Penjagaan kesihatan berasaskan Indianapolis rumah Alliance meluaskan Perkhidmatan

Penjagaan kesihatan berasaskan Indianapolis rumah Alliance meluaskan Perkhidmatan

Perikatan Home penjagaan kesihatan, salah satu Indiana terpantas berkembang penyedia perkhidmatan penjagaan rumah yang kanan, telah menandatangani perjanjian Pelesenan dengan My Kesihatan Pengurus yang memberikan hak Perikatan untuk memasarkan program pengurusan penjagaan elder Syarikat di Central Indiana. Menjalankan perniagaan di bawah nama pakatan penjagaan Penasihat, agensi secara eksklusif akan memasarkan perkhidmatan pengurusan penjagaan geriatrik terus kepada penjaga warga tua serta kanan dewasa yang tinggal di rumah atau dalam rumah kejururawatan, komuniti hidup kanan atau kemudahan-kemudahan hidup dibantu. Perjanjian ini dijangka akan meningkatkan hasil pakatan di 20 peratus berbanding tahun sebelumnya. Di samping itu, perikatan merancang memperluaskan kakitangannya, di atas semasa 250 kakitangannya, untuk menampung jangkaan permintaan pasaran secara agresif.

“Perikatan penjagaan Penasihat yang sangat diperlukan selain rumah dan perkhidmatan penjagaan peribadi yang kami telah menyediakan kepada pelanggan-pelanggan kami yang tua selama hampir 20 tahun,” kata Janice K. Roberts, pengasas dan pentadbir daripada Perikatan rumah penjagaan kesihatan. “Bahagian baru ini menyediakan pelanggan-pelanggan kami dan keluarga mereka dengan sistem sokongan diperluaskan, kepakaran dan sumber-sumber yang perlu untuk menavigasi lebih banyak, penjagaan kesihatan, peribadi, sosial dan kewangan kompleksiti yang berkaitan dengan penuaan.”

Jururawat Berdaftar (berbagai perkara) bertindak sebagai Penasihat penjagaan geriatrik yang pakar dalam isu-isu yang memberi rawatan dan penjagaan kanan. Perkhidmatan yang disesuaikan dengan keadaan unik setiap pelanggan dan keinginan kepada penjaga. Peguam boleh disediakan seperti yang diperlukan atau atas dasar setiap jam, mingguan atau bulanan dan dilindungi oleh sesetengah polisi insurans kesihatan jangka panjang. Jangka pendek, pengurusan krisis juga disediakan.

Bagi pelanggan kanan, Penasihat boleh memantau, dokumen dan menyelaras penjagaan kesihatan mereka termasuk mengekalkan maklumat pembekal; pengangkutan ke dan penjadualan perlantikan penjagaan kesihatan; Kajian terapi sembuh; Pengurusan ubat-ubatan; dan kemudahan keperluan perkhidmatan sosial. Penasihat juga membantu dengan pelbagai cabaran bagi penjaga kanan dewasa termasuk isu-isu kewangan dan insurans atau penilaian pilihan perumahan.

Selain menawarkan dewasa kanan peguambela penjagaan kesihatan yang berilmu, adil dan penyayang, penasihat-penasihat ini juga boleh menyimpan ahli keluarga dimaklumkan yang mereka sayangi status kesihatan seseorang. Penasihat Elder penjagaan dokumen dan menyediakan kemas kini kerana ia berlaku — termasuk perubahan dalam ubat-ubatan atau rawatan dari doktor dan kakitangan perubatan yang lain — kepada ahli keluarga (dengan izin daripada bahagian kanan) melalui Laman Web yang selamat, mudah untuk digunakan. Ini membolehkan ahli-ahli keluarga, terutamanya mereka yang hidup pada jarak atau mempunyai tuntutan yang pelbagai pada masa mereka, untuk mengambil keselesaan di peringkat penjagaan, rawatan dan nasihat ibu bapa mereka atau salah satu tersayang merupakan penerima.

Biro Banci Amerika Syarikat projek bahawa menjelang 2015, seorang daripada setiap lima Indiana penduduk akan berusia 60. Penjagaan kesihatan di rumah Perikatan tidak hanya memenuhi keperluan warga tua hari ini, tetapi juga telah dijangkakan keperluan penduduk yg mengiklan sesuatu pesat ini dengan mewujudkan perkhidmatan khusus untuk membantu golongan yang memerlukan bantuan kerana mereka semakin tua.

Tentang penjagaan kesihatan rumah Perikatan

Perikatan rumah penjagaan kesihatan ditubuhkan di Indianapolis pada tahun 1991, adalah salah satu penjagaan rumah berlesen dan bertauliah yang paling berpengalaman dan penyedia penjagaan elder bagi dewasa kanan yang menawarkan pengurusan penjagaan geriatrik; rumah jagaan kejururawatan; berasaskan keperluan pekerjaan, pertuturan dan terapi fizikal; kerja-kerja sosial dan penjagaan rumah peribadi bukan perubatan dan perkhidmatan kanan teman satu jam, bertugas 24-jam, peribadi, sepenuh masa, sambilan atau berselang seli. Syarikat menyediakan perkhidmatan, kakitangan dan sumber-sumber yang membolehkan individu untuk mengekalkan keselamatan dan keselesaan rumah masing-masing untuk seberapa lama yang mungkin. Perikatan adalah salah satu pembekal perkhidmatan penjagaan kesihatan warga tua Indianapolis-kawasan hanya menawarkan disesuaikan, satu-satu latihan dan program-program pendidikan untuk penyakit-penyakit seperti Alzheimer atau dementia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *