Penawar untuk kanser akan sentiasa 10 tahun jauhnya

Penawar untuk kanser akan sentiasa 10 tahun jauhnya

Selama seratus tahun, kami telah mempunyai satu sistem perubatan yang berteraskan keuntungan. Itulah sebabnya mengapa perubatan kami adalah berasaskan dadah dan dadah adalah sentiasa sintetik atau lelaki yang dibuat. Apa-apa yang datang dari alam semula jadi tidak boleh dipatenkan jadi tidak hampir menguntungkan sebagai bahan-bahan yang tiruan yang boleh dipatenkan. Pemilik dadah itu kemudian dapat memasarkan ia selama 17 tahun semasa mereka memegang paten dan itu bererti keuntungan lebih banyak.

Kita tidak akan menang perang terhadap kanser dengan pendekatan semasa kami. Apabila anda memahami adalah kanser apa dan mengapa terdapat begitu banyak hari anda akan memahami mengapa mereka Jangan sekali-kali mencari penawar. Ia adalah sama seperti cuba untuk mencari pil untuk mengubati scurvy yang sudah tentu semua orang tahu ada penyakit kekurangan vitamin C. Dengan scurvy ia mudah sembuh dengan makan item makanan yang mengandungi vitamin hilang.

Kanser ialah hanya penyakit sistem imun yang lemah, yang kerana ia telah melemahkan telah membolehkan sel-sel kanser untuk membangunkan. Biasanya sistem imun kita apabila ia berfungsi dengan baik akan menyingkirkan sel-sel rouge, yang adalah Apakah sel-sel kanser. Kanser akan muncul kerana cara moden kita yang kita sedang hidup, terutamanya dalam membangunkan negara di mana kadar kanser tertinggi.

Penyelidikan telah di bawah jalan sejak tahun 1971 apabila Presiden Amerika Syarikat mengisytiharkan perang pada kanser dan memperuntukkan sejumlah dana untuk mencari penawar. Walau bagaimanapun 40 tahun sekarang telah dimasukkan dan yang terbaik yang mereka telah datang dengan adalah pelbagai ubat-ubatan yang sedikit lebih berkesan tetapi masih tidak menyembuhkan tetapi boleh memberi seseorang lebih masa. Ubat-ubatan yang sangat mahal kosnya sekitar 4000 dolar sebulan dan salah seorang daripada mereka, herceptin, digunakan untuk jenis kanser payudara adalah dikatakan 0.6 peratus lebih baik daripada sesetengah ubat-ubatan yang lebih awal.

Fokus hari ini dengan kanser adalah untuk mengalih keluar ia di semua kos kerana itulah satu-satunya cara sistem perubatan kami boleh mendapat keuntungan daripada penyakit. Manakala tumpuan harus diberikan untuk menangani punca atau sebab-sebab yang akan mengukuhkan yang mendasari sistem imun dan sistem imun akan membuang kanser tetapi tiada siapa yang boleh mendapat keuntungan daripada itu kerana ia hanya boleh dicapai dengan cara semulajadi.

Cure untuk semua kanser akan kekal sukar difahami melainkan para saintis memikirkan semula peranan alam semula jadi dan makanan yang menghasilkan beri, brokoli, kunyit dan pelbagai lain-lain yang mempunyai sifat-sifat pertempuran kanser. Ia dikenali bahawa bahan-bahan dalam makanan ini merangsang sistem imun yang kemudian membetulkan sebab mengapa penyakit muncul di tempat pertama. Tetapi malangnya, anda tidak boleh paten makanan kita kerana ia adalah produk semulajadi dan sifat tidak boleh dipatenkan. Itulah sebabnya mengapa ia tidak ditawarkan.

Jika anda mengkaji sistem perubatan kami, anda akan mendapati bahawa terdapat banyak masalah kesihatan yang kita mengalami bahawa kita tidak mempunyai penawar bagi selesema biasa yang hanya salah seorang daripada mereka. Juga terdapat banyak masalah kesihatan yang kita ada ubat untuk tetapi ubat ini tidak menyembuhkan tetapi semata-mata mengawal gejala-gejala. Asma dan penyakit kencing manis beberapa dan orang yang mempunyai masalah tersebut biasanya pada ubat seumur hidup.

Jika kita tidak cuba untuk membuat keuntungan dari kanser kami akan mempunyai penawar untuknya esok kerana sifat mempunyai penawar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *