Penjagaan kesihatan jantung yang proaktif dengan lisan Chelation

Penjagaan kesihatan jantung yang proaktif dengan lisan Chelation

Peningkatan pesat mortalities disebabkan oleh penyakit jantung adalah hasil langsung daripada gaya hidup kami yang pantas, moden. Melindungi diri anda daripada penyakit kardiovaskular memerlukan beberapa perubahan gaya hidup seperti; mengurangkan pengambilan makanan berlemak dan tembakau, sementara meningkatkan pengambilan makanan keseluruhan, pemakanan tambahan dan senaman harian. Chelation lisan ini juga perlu mengambil kira sebagai satu cara untuk meningkatkan tahap kesihatan anda.

Ia adalah mudah untuk mengatakan: “menghapuskan semua aktiviti dan makanan yang menunjukkan risiko kesihatan.” Hakikatnya kita manusia dan rutin yang ketat bukanlah yang paling mudah untuk mengekalkan. Di samping itu, terdapat aspek-aspek tertentu dalam persekitaran kita yang di luar kawalan kami yang mempunyai kesan yang teruk terhadap kesihatan kita. Dua yang paling cemerlang adalah pencemaran alam sekitar yang terdapat di udara dan air serta bahan-bahan kimia yang digunakan dalam pemprosesan makanan.

Kerana ini adalah lebih penting untuk mengikuti perkembangan yang boleh membantu anda mengekalkan kesihatan yang optima. Pencegahan penyakit jantung boleh didapati dengan menggunakan terapi chelation bersama-sama dengan mengubahsuai pilihan gaya hidup harian anda. Formula chelation lisan menyediakan satu kaedah yang mudah untuk menangani punca nombor satu penyakit jantung: calcified plak yang mengakibatkan pengerasan of the arteri. Bagi individu yang gemarkan rawatan terapi profesional chelation, bentuk pemakanan boleh ditadbir oleh doktor anda.

Doktor perubatan menggunakan terapi pemakanan chelation untuk mengeluarkan toksin yang berbahaya daripada aliran darah untuk menghalang mereka untuk menyekat arteri jantung. Pengerasan of the arteri dan tekanan darah tinggi adalah punca utama penyakit jantung. Setiap sesi terapi pemakanan chelation memerlukan kira-kira tiga jam masa yang lengkap. Walau bagaimanapun bentuk alternatif terapi ini adalah lisan chelation formula yang akan sama berkesan sebagai rawatan pemakanan yang diberikan oleh doktor anda.

Kumpulan elit perisai emas menghasilkan formula yang chelation lisan dengan kekuatan sama persediaan pemakanan. “chelation lisan asal” formula berbeza dari bentuk pemakanan hanya di kemudahan yang digunakan: mengambil setiap hari di samping itu anda vitaman tambahan berbanding tiga jam Lawatan ke pejabat doktor anda.

Formulasi yang digunakan dalam terapi chelation lisan mengandungi pelbagai bahan-bahan semulajadi yang menyokong kepada ejen chelating seperti; debunga lebah, vitamin C, madu, vitamin B12. Selain EDTA (asid EthyleneDiamine Tetra acetic) yang merupakan salah satu asid amino sintetik yang paling kuat, ada juga rancangan gelatine adalah antioksidan dalam peranan sokongan untuk membantu detoksifikasi. Ia adalah cara yang selamat, terbukti telah mengurangkan risiko penyakit jantung dan mengurangkan tahap kolesterol anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *