Pencegahan akan banyak lebih baik daripada mengubati dengan Heartworm anjing

Pencegahan akan banyak lebih baik daripada mengubati dengan Heartworm anjing

Perosak heartworm boleh merosakkan dan juga kadang-kadang maut. Organisma parasit ini mengambil sedikit masa untuk matang dan kerana mereka mendapat lebih besar, mereka mengisi satu, menjadikan ia amat sukar untuk darah untuk berpindah ke paru-paru dengan betul. Mental menumpukan masa dan tenaga anda heartworm pencegahan akan mencegah akibat yang dahsyat untuk haiwan kesayangan anda keluarga.

Seperti juga dengan kebanyakan masalah kesihatan dengan anjing, ia adalah sebenarnya lebih mudah untuk melindungi daripada untuk menyembuhkan. Heartworm pencegahan untuk anjing tidak hanya risiko yang rendah dan mudah untuk mentadbir, ia adalah penting untuk kesihatan dan kecergasan anda anjing peliharaan dan juga banyak lebih berpatutan berbanding berusaha untuk menjaga anjing sebaik sahaja ia telah berakhir menghidap cacing yang telah matang ke dewasa.

Perlindungan pasti cukup mudah Walau bagaimanapun, anda mesti mematuhi nasihat doktor haiwan menyediakan anda dan juga bergantung pada daripada sesetengah yang agak mencurigakan dan terus terang, angin kebimbangan terhadap barangan yang ditemui di beberapa laman web. Ia benar-benar tidak selamat – dan dalam kenyataannya, ia tidak sah, untuk mendapatkan Ivermectin di internet yang sebenarnya direka untuk merawat haiwan yang besar cuba untuk merawat anjing keluarga dengan tiada preskripsi. Beberapa laman web yang menganjurkan pemberian ubat-ubatan yang diperolehi dengan cara ini anjing yang paling melulu dan paling teruk, hampir jenayah dalam pandangan saya sendiri sebagai rawatan Ivermectin ini lebih banyak tertumpu berbanding orang-orang yang direka untuk haiwan peliharaan dan juga sangat sukar untuk bekerja bagaimana untuk mencairkan ini ke dalam dos ubat yang tepat. Apabila berlaku kesilapan, penderitaan yang boleh dielakkan dan dalam beberapa kes-kes kehilangan nyawa boleh menyebabkan.

Terdapat ubat-ubat perlindungan semulajadi heartworm. Produk herba jenis ini akan bertujuan untuk menghapuskan larvae heartworm, yang menghalang mereka daripada berkembang kepada golongan dewasa yang boleh menyebabkan kerosakan bencana itu. Bagi sesiapa yang berfikir untuk kaedah ini heartworm perlindungan rawatan, bercakap dengan haiwan yang holistik bukan hanya berusaha untuk merawat haiwan kesayangan anda sendiri.

Semua haiwan holistik akan memberitahu anda bahawa ia benar-benar adalah penting bahawa haiwan kesayangan anda adalah seperti yang sihat kerana ia boleh supaya mereka dapat menjaga kesihatan untuk tempoh rawatan dan mengelakkan menjadi diatasi oleh sebuah serangan dengan heartworms. Inilah sebenarnya pemerintahan yang bermaksud anjing liar – yang mengikut definisi pasti akan mendapatkan pendedahan yang banyak lebih besar kepada nyamuk yang menyebabkan masalah ini berbanding dengan hanya kira-kira mana-mana haiwan domestik – dapat mengelakkan daripada di kesan serangan dalam banyak banyak kuantiti yang lebih besar daripada haiwan peliharaan keluarga. Di samping itu, terdapat rawatan pencegahan naturopathic heartworm. Ini biasanya akan diberikan selama beberapa hari setiap bulan, atau mungkin setiap hari. Sekali lagi, anda perlu mendapatkan bantuan dan nasihat Veterinar anda naturopathic atau mungkin holistik sebelum memulakan dengan apa-apa rawatan untuk haiwan kesayangan anda keluarga.

Rawatan heartworm tersebut dapat dicapai Walau bagaimanapun heartworm pencegahan untuk anjing anda akan jauh lebih baik. Rawatan ini bukan sahaja mahal, tetapi ia pasti mengecewakan serta sukar. Ia mengambil masa yang lama untuk anjing itu untuk menjadi lebih baik dan dalam sesetengah kes itu, akan ada agak sering membawa kemudaratan kepada hati supaya mengurniakan dengan Veterinar anda dan memulakan pelan perlindungan rawatan heartworm untuk anjing anda keluarga pada peluang terawal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *