Pencinta paling sibuk dalam sejarah

Pencinta paling sibuk dalam sejarah

“Cinta membuat dunia berputar,” Bak kata pepatah. Dan orang-orang yang banyak sepanjang sejarah telah membuat hidup daripada kasih sayang.

Cleopatra ratu Mesir, sebagai contoh, didakwa mengambil seratus lelaki malam untuk memenuhi nafsu beliau. Beliau mendirikan sebuah kuil kecil bagi hamba seks ini yang disandang kuasa serta keseronokan.

Roman Empress Theodora dibuka beliau “pintu Zuhrah” kepada 10 orang setiap malam dan mengambil hamba-hamba mereka 30 detox.

Semasa pemerintahan baginda, King Solomon kononnya menikmati 700 isteri dan 60 hari hingga 300 bernikah, walaupun penat Kekasih Giovanni Giacomo Casanova derhaka beribu-ribu wanita – 116 yang dinamakan dalam memoirnya.

“Istimewa di Casanova adalah seducing kawan-kawannya isteri-isteri dan anak-anak perempuan – sering dua pada satu masa. Beliau sering bermandikan dengan rakannya di tab mandi yang dibina untuk dua; dan kadang-kadang dikongsi dengan mereka Tiram 50 dia kebiasaan makan untuk Sarapan Pagi. Wanita, beliau pernah berkata, adalah masakan beliau,”menulis David Wallachinsky, Irving Wallace dan Amy Wallace di The buku daripada senarai.

Dan yang boleh lupa Raja Lapetanaka II, Raja yang kuat Tongo siapa Kapten Cook bermesyuarat dalam pelayaran beliau ketiga pada tahun 1777? Raja berusia 80 tahun mendakwa ia adalah kewajipan beliau untuk merogol dara asli tiap-tiap – satu tugas yang dia melakukan lapan ke 10 kali setiap hari.

China juga mempunyai Kekasih sendiri tanpa mengenal erti penat dalam orang Jeneral Chang Chung-Ch’ang digambarkan sebagai yang “am dengan tiga kaki panjang.” Hulubalang yang dilaporkan sering rumah pelacuran seumur semasa hidupnya dan Shanghai pelacur berkata semasa beliau membolehkan meriam yang roared pada perang.

Clara Bow, pelakon wanita Amerika Syarikat dikatakan telah menghiburkan seluruh tahun 1927 “Thundering kawanan” University of Southern California pasukan bola sepak.

Tetapi sejarah juga telah kejam bagi sesetengah orang yang tidak mempunyai kepentingan apa-apapun dalam seks. Apakah sebab di sebalik kehilangan keinginan seks lelaki dan wanita? Lebih penting lagi, apa yang boleh dilakukan mengenainya?

Keinginan seks yang rendah mungkin disebabkan oleh beberapa faktor. Punca yang paling biasa ialah tekanan akibat kematian suami/isteri, penyakit fizikal, pembedahan semalam atau perceraian.

Tekanan juga boleh datang dalam bentuk rakan kongsi yang tidak pengertian atau kekok. Seorang lelaki atau seorang wanita yang sentiasa bertentangan dengan Kekasih beliau tidak mungkin menikmati seks di bawah apa-apa keadaan sekali. Begitu juga dengan rakan-rakan yang jahil mengenai seks dan tidak tahu bagaimana untuk membawa puncak syahwat.

“Punca masalah keinginan kedua yang paling biasa adalah rangsangan yang tidak mencukupi oleh rakan kongsi. Seorang lelaki yang memberi tumpuan pada memuaskan dirinya jarang boleh memuaskan hati seorang wanita. Rakan well-intentioned, bertimbang rasa boleh memenuhi seorang wanita dan dirinya secara serentak,”kata Dr. David E. Larson, editor buku Kesihatan Keluarga klinik Mayo.

Apa yang menyebabkan keinginan seks yang rendah pada lelaki dan wanita? Mengetahui dalam bahagian kedua daripada siri ini. Jika pasangan anda mempunyai pemacu seks yang berkurang, membantu dia pulih dengan Fematril, selamat dan semulajadi wanita seks penambah yang boleh merangsang minda dan badan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *