkan Amerika Syarikat kerana kos insurans penyelewengan perubatan yang tinggi. Apa-apa kes yang mungkin banyak Hospital Antarabangsa pengiklanan hakikat bahawa AS doktor ada mengamalkan ubat-ubatan di negara mereka. Apa-apa jua mana yang boleh pegawai-pegawai AS akan ragu-ragu amalan ini kerana takut bahawa penyelewengan perubatan perbuatan yang sedang dilakukan di negara-negara asing akan dipautkan kembali ke Amerika Syarikat yang menyebabkan penyelewengan perubatan meningkat kadar insurans. Satu lagi isu yang mempunyai syarikat-syarikat insurans dan pegawai-pegawai AS adalah kesan bahawa perjalanan antarabangsa akan mempunyai pesakit. Dalam keadaan darurat, ia mungkin sukar untuk menerima rawatan perubatan yang diperlukan apabila membuat perjalanan. Contoh penyelewengan perubatan yang berpunca daripada rawatan antarabangsa telah menyebabkan banyak perdebatan di mana ia adalah akhirnya sehingga ke syarikat-syarikat insurans yang individu dan pesakit-pesakit mereka untuk memutuskan urusan tindakan yang terbaik.

Amalan mendapatkan rawatan perubatan di luar negara yang lebih dikenali sebagai pelancongan perubatan. Untuk menarik perhatian orang-orang yang mengambil bahagian dalam pelancongan perubatan, syarikat insurans perlu mengurangkan risiko penyelewengan perubatan dengan memastikan ini profesional perubatan yang mempunyai reputasi yang baik dan boleh dipercayai. Penyelewengan perubatan adalah riskiest hasil daripada operasi di mana semua usaha harus diletakkan mengurangkan kemungkinan wabak ini berlaku. Jika anda telah terus terjejas dari pakar perubatan yang melakukan perbuatan penyelewengan perubatan terhadap anda, hubungi peguam penyelewengan perubatan dengan serta-merta. Peguam akan dapat berdiri untuk anda di Mahkamah dan mendapatkan keadilan bagi pihak anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *