Pengenalan kepada Pertukaran insurans kesihatan California

Pengenalan kepada Pertukaran insurans kesihatan California

Ia merupakan akhir 2012 dan kami sedang mendapatkan berselerak maklumat mengenai apa yang akan akhirnya menjadi pasaran utama insurans kesihatan individu, Keluarga, dan Syarikat-syarikat kecil di California. Pertukaran yang kini dengan nama baru anointed California perlindungan mata yang kepadanya telah menyatakan matlamat untuk hampir semua Californians pada insurans kesihatan merancang. Ramai orang yang kita bercakap dengan tidak memahami apa pertukaran Jadi mari kita menyelidiki sedikit lebih mendalam dan memperkenalkan diri.

Untuk pasaran dalam talian untuk insurans kesihatan California

Sebahagian daripada Rang undang-undang reformasi Kesihatan ditubuhkan keperluan Pertukaran, negeri sama ada menaja atau dalam ketiadaan gerakan Negeri, Kerajaan Persekutuan disediakan. Bursa dijangka menjadi hab utama yang mana orang boleh membeli insurans kesihatan di California. Di California, Negeri memutuskan untuk membuat pertukaran mereka sendiri dan telah sibuk berbuat demikian bagi tahun lalu. Pertukaran yang direka untuk menyediakan satu cara untuk individu dan keluarga di bawah umur 65 tahun (tidak Medicare layak) dan untuk perniagaan kecil (kurang daripada 50 pekerja) untuk membeli-belah, Bandingkan dan membeli insurans kesihatan. Jadi orang boleh menjangka untuk melihat dan apa yang membuat pertukaran yang berbeza daripada laman web yang lain?

Pelan Kesihatan Pertukaran teras California

Pertama sekali, anda akan dapat mengakses Pertukaran rancangan secara langsung melalui calhealth.net berehat begitu yakin. Setiap pembawa kini akan menawarkan pelan kesihatan logam teras 4 (Platinum, emas, Perak dan Gangsa) ditambah satu lagi rendah harga opsyen bagi orang-orang muda. Ini adalah benar bagi kedua-dua individu atau kumpulan insurans kesihatan yang secara tradisinya telah menawarkan faedah-faedah yang sangat berbeza dan kadar yang sama. Pertukaran rancangan disediakan melalui Calhealth (kami akan tunjukkan mereka semua) akan sedikit berbeza dari pembawa kepada pembawa setiap pembawa California akan mengubah suai manfaat untuk memenuhi keperluan utama yang membentuk pelan logam. Harga hendaklah sama juga dan kami menjangka rancangan Perak menjadi rancangan pertukaran yang paling popular.

Semak di sini untuk subsidi

Mengapa Perak? Pelan Perak itu adalah rancangan Pertukaran sahaja yang akan membenarkan subsidi berdasarkan pendapatan. Jika anda membuat 150% hingga 400% kemiskinan pada 2014 (Bilakah Pertukaran sebar), anda mungkin layak untuk subsidi. Kita akan dapat membantu anda memaksimumkan hak subsidi anda melalui sistem kami dengan pelan Pertukaran. Wang ini boleh menjadi besar bergantung kepada tahap pendapatan anda supaya ia adalah penting untuk mendapatkan jumlah maksimum yang dibenarkan dan itulah apa yang kita lakukan! Terdapat sebab-sebab untuk membeli pelan-pelan yang tidak terdapat dalam pertukaran ini? Mungkin Ya.

Saya mahu doktor itu

Harap masih awal dalam proses tetapi jika anda tidak layak untuk subsidi, anda akan berkemungkinan besar mahu membeli pelan kesihatan California tidak di Bursa. Itulah kelebihan menggunakan calhealth.net. Anda akan dapat sebut harga pelan dalam Pertukaran dan keluar semasa pertukaran hanya boleh menunjukkan pelan yang berada di dalam. Berikut adalah bagaimana kita melihat ia mogok. Rancangan Kesihatan California di luar dalam pertukaran mungkin akan mempunyai rangkaian doktor lebih besar daripada dalam. Itulah salah satu perbezaan besar yang kami menjangka untuk melihat kerana pasaran membangun kerana banyak tekanan (disebut harga) merasakan dalam rancangan Pertukaran. Mungkin ada faedah-faedah lain yang lebih kecil tetapi pemilihan doktor dan akhirnya kos (kerana menentang pilihan) akan memandu sebuah pasaran di luar dalam pertukaran. Jika anda tidak membuat kurang daripada 400 kemiskinan atau mahu rangkaian doktor terbesar yang ada, rancangan Pertukaran bebas mungkin pilihan terbaik. Kita masih awal dalam proses dan kami akan menilai semula sebagai maklumat baru datang. Harap sabar menunggu!

Dennis Jarvis adalah ejen yang berlesen untuk insurans kesihatan di California dengan pengetahuan yang luas pasaran kesihatan individu California. Maklumat lanjut mengenai pengenalan kepada Pertukaran Kesihatan California

Dennis Jarvis adalah ejen insurans kesihatan California berlesen dengan pengetahuan yang luas pasaran insurans kesihatan individu dan California kumpulan kecil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *