Pendek tempoh insurans kesihatan – perlindungan yang fleksibel & kos rendah

Pendek tempoh insurans kesihatan – perlindungan yang fleksibel & kos rendah

Insurans kesihatan jangka pendek menyediakan perlindungan yang fleksibel dan berpatutan terhadap semua kecederaan dan penyakit. Perlindungan dalam pelan ini adalah hanya dari 30 hingga 120 hari. Terdapat juga lain-lain yang menawarkan perlindungan insurans selama setahun. Mereka sedang dicipta khusus untuk bekerja sendiri dan juga keluarga yang tidak memerlukan apa-apa jenis perlindungan bagi masalah yang sedia ada. Biasanya, ini adalah baik bagi orang-orang yang menunggu mereka kerja seterusnya atau menunggu untuk pelan jangka panjang yang lain. Mereka juga adalah pilihan terbaik untuk pelajar yang baru tamat pengajian dan menunggu dalam talian untuk pekerjaan pertama mereka. Mereka juga dikenakan kepada orang-orang dengan pekerjaan bebas tradisional, pekerja-pekerja sementara dan pekerja pendapatan jangka pendek mana-mana. Pelajar Antarabangsa juga boleh mendapatkan perlindungan insurans jenis ini.

Antara kesihatan lain-lain rancangan yang sementara adalah rawatan kecemasan, ubat-ubatan preskripsi, kemasukan ke hospital, dan program-program pencegahan penyakit. Bergantung kepada rancangan, syarikat insurans boleh mendapatkan penjagaan kesihatan atau perubatan keuntungan dan manfaat. Rancangan-rancangan ini sering mengenakan bayaran hanya satu-satu masa. Mereka sedang fleksibel dan membolehkan pemegang membayar pada asas bulan ke bulan. Mereka juga mungkin mempunyai pilihan pembayaran tunggal. Mereka adalah berpatutan berbanding dengan polisi insurans kesihatan individu yang tipikal. Manfaat utama adalah bahawa anda dengan mudah dapat menjatuhkan pelan insurans sementara ini jika anda inginkan.

Sebagai membayangkan nama mereka, rancangan ini mempunyai jadual waktu yang sangat terhad. Biasanya, mereka tidak akan diperbaharui. Sebaik sahaja tamat tempoh Pelan, syarikat insurans perlu mencari perlindungan insurans kesihatan dengan pelan yang dibuat untuk jangka masa panjang. Jika anda memerlukan rancangan jangka panjang, anda boleh mencari dengan mudah ia syarikat insurans jangka pendek.

Mendaftar untuk jangka pendek polisi insurans kesihatan

Proses permohonan untuk mendapatkan polisi Kesihatan sementara adalah sangat mudah daripada apa-apa jenis polisi insurans tetap jangka panjang. Perlindungan Kesihatan jangka pendek bermula dalam tempoh 24 jam selepas kemasukan permohonan anda. Jika anda perlu memulakan dengan serta-merta, anda perlu membayar premium pertama hanya dengan memberikan nombor kad kredit yang sah. Kebanyakan pelan insurans ini memberikan perlindungan minima 1 bulan. Selepas polisi insurans kesihatan anda, firma insurans kesihatan yang akan membenarkan anda mendaftar semula untuk pelan jangka pendek yang lain, jika anda mahu.

Ingatlah bahawa insurans jangka pendek tidak bagi seseorang yang ingin mempunyai liputan terhadap syarat-syarat yang sedia ada.

Penerima

-Jenis pelan pasti bertujuan untuk orang-orang yang sihat. Kerana ia murah dan dapat memberikan liputan besar, ia adalah sesuai untuk bahagian-bahagian berikut:

-Separuh masa dan pekerja-pekerja sementara yang tidak memerlukan perlindungan terhadap keadaan perubatan sedia ada
-Graduan mencari polisi insurans kesihatan sementara.
-Remaja berumur lebih 18 tahun.

Oleh itu, jika anda sedang mencari rancangan jangka pendek untuk memiliki liputan penjagaan kesihatan untuk tempoh yang singkat masa untuk mempunyai perlindungan kesihatan yang tidak dijangka yang berkaitan kos, anda boleh memilih pelan ini menawarkan banyak kelebihan seperti pelan insurans kesihatan standard tiap-tiap yang lain. Mendapat kestabilan dan Keselamatan perlindungan perubatan anda dengan pelan tertentu ini sekarang. Apa yang anda perlukan adalah untuk menjalankan penyelidikan kualiti di laman web untuk mengetahui apakah polisi insurans boleh bekerja baik bagi anda untuk mendapatkan perlindungan yang terbaik untuk kesihatan tidak dijangka penggera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *