Pengerasan Of The arteri dan ubat semulajadi

Pengerasan Of The arteri dan ubat semulajadi

Pengerasan of the arteri dan remedi semulajadi adalah satu topik yang paling kesihatan sedar baby Boomer mencari menarik. Selepas semua kebanyakan daripada kita mempunyai beberapa sekatan kiri lebih dari 20 tahun atau lebih daripada burger, panggang sandwic keju, anjing panas dan sosej, cili dan kentang goreng.

Saya akan meneka bahawa sebahagian daripada anda membaca artikel tentang pengerasan of the arteri dan remedi semulajadi oleh pilihan, manakala orang lain melakukannya kerana tiada doktor telah memberi ultimatum untuk menurunkan paras kolesterol darah mereka atau bersedia untuk mengurangkan ubat-ubatan preskripsi regimen sepanjang hayat mereka.

Kebenaran perkara itu adalah bahawa melainkan jika anda mempunyai keadaan yang serius seperti ubatan biasa genetik, atau beberapa keadaan lain yang menyebabkan hati anda untuk terus melahirkan lebih banyak arteri yang tersumbat kolesterol yang badan anda boleh buang peluang yang cukup baik bahawa ubat semula jadi untuk mengurangkan kolesterol dan menterbalikkan pengerasan of the arteri adalah sesuatu yang perlu bekerja dengan baik untuk anda. Untuk mengundurkan pengerasan of the arteri dan menghantar paras kolesterol plummeting ia akan mengambil apa-apa pengetahuan yang lebih sedikit, perjalanan ke pasaraya, dan satu dos besar tekad. Mari kita lihat beberapa idea-idea yang boleh membuktikan berguna dalam menterbalikkan hal yg mengiklan sesuatu bayi pengerasan of the arteri.

* Meneutralkan homocysteines: ramai daripada anda mungkin tidak pernah mendengar homocysteines tetapi jika anda telah didiagnosis dengan pengerasan of the arteri atau mengesyaki anda boleh mempunyai sebuah bangunan kes, asid amino homocysteine tidak boleh diabaikan. -Asid amino yang merbahaya ruff sehingga lapisan dalaman arteri yang mewujudkan persekitaran yang subur untuk lemak darah borang Deposit plak di dinding arteri anda. Bagi apa-apa masalah yang serius tetap adalah menghairankan mudah. Tiga vitamin B seolah-olah untuk meneutralkan apa-apa kesan negatif homocysteine menghasilkan asid amino; mereka adalah vitamin B-6, vitamin B-12, dan asid folik.

* Mengurangkan keradangan arteri dengan asid lemak Omega 3s: asid lemak Omega 3 yang terdapat dengan banyaknya di dalam ikan air sejuk. Menurut Persatuan jantung Amerika yang makan dua hidangan ikan air sejuk berlemak seminggu akan membantu untuk mengurangkan kolesterol, mengurangkan radang arteri, dan mungkin Deposit terbalik plak sedia ada di dalam arteri di.

* Katakan tidak kepada lemak tepu: ini adalah di mana tekad anda akan mempunyai untuk menendang kerana kemungkinan sebahagian kegemaran anda makanan yang tinggi lemak tepu yang menyumbat arteri. Kebanyakan pakar juga mengesyorkan memegang pengambilan lemak tepu ke kurang daripada 10 peratus kalori yang digunakan. Keju, daging dan marmar, anjing panas dan tenusu penuh lemak, termasuk mentega, adalah hanya beberapa hidangan lazat yang perlu pergi.

* Debu fins dan Kasut berjalan anda: topik kami yang daripada pengerasan arteri dan remedi semulajadi tidak lengkap tanpa melontar sedikit senaman untuk langkah baik.

Fakta: Menyumbang faktor peratusan tertinggi bijak bagi penyakit jantung adalah tidak aktif. Hampir 40 peratus daripada mereka yang mempunyai penyakit jantung dan arteri adalah tidak aktif.

Mengesyorkan AMA sekurang-kurangnya 30 minit aktiviti sederhana setiap hari dengan kolam aerobik, berenang, berjalan kaki, Kembara Berjalan kaki dan Berbasikal semua sebagai jantung dan arteri pilihan yang sihat. Anda harus bekerjasama dengan doktor anda untuk mencari dalam rutin yang sesuai dengan situasi anda yang unik.

Apa yang perlu anda tahu mengenai the daripada pengerasan arteri dan remedi semulajadi. Rokok adalah dilarang, penyakit kencing manis dibiarkan tidak terurus boleh membahayakan jantung dan arteri Kesihatan, jika anda mempunyai tekanan darah tinggi sodium penggunaan hendaklah dikurangkan secara dramatik, dan jika anda memerlukan tambahan itu sedikit sedikit tekad untuk mendapatkan atas bonggol mempertimbangkan pelaksanaan tambahan pengurangan kolesterol asli untuk langkah baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *