Penipuan ASEA Review – air garam MLM?

Penipuan ASEA Review – air garam MLM?

Dilancarkan pada akhir tahun 2009, produk utama Asea di adalah makanan tambahan pemakanan yang menyebabkan ramai orang untuk menuntut bahawa Asea adalah penipuan yang tersalah faham. Produk yang mempunyai air dan sodium klorida sebagai bahan-bahan sahaja, ianya tidak sukar untuk melihat mengapa ramai orang berfikir bahawa cara. Sekiranya anda tidak berbuat baik dalam kelas kimia, Sodium klorida adalah sebenarnya istilah yang betul untuk garam.

Adalah Asea scamming orang dengan menjual air garam?

Pada mulanya, fikiran saya telah banyak seperti kebanyakan orang yang saya fikir produk ini adalah hanya satu cara yang mudah untuk Asea untuk mengambil sesuatu yang tidak bernilai dan menjual sebagai satu permainan yang menukar baru supplement Kesihatan, masih, bukannya berhenti di sana, seperti begitu ramai orang lakukan, saya membuat keputusan untuk meneliti tuntutan diri saya.

Molekul-molekul reaktif ASEA

Penyelidikan saintifik yang memandu produk kebanggaan mereka adalah berdasarkan kepada dua jenis bahan-bahan semulajadi yang dihasilkan oleh tubuh dan dikenali sebagai “molekul-molekul reaktif”. Bahan-bahan ini mempunyai dua tujuan utama dalam badan:

* Mengaktifkan badan semasa antioksidan bekalan untuk membantu mengurangkan proses penuaan.
* Membantu anda imuniti semulajadi untuk membantu dalam penyembuhan pemulihan oleh mampu untuk membantu memulihkan kerosakan sel semulajadi badan anda.

Seperti yang anda lihat, bahan-bahan ini akan banyak penting untuk badan anda dapat terus menikmati kesihatan yang sangat baik, tetapi melalui perkara-perkara seperti toksin harian, pemakanan yang kurang baik dan kita telah didedahkan kepada tekanan, badan kita mula mencipta jauh lebih sedikit daripada jenis molekul penting. Tidak benar-benar sesuai, Adakah ia?

Jadi Asea berkumpul lebih dari 16 tahun bernilai pengajian ke dalam molekul-molekul yang (biasanya dikenali sebagai redoks memberi isyarat molekul) dan menyelesaikan cabaran utama membangunkan molekul-molekul yang stabil di luar badan. Keputusan akhir adalah produk yang agak menarik, seperti yang anda lihat, pengkritik yang sering cepat untuk rujuk seperti beberapa jenis “Asea penipuan”, dan bukannya mengambil masa untuk melakukan sedikit penyelidikan.

Pasukan Kepimpinan di ASEA

Apabila melihat sebuah syarikat seperti Asea, ia adalah penting untuk mengambil kira pengalaman praktikal kepada pihak pengurusan untuk dapat idea yang baik panjang umur mereka berpotensi sebagai sebuah syarikat yang baru. Perintis-perintis di ASEA, Verdis Norton dan James Pack, membawa jumlah gabungan lebih 50 tahun di peringkat tertinggi syarikat-syarikat utama seperti, masing-masing, Kraft Foods, dan pelbagai perniagaan yang mengambil bahagian dalam industri telekomunikasi.

Ia tidak pasti jika mereka memiliki kepakaran apa-apa tempoh dalam sektor MLM, dan ini adalah satu perkara yang saya pasti mencari dalam perniagaan. Terdapat beberapa contoh Syarikat di masa lalu yang membuat keputusan untuk meninggalkan pemasaran rangkaian, dan pendapat saya yang mungkin sebahagiannya kerana apabila kepimpinan korporat tidak mempunyai pengalaman industri, tidak sukar untuk ahli Lembaga Pengarah hanya berkata, “mengapa tidak kita memberi sesuatu yang lain yang pergi?” Perkara terakhir yang anda ingin untuk adalah untuk beberapa keputusan korporat untuk memusnahkan perniagaan anda telah meletakkan tiba-tiba keluarga anda dan masa depan dalam ke.

Oleh kerana permintaan terhadap jenis produk yang dicipta oleh Asea, saya tidak akan mengharapkan ia menjadi masalah.

Pelan ASEA pampasan

ASEA menggunakan pelan pampasan binari yang standard yang seterusnya bermakna bahawa perniagaan anda adalah dibina dengan dua bebas “kaki” (jenis seperti kenaikan turun “V”). Setiap 30 hari anda akan menjadikan komisen 10% dari jualan pusingan lebih kecil dengan bonus tambahan yang akan dibayar bergantung kepada volum jualan anda. Ini termasuklah:

* Perbezaan jualan runcit (iaitu perbezaan antara harga borong dan harga pelanggan akan membayar)
* Pilihan pelanggan Bonus ($25 setiap masa mana-mana pengguna pilihan anda membeli produk pada harga borong $120 kes)
* Fast Start Bonus
* Pengarah Bonus (setiap satu $50 bonus kali sebuah syarikat bersekutu yang anda secara peribadi telah menaja mencapai status Pengarah)
* Semak Bonus padanan
* Kepimpinan kolam Bonus (Asea mengekalkan 2% daripada jumlah keseluruhan jualan Syarikat bagi syarikat-syarikat bersekutu yang tertinggi)

Ketiadaan bimbingan dunia sebenar boleh membawa kepada Pengedar kegemilangannya yang memanggil ini satu penipuan Asea.

Jujur, sebahagian besar syarikat pemasaran rangkaian memberi latihan MLM standard “mencipta senarai semua keluarga dan rakan-rakan anda, dan mendapatkan semua daripada mereka untuk hotel meeting setiap minggu sehingga akhirnya mereka sama ada murid atau berhenti mengambil panggilan anda, dan kemudian melakukannya lagi.” Ia bukan bahawa teknik ini tidak akan bekerja, kerana itulah berapa ramai di antara orang-orang perniagaan Rajah enam dan tujuh dibina dalam 70’s dan 80’s, namun hakikatnya teknik tertentu ini bukanlah semata-mata taktik terbaik untuk semua orang. Pasti, jika anda mempunyai banyak pengaruh ke atas rakan-rakan dan Keluarga, pendekatan ini adalah dengan cara yang benar-benar berkesan untuk membangunkan perniagaan anda Asea.

Di mana organisasi yang serupa dengan Asea kekurangan adalah tidak benar-benar memberikan bimbingan yang mencukupi tentang bagaimana untuk mengiklankan Syarikat anda dengan betul dengan membuat penggunaan kaedah-kaedah yang termasuk media sosial dan web. Cadangan saya sendiri adalah untuk mencari seorang mentor yang berjaya menubuhkan sebuah perniagaan, dalam talian dan luar talian, yang boleh mengajar anda apa yang mesti dilakukan untuk membina Dinasti yang mutlak untuk keluarga dan diri sendiri dengan menggunakan satu sistem pemasaran rangkaian yang sebenar.

(Sila ambil perhatian: saya saya tidak bergabung dengan Asea dalam apa jua cara dan saya memberikan pendapat saya bahawa Asea bukan satu penipuan, dan adalah sebuah perniagaan yang sah berdasarkan latar belakang 10 tahun saya dalam industri ini.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *