Peningkatan permintaan untuk Java pemaju pada tahun 2010

Peningkatan permintaan untuk Java pemaju pada tahun 2010

Pencari kerja boleh membuktikannya. Ya, jika anda benar-benar ingin tahu permintaan meningkat bagi Java programmer, kemudian anda akan dapat melihat hasil kerja yang menggunakan mana-mana enjin carian pekerjaan paling popular di dunia. Melihat aliran kerja bagi pelbagai bahasa pengaturcaraan, Java programmer seluruh dunia menduduki kedudukan teratas. Manakala semua bahasa pengaturcaraan lain tinggal agak rata atau ditolak dalam carta aliran kerja bagi Disember 2009 * Java berjaya mendapatkan keluk permintaan yang semakin meningkat sejak Julai 2005. Sebab utama peningkatan keperluan kerja adalah bahawa hari Java yang digunakan dalam setiap segmen industri utama untuk pelbagai platform pengkomputeran yang merangkumi dari telefon mudah alih, peranti terbenam, pelayan perusahaan di sebelah hujung yang lebih rendah dan super komputer pada akhir yang lebih tinggi. Walaupun kurang digunakan, applet Java termuat dapat mempunyai fungsi yang lebih baik semasa melayari internet.
Hari ini, Java yang digunakan dalam alat-alat lebih 4.5 bilion yang termasuk
2.1 bilion telefon bimbit dan sebaliknya diadakan peranti (sumber: Ovum)
komputer peribadi 850 + juta
3.5 bilion kad pintar dan pelbagai instrumen lain seperti sistem navigasi Kereta, Permainan, kamera Web, Set Top Boxes, pencetak, dibayar sistem tempat letak kereta, perubatan dan kelengkapan penjagaan kesihatan, terminal loteri dan banyak lagi.

Jadi, hanya pergi ke dalam talian dan klik pada mana-mana enjin carian pekerjaan yang utama. Anda akan melihat beratus-ratus ribu Tawaran kerja di Java Script, Java, JSP, J2SE dan J2ME dari pelbagai syarikat yang antara pemula yang kecil hingga syarikat-syarikat 500 fortune yang terkenal di seluruh dunia. Hari ini, Java boleh mudah dipanggil sebagai terbesar dan teknologi yang lebih aktif digunakan di planet ini. Ia telah diuji, dilanjutkan dan ditapis oleh lebih daripada mana-mana teknologi lain yang digunakan di semua negara-negara 195.
Menganalisis peningkatan permintaan bagi Java programmer, pelbagai Universiti, Institut Teknologi dan dalam talian laman web Tutorial telah memperkenalkan kursus Tutorial Java dan mengeluarkan beribu-ribu java programmer setiap tahun. Orang dengan bakat pengetahuan dalam teknologi Java pasti mempunyai kerjaya yang memberangsangkan pada tahun 2010 dan pada juga pada dekad tahun atau mungkin juga datang. Setakat ini, lebih daripada 6.5 juta pengaturcara telah berjaya mencari pekerjaan yang sesuai di mana-mana teknologi Java yang didorong oleh Syarikat-syarikat yang terdapat pada enjin carian kerja. Mengapa tidak anda? Sila lihat sendiri untuk mempercayainya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *