Penetapan matlamat – rahsia dari jutawan Bartmann Rang undang-undang menetapkan dan mencapai kejayaan

Penetapan matlamat – rahsia dari jutawan Bartmann Rang undang-undang menetapkan dan mencapai kejayaan

Saya baru sahaja selesai siri video tentang penetapan matlamat oleh Bartmann Rang undang-undang (Billionair usahawan). Saya mempunyai hanya dua perkataan… INSPIRATIONAL dan AMAZING!! Encik Bartmann menyampaikan proses 10 langkah mudah untuk menetapkan matlamat yang saya ingin berkongsi dengan anda. Matlamat adalah penting bagi mana-mana kawasan dalam hidup anda, sama ada anda mempunyai matlamat peribadi, kesihatan matlamat, matlamat ekonomi, matlamat kerjaya, matlamat syarikat, dan banyak lagi. Jika anda telah tidak mengenal lagi pasti sasaran atau matlamat anda, anda perlu berbuat demikian. Jika anda tidak, bagaimana anda tahu apa yang anda cuba untuk mencapai dan lebih penting, bagaimana anda mengukur keputusan anda???

Jadi, di sini ia adalah… SALINAN ini dan lebih penting lagi, gunakan ia!

Langkah #1 – Pastikan ia adalah matlamat anda sendiri.
Ini adalah fasa yang paling penting. Apakah yang anda mahu capai? Ini adalah tentang anda!!

Langkah #2 – tidak memanggilnya matlamat; memanggilnya janji.
Apabila anda telah menetapkan “matlamat” dahulu, telah anda mencapai mereka? Mari kita tidak terperangkap dalam perkataan “matlamat”… masa untuk perubahan!. Berfikir tentang perkara ini… Berapa kerap anda menyimpan janji-janji anda? Menurut kajian yang dijalankan oleh Harvard, orang sentiasa mereka janji-janji 98% daripada masa!! (berbanding mencapai matlamat-matlamat yang tidak mencapai 70% daripada masa!!!).

Langkah #3 – dengan jelas nama janji anda.
Apa Adakah anda khususnya cuba untuk mencapai dan mencapai? Bagaimana kemenangan hendak boleh? Bagaimana ini dapat diukur? YANG KHUSUS. Sebagai contoh, saya akan membuat $20,000 seminggu menjelang 31 Disember 2010. Ini adalah tepat dan calculable.

Langkah #4 – menggunakan alat-alat di sekeliling anda.
Ada mereka jugalah pembakar kedua-dua positif dan negatif semangat sekeliling anda. Menggunakannya!

Mereka jugalah pembakar semangat yang positif adalah orang-orang yang anda suka dan penjagaan. Mencapai janji anda bagi mereka (dan anda)!

Mereka jugalah pembakar semangat yang negatif adalah orang-orang yang memberitahu anda bahawa anda tidak boleh berjaya dalam perniagaan anda atau anda akan gila untuk mencuba untuk berbuat demikian. Encik Bartmann mencadangkan menulis nama-nama orang-orang ini pada kad 3 x 5 dan menyimpan kad-kad tersebut di hadapan anda, Meja anda, di dalam dompet anda, dan lain-lain. Ini boleh menjadi alat motivasi harian untuk kejayaan anda.

Langkah #5 – membangunkan pelan janji.
Dengan mewujudkan satu pelan tindakan, anda akan baik anda ke arah kejayaan. Ini adalah strategi perniagaan anda dan terdapat 6 keping kritikal yang akan mewujudkan pelan ini:
-APA anda akan lakukan?
-Apabila anda akan mencapai ini?
-Di mana anda akan apabila ia dicapai? Pada penutup majalah??
-MENGAPA anda hendak melakukannya? Adakah ini untuk anda? Atau Adakah ini untuk menunjukkan kepada seseorang yang boleh anda lakukan??
-YANG yang anda perlukan dalam hidup anda? Yang akan membantu?
-Bagaimana melaksanakan pelan ini?

Soalan bagaimana yang paling penting tetapi yang paling sukar, serta. Anda tidak tahu bagaimana sekarang. Perkara-perkara yang akan mengubah dan cara boleh berubah. Sentiasa fokus pada apa dan mengapa dan bagaimana akan berkembang.

Langkah #6 – menilai pelan anda dan janji anda setiap hari.
Bartmann Rang undang-undang negeri untuk menilai anda pelan dan janji 20 minit setiap hari. 20 minit setiap hari??? (Adakah anda serius…) Secara jujur, memikirkan tentang perkara ini. Daripada menonton TV selama 20 minit, mengkaji semula pelan dan janji anda. Dengan menilai pelan anda dan janji anda berulang kali dan secara konsisten, anda akan menyedari bagaimana penting hal ini dan ini akan membantu untuk mencipta idea-idea yang asli dan kreatif.

Langkah #7 – beritahu diri anda yang anda akan berjaya.
Kejayaan anda adalah derivatif kepercayaan anda. Mula mendengar kepada diri sendiri; ini adalah suara yang hanya anda perlu mendengar. Berhenti menghantar penegasan yang negatif.

Langkah #8 – berkomunikasi janji anda kepada semua orang.
Ada apa-apa seperti yang dipertanggungjawabkan… Mengumumkan janji anda dan biarkan mereka jugalah pembakar yang positif dan negatif semangat untuk bergerak untuk mencapai janji anda. Membuat janji anda yang diketahui. Apakah ini bagi motivasi?

Langkah #9 – bayangkan hasil anda.
Anda perlu melihat kejayaan anda. Anda perlu bayangkan kejayaan anda. Selalunya, kita fikirkan Bartmann Rang undang-undang dikongsi cerita tentang Michael Jordan yang menggambarkan satu lontaran percuma sebelum beliau walaupun ditembak bola. Untuk membuktikan pendapatnya semasa Permainan, Michael Jordan ditembak dengan lontaran percuma dengan matanya ditutup! Beliau digambarkan membuat bakul sebelum ia walaupun ditembak.

Langkah #10-mula!!!
Meneka apa? Ini adalah langkah yang paling penting! Jika anda tidak memulakan, anda tidak akan berjaya dan mengapa malah melengkapkan langkah 9 sebelumnya? Anda akan membuat kesilapan… yang baik-baik saja. Memahami kesilapan anda dan bergerak!

Di sini adalah untuk kejayaan anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *