Pencuci mulut untuk penghidap artritis Gout Diet

Pencuci mulut untuk penghidap artritis Gout Diet

Mencari maklumat dan makanan untuk Arthritis gout diet? Sangat baik, Gout merupakan salah satu jenis diiktiraf artritis yang dirawat dengan diet gout artritis yang betul bersama-sama dengan senaman dan gaya hidup yang sihat. Gout adalah hasil daripada memiliki asid urik yang berlebihan dalam darah.

Untuk merawat gout, seseorang itu perlu ada untuk diet gout artritis yang boleh mengawal tahap asid urik, tetapi ia tidak bermakna bahawa anda tidak boleh makan pencuci mulut lagi. Hakikatnya, di sini adalah dua hidangan pencuci mulut yang anda boleh cuba: Flan Strawberi Crusted kulit kayu manis dan penkek lobak kayu manis.

Komponen untuk di Kerak Flan Strawberi Crusted kayu manis akan melancarkan oat, gandum kuih tepung, gula, kulit kayu manis tanah, soda penaik, minyak canola dan yogurt tanpa lemak biasa. Untuk mengisi, anda akan perlu menyebarkan semua-buah Strawberi, ekstrak vanila dan Strawberi hulled. Kerak yang mungkin akan dibakar seperti piecrust yang biasa, selepas itu ia akan diisi dengan Strawberi. Ia kemudian akan dilindungi dengan campuran buah-buahan yang cair yang menyebarkan dan ekstrak vanila yang menolak dengan Strawberi itu. Dalam Peti ini akan kemudian menjadi sejuk sehingga penyebaran akan jelled. Kerana buah ceri dikenali untuk merawat gout semulajadi, anda boleh Gantikan Strawberi dengan ceri dalam tin atau segar buah ceri.

Resipi pencuci mulut yang kedua untuk diet gout artritis akan penkek lobak kayu manis, yang boleh dibuat dengan menggunakan campuran lempeng, kulit kayu manis, raisins, lobak merah dan pala sebagai bahan utama. Anda akan memerlukan gula perang, garam dan ulas. Menggabungkan campuran lempeng dengan air dan di mangkuk lain, menggabungkan bahan-bahan yang lain. Campuran 2 akan perlahan-lahan dilipat dalam adunan lempeng. Ini kemudian boleh dimasak seperti lempeng mana-mana yang lain-lain.

Oleh itu sesiapa mengatakan bahawa anda tidak boleh makan pencuci mulut yang sedap bagi mereka yang mempunyai gout dan jika anda di bawah untuk artritis gout diet? Kedua-dua contoh-contoh ini membuktikan sebaliknya, betul?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *