Penipuan Isagenix atau Perjanjian sebenar?

Penipuan Isagenix atau Perjanjian sebenar?

Sebagai sebuah syarikat kesihatan dan kesejahteraan, Isagenix menyediakan produk-produk yang membersih, membuka dan menggiatkan badan. Tetapi mereka juga menyediakan satu peluang kewangan bagi mereka yang berminat untuk membuat sedikit wang tambahan dari bulan ke bulan. Ramai yang mendengar ini yang berkenaan bahawa Isagenix adalah satu penipuan, begitu teliti pertimbangan perlu dibuat semua faktor-faktor yang terlibat sebelum membuat keputusan untuk membuka sendiri perniagaan Isagenix. Penipuan isagenix yang dibentangkan dalam artikel ini dan anda boleh membuat keputusan untuk diri sendiri.

Rangkaian pemasaran dan pemasaran berbilang tingkat adalah berdasarkan kepada sistem pasaran bebas, yang bermaksud sesiapa sahaja boleh mendapatkan dalam perniagaan dan membuat keuntungan dengan menjual produk atau perkhidmatan. Sesiapa sahaja boleh mengambil kesempatan daripada peluang dan anda boleh berkongsi peluang jenis ini dengan sesiapa sahaja bagi mereka untuk membuat keuntungan sendiri. Sebagai ganjaran untuk mengembangkan perniagaan anda, anda boleh membuat peratusan jualan itu baru pemilik perniagaan.

Ia bukanlah luar biasa bagi orang-orang berfikir pemasaran rangkaian (atau MLM, pemasaran berbilang tingkat) perniagaan sebagai sebuah skim piramid, tetapi terdapat perbezaan yang besar antara dua model. Skim piramid adalah haram, dan bekerja dengan membenarkan satu atau beberapa keuntungan pada perbelanjaan dan kerugian orang lain. Dengan satu perniagaan MLM, Semua orang boleh mendapat keuntungan seberapa banyak yang mereka mahu, dan ia bukanlah sesuatu yang luar biasa bagi orang-orang yang lebih rendah dalam rantaian untuk membuat lebih banyak wang daripada orang-orang yang lebih tinggi. Jika anda memecahkan perkataan “pemasaran rangkaian”, ia adalah pemasaran produk atau perkhidmatan kepada rangkaian anda yang terdiri daripada rakan-rakan dan keluarga.

Merujuk kualiti produk mereka, Isagenix tuntutan untuk menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan amat berkesan. Sesetengah pelanggan tidak bersetuju, manakala orang lain bersumpah dengan produk. Banyak produk di pasaran yang berkesan bagi sesetengah orang dan tidak berkesan untuk orang lain, tanpa mengira sama ada mereka datang dari perniagaan online atau batu bata dan mortar kedai yang biasa.

Antara tuntutan mereka produk unggul, Isagenix juga mendakwa bahawa mereka skala bayaran lebih tinggi daripada kebanyakan rangkaian pemasaran perniagaan di luar sana. Ia adalah, bagaimanapun, penting untuk memahami bahawa anda tidak akan bebas dari segi kewangan dalam minggu jika anda hanya membeli kit permulaan dan terbuka membuat sebuah laman web. Anda mendapat apa yang anda masukkan ke dalam perniagaan anda, jadi seperti biasa batu bata dan mortar kedai anda perlu meletakkan beberapa waktu dan usaha kepada membina perniagaan anda. Membina pasukan perniagaan dengan rakan-rakan yang berfikiran sama dan pastikan anda mempunyai beberapa produk jualan. Pasukan perniagaan anda akan membolehkan anda untuk memanfaatkan usaha-usaha mereka dan bermain ke dalam konsep masa Pengkompaunan yang merupakan kunci kepada mana-mana perniagaan MLM.

Jika anda sedang mempertimbangkan peluang perniagaan Isagenix, anda juga harus berfikir tentang sistem pendidikan mereka. Ia memang satu jalan mudah untuk kejayaan jika anda dengan teliti mengikuti nasihat orang-orang yang sudah berjaya dalam perniagaan. Manfaat terbesar untuk perniagaan MLM adalah bahawa apabila anda berjaya, Mentor anda berjaya jadi jalan dua hala.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *