Penipuan sistem pemulihan Emetophobia?

Penipuan sistem pemulihan Emetophobia?

Sistem pemulihan Emetophobia adalah satu sistem yang baru, Semua-dalam-satu untuk mengubati emetophobia dari Presta kaya. Sistem pemulihan Emetophobia adalah pengganti kepada Program pemadam Emetophobia baik diterima Jillian Steven.

Emetophobia, atau takut vomit, adalah tanpa ragu-ragu, satu fobia yang amat melemahkan. Oleh kerana terlalu takut untuk menghadiri mana-mana keadaan sosial di mana vomit mungkin berlaku, emetophobes mengalami kehidupan sosial yang sangat terhad, dan mendapati bahawa Emetophobia menentukan banyak bagaimana mereka hidup. Satu sistem yang mendakwa untuk menyembuhkan, tanpa satu-satu masa dengan ahli terapi peribadi, boleh menaikkan kening sedikit. Sesungguhnya orang-orang akan tertanya-tanya apakah ia satu penipuan sistem pemulihan Emetophobia

Jadi persoalannya, Adakah sistem pemulihan Emetophobia satu penipuan atau tidak? Jika anda membelinya, akan anda akan membazirkan wang dan masa anda? Untuk menentukan ini, anda perlu untuk mempertimbangkan kredibiliti orang yang terlibat dalam sistem.

Sistem yang baru adalah diakibatkan oleh Jillian Stevens dan Presta kaya. Jillian Stevens adalah ahli Persatuan Antarabangsa untuk talian Kesihatan Mental, dan Perikatan Kebangsaan Kesihatan Mental. Presta kaya, adalah pentadbir forum sokongan dalam talian emetophobia terbesar. Ini adalah dua orang yang terlibat dan mengambil berat tentang bidang mereka.

Di samping itu, sistem ini telah ditawarkan oleh CNN, The New York Times, penemuan kesihatan dan beberapa majalah kesihatan dan psikologi. Dalam satu bahagian daripada sistem, Emetophobia dalang siri Audio, 6 pakar-pakar emetophobia berbeza menyumbang pengetahuan mereka. Mereka adalah 6 pakar-pakar yang akan meletakkan kepercayaan di sebalik sesuatu produk.

Jadi, Emetophobia pemulihan sistem penipuan atau tidak? Jawapannya ialah tidak. Jika anda ingin maklumat lanjut mengenai kandungan sistem semak kajian pemulihan Emetophobia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *