Pencegahan beg Mata

Pencegahan beg Mata

Penjagaan kulit adalah bahagian yang sangat penting dalam gaya hidup sihat yang anda perlu mengikuti, rutin penjagaan kulit yang baik akan membantu anda menjaga kulit anda kelihatan muda untuk masa yang lama, namun biasanya semasa kami tiga-puluhan yang penuaan ketidaksempurnaan mula muncul seperti beg mata. Bagaimanapun anda melihatnya; Beg di bawah mata tidak kelihatan cantik. Anda tentu ingin membuangnya sekali gus. Ia akan membantu untuk belajar bagaimana untuk menyingkirkan beg di bawah mata terutama tentang kes-kes di mana anda perlu melihat terbaik anda seperti temu duga kerja atau majlis perkahwinan. Walaupun tarikh pertama mungkin terjejas oleh puffiness itu di bawah mata anda. Tips penjagaan kulit berikut adalah beberapa petua yang boleh membantu anda belajar bagaimana untuk di halau di bawah beg mata dengan cepat, selamat dan semulajadi semua.

Biasa menyebabkan beg di bawah mata bagaimana menghilangkan beg di bawah mata mula dibina dengan memahami punca yang. Sebahagian daripada sebab-sebab yang mungkin ialah:

• #Allergies, makanan dan kosmetik alahan menyebabkan beg-beg di bawah mata.

• Pengekalan #Water adalah satu lagi sebab mengapa anda perlu mengumpulkan air di bawah mata anda.

• #Tired Mata

• #Rubbing Mata

Makanan • #Salty

• #Smoking

Kekurangan • #Vitamin K

Beginilah caranya untuk menjaga diri sendiri supaya anda berada di bawah mata beg secara beransur-ansur hilang.

1. Makan untuk kulit anda–vitamin B membantu anda cahaya

Beberapa orang mendapat vitamin B yang mencukupi dalam diet harian mereka. Salah satu vitamin B yang paling penting apabila ia datang kepada kulit anda adalah biotin, yang adalah penting untuk kesihatan kulit, rambut dan kuku anda. Makan pisang yang lebih banyak dan oatmeal untuk meningkatkan kuantiti biotin, supaya badan anda boleh membaiki kerosakan kulit. Banyak krim disediakan yang mengandungi vitamin B: mereka menambah cahaya yang kulit anda, dan mereka tidak baik untuk anda terlalu–tetapi ingat bahawa sumber terbaik vitamin B adalah diet yang baik.

2. Kurang alkohol, lebih air

Arak kering daripada kulit anda. Malam yang di bandar dan tidak cukup air: keputusan segera di bawah beg mata. Air amat penting untuk membantu badan anda berfungsi dengan cekap, dan ia adalah mudah untuk terlupa untuk minum air yang banyak apabila anda keluar dan kira-kira. Minum banyak air supaya toksin dipam dari sistem anda: Lihat bruised di bawah mata anda adalah tanda bahawa buah pinggang dan hati anda memerlukan bantuan.

3. Mendapat lebih banyak tidur–ada sebab mereka memanggilnya tidur Salun Kecantikan

Kekurangan tidur juga boleh menyebabkan discoloring dan beg di bawah mata anda. Matlamat untuk sekurang-kurangnya tujuh jam tidur setiap malam. Badan anda menjalankan pembaikan diperlukan kerana anda tidur. Jika anda tidak mendapat rehat yang cukup, lebih daripada penampilan anda akan menderita.

4. Miracle Cure–uncang teh hijau

Makanan yang baik dan banyak rehat akan memadam anda di bawah beg mata. Tetapi Bagaimana jika anda mahu untuk Baiki segera? Di sini ada yang bekerja: uncang teh hijau. Simpan beg teh hijau anda di dalam peti sejuk. Sebelum malam yang keluar, berbaring selama sepuluh minit dengan uncang teh yang disejukkan sebagai sebuah compress.

5. Adakah ia kosmetik anda? Pergi tanpa wangian

Apabila anda mempunyai di bawah beg mata, Moto anda kosmetik dan produk penjagaan kulit seharusnya: kimia dan tanpa wangian. Menggunakan produk penjagaan kulit semula jadi sehingga beg anda telah hilang!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *