Penjagaan kesihatan dalam talian sekolah

Penjagaan kesihatan dalam talian sekolah

Sekolah-sekolah penjagaan kesihatan dalam talian menawarkan latihan dalam pelbagai aspek yang berbeza dalam industri penjagaan kesihatan, termasuk Pentadbiran, pengekodan perubatan, teknologi maklumat kesihatan, psikologi, Perkhidmatan Sosial, kejururawatan dan banyak lagi.

Melalui kursus pengajian jarak, pelajar penjagaan kesihatan boleh mendapatkan pelbagai sijil dan ijazah Kolej. Bergantung kepada penekanan yang khusus, ia adalah mungkin untuk mendapatkan 100 peratus kredit yang diperlukan, tanpa berulang-alik ke kelas. (Beberapa latihan penjagaan kesihatan termasuk aspek praktikal dan klinikal yang perlu, jadi anda perlu menyemak dengan pilihan anda dalam talian kolej, Universiti atau Sekolah Pengajian luar kampus untuk melihat apa yang diperlukan.)

Sijil Kesihatan dan penjagaan kesihatan darjah dari sebuah sekolah dalam talian yang diiktiraf adalah kelayakan yang majikan Cari sangat wajar. Berkenaan darjah termasuk bersekutu dalam Gunaan Sains (AAS), Ijazah Sarjana Muda Sains (BS), Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), atau bahkan Ijazah Kedoktoran (PhD), masing-masing dengan penekanan terhadap aspek penjagaan kesihatan yang khusus.

Semasa belajar di rumah, masa depan penjagaan kesihatan profesional yang boleh fokus pada tajuk seperti Sains Kesihatan asas, membantu gigi, Pendidikan Kesihatan, pengurusan maklumat kesihatan, pentadbiran penjagaan kesihatan, penjagaan jangka panjang, insurans perubatan dan pengekodan, kejururawatan, membantu kejururawatan, juruteknik Farmasi dan banyak lagi.

Jika anda ingin maklumat lanjut tentang Ijazah di bidang yang luas dalam penjagaan kesihatan, anda boleh menggunakan hari apa-apa bilangan talian kolej, Universiti atau jarak jauh ovon disediakan kursus Laman web kami. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai sekolah-sekolah penjagaan kesihatan dalam talian dan lain-lain program kajian, sila Cari laman web kami untuk lebih banyak maklumat dan sumber.

Penafian: Di atas adalah gambaran umum dan mungkin atau mungkin tidak menggambarkan amalan-amalan tertentu, kursus dan/atau perkhidmatan yang berkaitan dengan mana-mana satu dilakukan tertentu yang atau tidak diiklankan di laman web kami.

Hakcipta Terpelihara 2006 – Hakcipta Terpelihara oleh komunikasi positif Media, Inc.

Notis: Penerbit adalah bebas untuk menggunakan artikel ini untuk ezine atau laman web, artikel disediakan dicetak semula dari kesemua aspeknya, termasuk hak cipta dan Penafian, dan semua Pautan kekal utuh dan aktif.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *